ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Φούντωσε το Φιλιάτι από την έρευνα σε οικία για … «Φούντα»



Ελπίζω να μπορώ πάντα να επιθυμώ περισσότερα από όσα μπορώ να επιτύχω : ( Μιχαήλ Άγγελος )


....ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Φούντωσε το Φιλιάτι από την έρευνα σε οικία για … «Φούντα»
…τώρα κλαίν όλα τ ΄ αλάνια…που θα μείνουνε χαρμάνια….? 
 Την 17-01-2014 και ώρα 16.20 μμ, στο ‘’ Δήμο Φιλιατών ‘’ Θεσπρωτίας, συνελήφθη ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1.214) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (0,5) γραμμάρια κοκαΐνης, (1) μεταλλικός και (1) ξύλινος τρίφτης, (1) ηλεκτρονική ζυγαριά, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.300 €, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

Ανεξαρτητοποιήθηκαν δυο Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, στο Δήμο Φιλιατών
 Είμαστε δυό…είμαστε τρείς και ίσως να μας θυμηθείς;; …τα σάνταλα ..τα μάνταλα …τα κούφια τα..;;; Μας μυρίζει συμμετοχή σε διαφορετικό συνδιασμό από τον ήδη υπάρχοντα.Ομως με ανεξάρτητο του ΣΥΡΙΖΑ;... με γνωστόν κανιβαλέξ όπως μέχρι τούδε σε φάει..φάει...φάει…άντε και λίγο ‘’ αρπάξειν ‘’..!
Ανεξαρτητοποιήθηκαν, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λευτέρης Μπάντιος και Δημήτρης Τσότσης, οι οποίοι είχαν εκλεχθεί με τον συνδυασμό του Δημάρχου κ. Μηνά Παππά.Οι δύο σύμβουλοι που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ, κοινοποίησαν στον πρόεδρο του Δ.Σ. την απόφαση της ανεξαρτητοποίησης τους, 3 μήνες ακριβώς πριν τις Δημοτικές Εκλογές και με δεδομένο πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσει τον Δήμο Φιλιατών με καθαρά δικό του συνδυασμό.

Χωρίς Οφθαλμίατρο στο Νοσοκομείο Φιλιατών μείνανε οι Θεπσρωτοί
 Πολλά παράπονα και καταγγελίες γίνονται από τους θεσπρωτούς πολίτες που αφορούν την αδιαφορία των τοπικών αρχόντων - Ιθυνόντων ,οι οποίοι δεν ενδιαφέρθηκαν προ πολλού για την περίπτωση της θέσης του Οφθαλμίατρου στο θεσπρωτικό Νοσοκομείο. Λείπουν οι καλές εποχές που πήγαιναν τους παθόντες οι συγγενείς τους εκτός Θεσπρωτίας να επισκεφθούν αλλού Οφθαλμίατρο.Δυστυχώς με τα σημερινά δεδομένα οι ασθενείς δεν έχουν πλέον την δυνατότητα να μεταβούν και να θεραπευτούν σε κλινικές άλλων περιοχών. Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει με απόφαση των υπεύθυνων Διοικητών - υποδιοικητών - Διευθυντών και… βασικά πολιτικών. Ευελπιστούμε λύσεις.

Μετεγράφει στον Ατρόμητο ο Παντελής Θεολόγου πάικτης του ΣΟΥΛΙΟΥ Παραμυθιάς
 Παίκτης του Ατρόμητου είναι ο 23χρονος ποδοσφαιριστής Παντελής Θεολόγου, που ξεκίνησε την καριέρα του από το Σούλι Παραμυθιάς.Ο Θεσπρωτός άσος μετείχε τις τελευταίες δύο εβδομάδες στις προπονήσεις της ομάδας του Περιστερίου και έπεισε τον Γιώργο Παράσχο με τις εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα, ο έμπειρος τεχνικός να δώσει την έγκρισή του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.Έτσι, ο Παντελής Θεολόγου βρέθηκε την Παρασκευή (17/1) στα γραφεία της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, όπου παρουσία του Γιάννη Αγγελόπουλου έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με το «αστέρι» για τα επόμενα δυόμιση χρόνια. Συγχαρητήρια στον παιχταρά και καλή σταδιοδρομία, να τον δούμε με την φανέλα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Έβαλαν τον Μέγα Αλέξανδρο σε χαρτονόμισμά τους
 Οι Σκοπιανοί τύπωσαν νέο χαρτονόμισμα, με τον Μέγα Αλέξανδρο, καβάλα στον Βουκεφάλα.Θα αρχίσουν πάλι τα όργανα κι από τις δυο πλευρές.Βεβαίως, ο Αλέξανδρος ο Μακεδών δεν ήταν Σλάβος, οι Σλάβοι έφτασαν στα Βαλκάνια πολλούς αιώνες μετά, αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, ποιον ενδιαφέρει η ιστορική αλήθεια.

ΕΛ.ΑΣ.  ΗΠΕΙΡΟΥ  -  NEWS
Σύλληψη φυγόποινων στην Ηγουμενίτσα στην Ηγουμενίτσα
 Την 17-01-2014 το πρωί στην Ηγουμενίτσα, αστυνομικοί  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, ηλικίας 61 και 62 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.Συγκεκριμένα, σε βάρος του 61χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων,  με την οποία καταδικάστηκε για διακίνηση λαθρομεταναστών, σε ποινή κάθειρξης επτά (7) ετών και συνολική χρηματική ποινή (25.000) ευρώ.Σε βάρος του 62χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κέρκυρας,  με την οποία καταδικάστηκε  σε ποινή φυλάκισης  έξι (6) ετών και χρηματική ποινή (20.000) ευρώ, για τα αδικήματα της εμπορίας ναρκωτικών και παράβασης της Νομοθεσίας περί Όπλων.Οι συλληφθέντες  οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
Συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός,  για κατοχή λαθραίων τσιγάρων και καπνού
 Συνελήφθη, την 17.01.2014 το μεσημέρι, στο 26ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κακαβιάς - Ιωαννίνων, από αστυνομικούς  της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για  κατοχή λαθραίων τσιγάρων και καπνού.Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίστηκε ο 37χρονος, να οδηγεί  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να κρύβει σε ειδικό χώρο στο πορτ παγκάζ, πέντε συσκευασίες με καπνό βάρους (500) γραμμαρίων και είκοσι (20) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης. Τα προαναφερόμενα πακέτα τσιγάρων και οι συσκευασίες καπνού κατασχέθηκαν.Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν  δύο ημεδαποί, κατά τη διάρκεια δύο  επιχειρήσεων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών











Κατασχέθηκαν συνολικά (1.224) γραμμάρια κάνναβης και μικροποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης.Συνελήφθησαν την 17-01-2014, στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας και στα Ιωάννινα, στα πλαίσια συντονισμένων ενεργειών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων,  δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της  διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών.Στην πρώτη περίπτωση,ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι  32χρονος ημεδαπός κατέχει και διακινεί ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή των Φιλιατών Θεσπρωτίας, πραγματοποιήθηκε  έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•διάφορες συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (1.214,6) γραμμαρίων.
•μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους (0,5) γραμμαρίων.
•δύο τρίφτες και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
•το χρηματικό ποσό των (1.300) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Στη δεύτερη περίπτωση, στην Πεδινή Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,  το οποίο οδηγούσε ένας 32χρονος ημεδαπός  και  με τη χρήση ηχητικών και φωτεινών σημάτων, επιχείρησαν να ελέγξουν το όχημα, πλην όμως ο οδηγός δε συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγει.Το καταδιωκόμενο όχημα ακινητοποιήθηκε τελικά, οπότε και συνελήφθη ο 32χρονος ενώ διαπιστώθηκε ότι κατείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους (0,8) γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες με κάνναβη, βάρους (10) γραμμαρίων  και ναρκωτικά χάπια.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: