ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΦΙΛΙΑΤΩΝ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ



Κανένα μεγάλο επίτευγμα δεν είναι δυνατό χωρίς πάθος : ( Χέγκελ ή Έγελος )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:


ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΦΙΛΙΑΤΩΝ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

















Ένα παιχνίδι χαράς δημιουργικότητας-ήχων και φαντασίας, ήταν η παρουσίαση των πνευστών και κρουστών οργάνων, στα τρία Νηπιαγωγεία του Δήμου Φιλιατών. Με πρωτοβουλία της Φιλαρμονικής Φιλιατών και του Αρχιμουσικού Κωνσταντίνου Δελλή πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 5-6-7 Φεβρουαρίου 2014, επισκέψεις και στα τρία Νηπιαγωγεία της πόλης, με σκοπό την παρουσίαση των πνευστών (ξύλινων και χάλκινων) και κρουστών μουσικών οργάνων της Μπάντας στους μικρούς μαθητές. Τα παιδιά είδαν από κοντά ,άκουσαν και δοκίμασαν να παίξουν τα μουσικά όργανα. Με μεγάλη επιτυχία...με φαντασία, περιέργεια, αστεία παιχνίδια και στο τέλος ''μάθημα ορχήστρας''. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά...τα παιδιά που ελπίζουμε να αποτελέσουν το μελλοντικό φυτώριο της Φιλαρμονικής Φιλιατών. Ευχαριστούμε θερμά τις δασκάλες του 1ου Νηπιαγωγείου κ. Ελπίδα Φερεντίνου-Ρούλα Μπάκα-Παναγιώτα Τσαβάλου, του 2ου Νηπιαγωγείου κ. Ευαγγελία Λάζου-Αμαλία Σταύρου και του Παιδικού Σταθμού Φιλιατών κ.Βασιλική Γκάνια-Νάστα Αλεξάνδρα-Χήτου Βαρβάρα-Κόντη Βασιλική-Αντωνία Κολονιάρη, για την πολύτιμη συνεργασία που παρείχαν στη Φιλαρμονική, για την προώθηση αυτής της πρωτοβουλίας, που θα συνεχιστεί και μελλοντικά.

Συνελήφθησαν δύο διακινητές, οι οποίοι μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας έναν παράνομο μετανάστη
 Συνελήφθησαν,την 13-02-2014 το απόγευμα στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 43 και 38 ετών, κατηγορούμενοι για μεταφορά ενός μη νόμιμου μετανάστη.Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 43χρονος και επέβαινε ως συνοδηγός ο 38χρονος, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτοί μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας έναν 29χρονο ομοεθνή τους, ο οποίος στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας,ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας.

Φορτηγό μετέφερε πλαστικά και... εννέα παράνομους μετανάστες
 Συνελήφθη, το πρωί, 14- 02 στην πύλη του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής,ένας 36χρονος αλλοδαπός οδηγός Φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο. Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε κρυμμένους ανάμεσα στο φορτίο, το οποίο αποτελούνταν από πλαστικά υλικά συσκευασίας, εννέα αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.

Δημιουργούνται δύο νέες Μονάδες στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Φιλιατών 
 Ο Υφυπουργός Υγείας και Βουλευτής Θεσπρωτίας  κ. Αντώνης  Μπέζας ανακοινώνει ότι με απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγειονομικών Περιφερειών ( ΚΕ.Σ.Υ.ΠΕ. )  δημιουργούνται δύο νέες Μονάδες στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Φιλιατών.Συγκεκριμένα δημιουργούνται:
- Μονάδα Γηριατρικής/Αλτσχάϊμερ, η οποία εντάσσεται στο Παθολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου και θα προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης καθώς και θεραπείας σε ασθενείς που πάσχουν από τη νόσο Αλτσχάϊμερ και άλλων ανοιών. Επίσης θα παράσχει στήριξη και βοήθεια στους ίδιους τους ασθενείς καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους.
- Μονάδα Παρηγορητικής Φροντίδας/Πόνου, η οποία εντάσσεται στο Αναισθησιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου και θα προσφέρει στήριξη σε ασθενείς με νεοπλασματικά και άλλα χρόνια σοβαρά νοσήματα, καθώς και καθοδήγηση στη συνέχιση της θεραπείας τους σε εξειδικευμένα νοσοκομεία.
Για την άμεση λειτουργία των μονάδων προωθείται ήδη από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας η τροποποίηση του οργανισμού λειτουργίας του Νοσοκομείου. Σημειώνεται ότι οι Μονάδες αυτές είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς είναι οι πρώτες που δημιουργούνται στη Περιφέρεια Ηπείρου, αναβαθμίζουν τις υγειονομικές υποδομές του Νομού Θεσπρωτίας και θα εξυπηρετούν την ευρύτερη περιοχή της βορειοδυτικής Ελλάδας. 

To βιβλίο «Οι μάχες της Σκάλας και η απελευθέρωση της Παραμυθιάς», παρουσιάζει ο Παναγιώτης Τσαμάτος

Η ηρωικές μάχες της σκάλας Παραμυθιάς, κατά την ταραγμένη περίοδο του τέλους των Βαλκανικών πολέμων, από τον Νοέμβριο του 1912 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 1913, ξαναζωντανεύουν μέσα από το βιβλίο του Παναγιώτη Τσαμάτου, με τίτλο «Οι μάχες της Σκάλας και η απελευθέρωση της Παραμυθιάς».Η ηρωικές μάχες της σκάλας Παραμυθιάς, κατά την ταραγμένη περίοδο του τέλους των Βαλκανικών πολέμων, από τον Νοέμβριο του 1912 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 10913, ξαναζωντανεύουν μέσα από το βιβλίο του Παναγιώτη Τσαμάτου, με τίτλο «Οι μάχες της Σκάλας και η απελευθέρωση της Παραμυθιάς».Πρόκειται για την επετειακή έκδοση του βιβλίου με αφορμή την συμπλήρωση 101 χρόνων από την απελευθέρωση της Παραμυθιάς.Ο συγγραφέας σε συνεργασία με τον Δήμο Σουλίου, θα παρουσιάσουν το βιβλίο την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:30 πμ, στο Θέατρο Καρκαμίσι.

Μολών Λαβέ από τους ΑΓΡΟΤΕΣ στην άδικη Κυβέρνηση
 «Βράχος» τα τρακτέρ στα μπλόκα της Ηγουμενίτσας, του Καναλακίου και Λούρου.Στάση αναμονής, εν όψει των αποφάσεων της γενικής συνέλευσης στον κόμβο της Νίκαιας, κρατούν οι αγρότες στα μπλόκα της Ηγουμενίτσας, του Καναλακίου και του Λούρου στην Πρέβεζα.Ειδικότερα, στη Θεσπρωτία, τα τρακτέρ έχουν παραταχθεί στο Γραικοχώρι δίπλα στον κόμβο της Εγνατίας, στην παλαιά εθνική οδό προς Ιωάννινα, καθώς και στον παραλιακό δρόμο της Ηγουμενίτσας, δίπλα στο λιμάνι, όπου κατάφεραν να φτάσουν χθες το βράδυ, όταν με μία αιφνιδιαστική κίνηση πέρασαν από τον κλοιό των αστυνομικών.Να σημειωθεί, ότι ο χώρος του λιμανιού της Ηγουμενίτσας είναι αποκλεισμένος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, για να αποτραπεί ο στόχος των αγροτών, να μπουν με τα τρακτέρ στην προβλήτα. Αναλυτικότερα:Κυκλοφοριακό έμφραγμα προκάλεσε το απόγευμα της Πέμπτης στην Ηγουμενίτσα, η αιφνιδιαστική κίνηση ομάδας αγροτών οι οποίοι με τα τρακτέρ τους, έφτασαν στο κέντρο της πόλης, με σκοπό να προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το λιμάνι.Η Αστυνομία σύμφωνα με την πάγια τακτική της τις τελευταίες μέρες τοποθέτησε μια κλούβα των ΜΑΤ κάθετα στην παραλιακή οδό και έκλεισε την κυκλοφορία, μπροστά από το πολιτιστικό κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ.Το αποτέλεσμα είναι να μην κινείται τίποτα στην παραλιακή οδό της πόλης και να σχηματιστούν ουρές οχημάτων και κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Εγκρίθηκαν τα Περιφερειακά Προγράμματα Έργων έτους 2014
 To Περιφερειακό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της Τετάρτης ενέκρινε τα περιφερειακά προγράμματα έργων που χρηματοδοτούνται από έσοδα της Περιφέρειας για το έτος 2014.Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, επισημάνθηκε για μια ακόμη φορά, ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουν καταβληθεί από το αρμόδιο Υπουργείο οι προβλεπόμενες δόσεις των κεντρικών αυτοτελών πόρων (Κ.Α.Π.), με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο το έργο της Περιφέρειας στο επενδυτικό σκέλος. Όπως ανέφερε μάλιστα ο Περιφερειάρχης, δεν δόθηκε ούτε η τελευταία δόση των Κ.Α.Π. για τις λειτουργικές ανάγκες της Περιφέρειας και των Περιφερειακών Ενοτήτων. "Οι πόροι μας τα τελευταία δύο χρόνια, έχουν μειωθεί κατά 70%", τόνισε ο κ. Καχριμάνης, προσθέτοντας ότι η βασική χρηματοδότηση πλέον της Περιφέρειας είναι το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, στο οποίο  μεταφέρονται έργα που περιλαμβάνονται στο ψηφισμένο από το Περιφερειακό Συμβούλιο τεχνικό πρόγραμμα των Κ.Α.Π.. Παρεμβάσεις κατά τη συζήτηση, για έργα που αφορούν τις Περιφερειακές Ενότητές τους, έκαναν οι Αντιπεριφερειάρχες Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου και Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, οι οποίοι, απορρίπτοντας διάφορες αιτιάσεις,έκαναν σαφές ότι τα έργα που δημοπρατούνται έχουν διασφαλισμένο το σύνολο των προϋπολογισθέντων πιστώσεων και παράλληλα εξήγησαν τη διαδικασία που ακολουθείται για την ωρίμανση νέων έργων.Τα Περιφερειακά Προγράμματα ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία, με τις ψήφους της παράταξης "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη" και του περιφερειακού συμβούλου κ. Παύλου Μίχα (Π.Ε. Άρτας).

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τους ελεύθερους επαγγελματίες για το νέο φορολογικό νόμο
 Εκτενή συζήτηση για τις σοβαρές επιπτώσεις του νέου φορολογικού νόμου (Ν. 4174/2013) με τα επιβαρυντικά πρόστιμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους λογιστές είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ.Αλέξανδρος Καχριμάνης με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ιωαννίνων, καθώς και μέλη Σωματείων Ελεύθερων Επαγγελματιών.Ο Περιφερειάρχης αναγνώρισε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει και ο κλάδος των ελευθέρων επαγγελματιών, υπογραμμίζοντας τα επιβαρυντικά σημεία του νέου φορολογικού νόμου. Μεταξύ άλλων υπογράμμισε: "Δεν μπορεί αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί άλλο. Δεν μπορεί ο κόσμος να τα αντέξει όλα αυτά. Ουσιαστικά με ένα λάθος κλείνει μια επιχείρηση. Δεν μπορεί να ακολουθηθεί η λογική 'Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι'. Κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε και θα στείλουμε σχετικά έγγραφα στο αρμόδιο Υπουργείο". Εκ μέρους της Ο.Ε.Β.Ε Ιωαννίνων παραδόθηκε ψήφισμα στον κ. Καχριμάνη, με το οποίο οι ελεύθεροι επαγγελματίες ζητούν, μεταξύ άλλων, την κατάργηση άρθρων του φορολογικού νόμου.

Διοργάνωση εκδήλωσης προβολής του Τοπικού Οίνου και της Γαστρονομίας
 Εκδήλωση με σκοπό την προβολή του τοπικού οίνου και της γαστρονομίας, πραγματοποιείται την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 από την Περιφέρεια Ηπείρου. Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα, στο πλαίσιο μιας συντονισμένης προσπάθειας, για την εξωστρέφεια και την ανάδειξη των ιδιαίτερων γεύσεων της περιοχής, που συνδυάζουν την παράδοση και μεταφέρουν όλα τα αρώματα της Ηπείρου. Η εκδήλωση με θέμα «Ηπειρωτών γεύσεις - Οίνος και Γαστρονομία», θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο «Athenaeum InterContinental» (Λεωφ. Συγγρού 89-93), στις 17 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00. Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013 και του έργου με τίτλο «Διασυνοριακό Δίκτυο για την Προώθηση των Οινικών Προϊόντων»  (ακρωνύμιο: WINE-NET).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
19.00-19.15 Προσέλευση – Εγγραφές
19.15-19.30 Συνοπτική Παρουσίαση του Προγράμματος Wine-NET
Ηλίας Μάνης Γεωπόνος Δρ Αμπελουργίας - Περιφέρεια Ηπείρου
19.30-19.50 Το Οινικό Ποιοτικό Δυναμικό της Ηπείρου στην Παγκόσμια Αγορά του 21ου αιώνα
Κων/νος Λαζαράκης Master of Wine - WSPC
19.50- 20.10 Ηπειρωτικό προϊόν - Φυσικό προϊόν
Βασίλης Βαϊμάκης – Οινολόγος
*Θα ακολουθήσει γαστρονομικό δείπνο στο βραβευμένο εστιατόριο Premiere του ξενοδοχείου για επαγγελματίες του χώρου της Εστίασης (ΟΙΝΟΧΟΟΥΣ, ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΕΣ, CHEFS Κ.ΛΠ.).

Τις τελικές προτάσεις για το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης κατέθεσε η Περιφέρεια Ηπείρου
 Την ολοκληρωμένη πρότασή της για την εκχώρηση στις Περιφέρειες της διαχείρισης συγκεκριμένων Μέτρων και Δράσεων του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, υπέβαλλε η Περιφέρεια Ηπείρου, με έγγραφο του Περιφερειάρχη κ. Αλ. Καχριμάνη προς τον Πρωθυπουργό, τους  Υπουργούς Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης, τους αρμόδιους Γενικούς Γραμματείς, το οποίο κοινοποίησε στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδος και στους Περιφερειάρχες όλης της χώρας.Η πρόταση εστιάζεται στη δημιουργία διακριτού άξονα προτεραιότητας ανά Περιφέρεια, ώστε τα προτεινόμενα μέτρα και δράσεις, να εξειδικεύονται σύμφωνα με τις γεωγραφικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές συνθήκες κάθε περιοχής.Η Περιφέρεια προτείνει την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων, με αποκλειστικό στόχο την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και τη στήριξη των νέων αγροτών.  Επιγραμματικά οι προτεινόμενες δράσεις:

1. Εφαρμογή συστημάτων πιστοποίησης σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις, με στόχο την παραγωγή πιστοποιημένων αγροτικών προϊόντων.
2. Επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις, για δημιουργία και εκσυγχρονισμό παραγωγικών υποδομών, κόστος υποδομών αναβάθμισης περιβαλλοντικής διαχείρισης, επενδύσεις καθετοποίησης εκμεταλλεύσεων.
3. Επενδύσεις μεταποίησης μικρής κλίμακας (ως 2.000.000 ευρώ), για δημιουργία και εκσυγχρονισμό παραγωγικών υποδομών, κόστος υποδομών αναβάθμισης περιβαλλοντικής διαχείρισης.
4. Βελτίωση υποδομών για την ανάπτυξη της γεωργίας, ήτοι: Κατασκευή – βελτίωση αγροτικού οδικού δικτύου, αναδασμοί γεωργικών γαιών υψηλής παραγωγικότητας, έργα εξοικονόμησης υδάτων και ενέργειας μικρής κλίμακας
5. Ενίσχυση νέων γεωργών, για πρώτη εγκατάσταση στη γεωργία.
Τέλος προτείνεται η από κοινού διαμόρφωση πρότασης για 1 – 2 ειδικές υποπεριφερειακές ζώνες, με πρωτοβουλία των Ο.Τ.Δ., διάθεση πόρων από το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 (Ε.Γ.Τ.Α.Α.) και το Π.Ε.Π. 2014 – 2020 (Ε.Τ.Π.Α. και Ε.Κ.Τ.).Η διαχείριση θα δοθεί στον φορέα διαχείρισης του Ταμείου που θα οριστεί επικεφαλής και σύμφωνα με τους υπό διαμόρφωση εθνικούς κανόνες και διαδικασίες. Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, με αφορμή την αποστολή της τελικής πρότασης δήλωσε τα εξής: "Είναι θετικό, ότι μετά από αρκετές αμφιταλαντεύσεις, τελικά, όπως μας ανακοίνωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης κατά την επίσκεψή του στα Γιάννενα, είναι οριστική η απόφαση διάθεσης στις Περιφέρειες του 30% του νέου προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης. Η Περιφέρεια Ηπείρου, που μεθοδικά προετοιμάζεται για τη νέα περίοδο, ανέλαβε την πρωτοβουλία και κατέθεσε συγκεκριμένες και κωδικοποιημένες τις προτάσεις της για τις δράσεις που πρέπει να εκχωρηθούν στις περιφέρειες, προκειμένου να προχωρήσουμε σε στοχευμένες παρεμβάσεις με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής. Κάναμε το πρώτο βήμα, γνωρίζουμε ότι θα χρειαστεί ακόμη αγώνας για να πείσουμε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να εμπιστευτεί τις Περιφέρειες, ώστε επιτέλους να αντιμετωπιστούν παθογένειες και προβλήματα του παρελθόντος και να μπουν οι βάσεις για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, που θα σημάνει και τη μείωση της ανεργίας".






Δεν υπάρχουν σχόλια: