ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Στο Φιλιάτι εκδήλωση της αντικαρκινικής εταιρείας με θέμα : « η πρώιμη διάγνωση ισοδυναμεί με Ίαση - παθήσεις του μαστού»



Ως πότε τέλος πάντων θα λέγωμεν «ως πότε;»  : ( Γεώργιος Σουρής )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Στο Φιλιάτι εκδήλωση της αντικαρκινικής εταιρείας με θέμα : « η πρώιμη διάγνωση ισοδυναμεί με Ίαση -  παθήσεις του μαστού»

















 

Αρχιφύλακας εκβίαζε αλλοδαπούς και πλαστογραφούσε άδειες παραμονής...?
 «Φάμπρικα» με πλαστές άδειες παραμονής είχε στήσει ένας Αρχιφύλακας, που εκβίαζε αλλοδαπούς για να τους παρέχει τα απαραίτητα έγγραφα.Ο 49χρονος,που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, συνελήφθη και τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ κατηγορείται για πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση, εκβιασμούς και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα. Παράλληλα συνελήφθη και 39χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για άμεση συνέργεια σε πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση και απόπειρα εκβίασης.Η υπηρεσία του Αρχιφύλακα διερευνούσε το τελευταίο διάστημα πληροφορίες για τη συνεργασία των δύο που πλαστογραφούσαν διάφορα έντυπα-ροζ κάρτες ασύλου, άδειες παραμονής, δημόσια έγγραφα,τα οποία στη συνέχεια διοχέτευαν έναντι αμοιβής σε αλλοδαπούς, για να εμφανίζονται ως νόμιμοι.Από την προανάκριση προέκυψε και περίπτωση απόπειρας εκβίασης σε βάρος Πακιστανού, από τον οποίο ο συμπατριώτης του που συνελήφθη ζητούσε 150 ευρώ για να του ανανεώσει το δελτίο αίτησης ασύλου αλλοδαπού.Το συγκεκριμένο έγγραφο βρέθηκε στην κατοχή του Αρχιφύλακα, ενώ στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν πολλά σχετικά πλαστά έγγραφα, 1.270 ευρώ και μία μεταλλική σιδερογροθιά.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ  -   NEWS













Κλοπές  στα Ιωάννινα
Την 15-02-2014/05.45 στα Ιωάννινα, συνελήφθη ημεδαπή, γιατί με άγνωστο συνεργό της, ο οποίος αναζητείται, διέπραξαν (2) κλοπές σε ισάριθμα καταστήματα, ιδιοκτησίας ημεδαπών, αφαιρώντας χρηματικό ποσό. 
Ληστεία στον Πέλεκα Κέρκυρας
 Την 15-02-2014/09.30 στον Πέλεκα Κέρκυρας, άγνωστος δράστης που φορούσε κουκούλα, εισήλθε σε οικία, όπου διέμενε ημεδαπή και με χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησε, την χτύπησε στο πρόσωπο με τα χέρια του και της αφαίρεσε χρηματικό ποσό και κοσμήματα άγνωστης αξίας. Δράστης αναζητείται.


Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη  οπλοκατοχή και παράνομη είσοδο στη χώρα
Συνελήφθη την 15-02-2014 το πρωί στο Μεγάλο Περιστέρι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και παράνομη είσοδο στη χώρα μας.Ειδικότερα,σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 28χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, ένα κυνηγετικό όπλο (flobert), για το οποίο στερούνταν σχετικής άδειας και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.Επίσης, όπως διαπιστώθηκε διέμενε παράνομα στη χώρα μας, καθόσον σε βάρος του εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθη  25χρονος Έλληνας διακινητής, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του  τρεις παράνομους μετανάστες 
 Συνελήφθη την 15-02-2014 το πρωί στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Άρτας, ένας 25χρονος Έλληνας διακινητής, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τριών παράνομων μεταναστών.Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 25χρονος, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε με τελικό προορισμό την Αθήνα, τρεις υπηκόους Αλβανίας (ηλικίας 39,34 και 32 ετών), παράνομους μετανάστες, έναντι χρηματικής αμοιβής (600) ευρώ έκαστος.Κατασχέθηκαν:
•Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
•Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα
•Τα χρηματικά ποσά των (845) ευρώ
Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες που επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Άρτας.
Συνελήφθη  μία 36χρονη ημεδαπή,  για διαδοχικές διαρρήξεις εμπορικών καταστημάτων στην πόλη των Ιωαννίνων
Αναζητείται 27χρονος συνεργός της.Συνελήφθη την 15-02-2014  τα ξημερώματα στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων,  μία 36χρονη ημεδαπή, η οποία από κοινού με τον 27χρονο άνδρα συνεργό της, διέπραξαν   διαδοχικά δύο διαρρήξεις εμπορικών καταστημάτων στην πόλη των Ιωαννίνων.Ειδικότερα, τα ξημερώματα την 15-02-2014 , οι δύο ημεδαποί έσπασαν τις τζαμαρίες δύο εμπορικών επιχειρήσεων (πρατηρίου άρτου και καφετέριας)  και αφού ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους, αφαίρεσαν χρηματικά ποσά.Η 36χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ εξακολουθεί να αναζητείται ο 27χρονος συνεργός της.Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών καλωδίων και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού από εργοστάσια σε περιοχές των Ιωαννίνων
 Οι ανωτέρω κλοπές διαπράχθηκαν από τους τρεις  Ρουμάνους που είχαν συλληφθεί προχθές στο Σαμάρι Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας.Στην κατοχή τους είχαν βρεθεί και κατασχεθεί χάλκινες καλωδιώσεις που είχαν αφαιρεθεί από υποσταθμό της ΔΕΗ και μηχανήματα έργου στη Μπάφρα Ιωαννίνων.Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά, σχετικά με την υπόθεση σύλληψης τριών Ρουμάνων, που εμπλέκονται σε κλοπές χαλκού από περιοχές των Ιωαννίνων (σχετικό το από 15-02-2014  Δελτίο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας), εξιχνιάστηκαν άλλες δύο περιπτώσεις κλοπών καλωδιώσεων και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού μεγάλης αξίας.Δράστες των ανωτέρω κλοπών είναι οι τρεις Ρουμάνοι, μέλη σπείρας κλοπών καλωδιώσεων ηλεκτροδότησης, με σκοπό την απόσπαση και εκμετάλλευση του χαλκού, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την 14-02-2014 στο Σαμάρι Αμφιλοχίας,από μεικτό κλιμάκιο Αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας.Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις αλλοδαποί είχαν συλληφθεί, διότι μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χάλκινες καλωδιώσεις, που είχαν αφαιρέσει λίγες ώρες νωρίτερα, με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων, από υποσταθμό της Δ.Ε.Η. και από μηχανήματα εργοταξίου εταιρείας, στη θέση Κλαριά Μπάφρας Ιωαννίνων.Ακολούθως, στο πλαίσιο διεξοδικής διερεύνησης της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις δράστες  έδρασαν με πανομοιότυπο τρόπο  και στις παρακάτω περιπτώσεις κλοπών:
•Την 23/24-01-2014 αφαίρεσαν από εργοστάσιο παραγωγής σκυροδέματος μεγάλη ποσότητα υπόγειας καλωδίωσης.
•Την 05/06-02-2014, αφαίρεσαν ηλεκτρολογικό και μηχανικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κοπής και επεξεργασίας μαρμάρων στην Κληματιά Ιωαννίνων.
Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

  







 


Δεν υπάρχουν σχόλια: