ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: «Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη την Κυριακή 22/12/2013 στο ξενοδοχείο Αντζέλικα Παλάς»



Εκείνα που βλέπει η μάντισσα στην παλάμη του ανθρώπου, συνήθως είναι γραμμένα στο πρόσωπό του : ( Κονσταντίν Μελιχάν  1952 , Ρώσος χιουμορίστας )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:


ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη 19/12/2013
 Σας ενημερώνουμε ότι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από τις συνελεύσεις των Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας, θα πάρουν μέρος στην Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη μας, που θα γίνει την Κυριακή 22/12/2013 στο ξενοδοχείο Αντζέλικα Παλάς, με ώρα προσέλευσης 10:00 και ώρα έναρξης εργασιών 10:30    με θέματα :
1)Απολογισμός δράσης απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής και προγραμματισμός  για την επόμενη περίοδο.
2) Εκλογή νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.
3) Εκλογή αντιπροσώπων για το Περιφερειακό Συντονιστικό.
Στις εργασίες θα παραστεί και θα μιλήσει το μέλος της ΚΕ Λίτσα Κιτσαντά.
η Γραμματεία ΝΕ Θεσπρωτίας

ΙΝΚΑ ΗΠΕΙΡΟΥ : Προσοχή στην αγορά παιδικών ρούχων
 Στην Ελλάδα έχει υιοθετηθεί το πρότυπο ΕΛΟΤ-ΕΝ-14682/2004 που αφορά στην « ασφάλεια παιδικών ενδυμάτων-κορδόνια και κορδόνια περίσφιξης στα παιδικά ενδύματα».To Ινστιτούτο Προστασίας Καταναλωτών Ηπείρου συστήνει στους γονείς που αγοράζουν ενδύματα για τα παιδιά τους καθώς και τους νονούς εν όψει και της εορταστικής περιόδου, προς αποφυγή κίνδυνου πνιγμού ή τραυματισμού τα κατωτέρω :
-Να μη αγοράζουν  ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας κάτω των 7 ετών, όταν αυτά  φέρουν κορδόνια για λειτουργική χρήση ή ως διακοσμητικά  στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού. Για τα ενδύματα με κορδόνια που ήδη κατέχουν να αφαιρούν τα κορδόνια,  ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτά με ασφαλή τρόπο.
-Στα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 7-14 ετών, θα πρέπει να ελέγχουν πριν τα αγοράσουν ότι αυτά δεν φέρουν κορδόνια κατασκευασμένα από ελαστικό υλικό, και ότι το μήκος των κορδονιών που εξέχουν σε κάθε άκρο δεν ξεπερνά τα 7,5 εκατοστά στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού
-Στην περιοχή της μέσης το μήκος των κορδονιών που εξέχουν  σε κάθε άκρο  δεν πρέπει να ξεπερνά  τα 14 εκατοστά όταν το ρούχο είναι χαλαρό.
Στην  περιοχή των μηρών τα  παιδικά  ενδύματα επιτρέπεται να έχουν  μόνον εσωτερικά κορδόνια  και δεν πρέπει να κρέμεται εξωτερικά κορδόνι κάτω από τη χαμηλότερη άκρη του ενδύματος, προκειμένου να μην υπάρχει ο κίνδυνος να παγιδευτούν τα παιδιά σε πόρτες σχολικών  λεωφορείων  ή σε άλλα κινούμενα αντικείμενα.Ενδύματα με μακριά μανίκια που προορίζονται για παιδιά ηλικίας 0-14 ετών δεν επιτρέπεται να φέρουν κορδόνια που να προεξέχουν από το κάτω άκρο του μανικιού.Για περισσότερες πληροφορίες παράπονα ή καταγγελίες οι καταναλωτές μπορεί να απευθύνονται στα Γραφεία μας Θ.Πασχίδη 52 Ιωάννινα , τηλ.2651065178.e.mail .inpka.hp@gmail.com .

Tροπολογία του Υπουργείου Υγείας κατατέθηκε στη Βουλή στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών
Γραφείο Τύπου Υφυπουργού,Αθήνα, 19.12.2013 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Με τροπολογία του Υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στη Βουλή στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών «Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων και άλλες διατάξεις» από τον Υφυπουργό Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα, προβλέπονται, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1.Παρέχεται η εξουσιοδότηση στους Υπουργούς Υγείας και Οικονομικών να καθορίζουν με Κοινές Αποφάσεις τους, το ύψος της αμοιβής και τον αριθμό των μηνιαίων επισκέψεων των συμβεβλημένων ιατρών που αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ, από 1.12.2013 για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.
2.Παρατείνονται μέχρι 30.3.2014 οι ισχύουσες συμβάσεις των ιατρών με τον Οργανισμό προκειμένου να συνεχισθεί από τους θεραπευτές ιατρούς απρόσκοπτα η παροχή υπηρεσιών Υγείας προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.
3.Παρέχεται η εξουσιοδότηση στους Υπουργούς Υγείας και Οικονομικών να καθορίζουν με Κοινές Αποφάσεις τους τον αριθμό των συμβαλλομένων ιατρών με τον Οργανισμό, τις ειδικότητες τους και το ύψος της αμοιβής τους ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε περιοχή της χώρας προκειμένου η προσφορά ιατρικών υπηρεσιών να ανταποκρίνεται στη ζήτηση των ασφαλισμένων και να υπάρξουν νέες συμβάσεις με ιατρούς.
4.Δίνεται η δυνατότητα στον ΕΟΠΥΥ να θέτει τις προϋποθέσεις και τους όρους προκειμένου ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες να προβαίνουν στον έλεγχο, την αναγνώριση και την εκκαθάριση των δαπανών των ιδιωτών παρόχων υπηρεσιών Υγείας. Οι ελεγκτικές εταιρείες θα αμείβονται από τους ίδιους τους παρόχους. Η διαδικασία αυτή γίνεται προκειμένου να επισπευσθεί η πληρωμή των ληξιπροθέσμων οφειλών του ΕΟΠΥΥ, οι οποίες αφορούν στο διάστημα πριν από την 1.1.2013.  
Τέλος κωδικοποιούνται, απλοποιούνται οι διαδικασίες μετατάξεων, μεταθέσεων και αποσπάσεων του νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού των Νοσοκομείων του ΕΣΥ, με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του ανθρωπίνου δυναμικού των Φορέων αυτών. Το όριο της διετίας από τον διορισμό παραμένει ως το χρονικό σημείο αναφοράς μετά από το οποίο παρέχεται στον εργαζόμενο η δυνατότητα μετακίνησης. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στις μετακινήσεις στις παραμεθόριες περιοχές, στο δικαίωμα συνυπηρέτησης με σύζυγο υπάλληλο του δημόσιου τομέα (συμπεριλαμβανομένων και των ενστόλων) καθώς και στη διευκόλυνση των πολύτεκνων οικογενειών.   

Συμπληρωματικά στοιχεία για διάπραξη ληστείας
 Συνέχεια του  Συνοπτικού Δελτίου της 18-12-2013/18.30 που αφορά την σύλληψη 3 ημεδαπών, για διάπραξη ληστείας που έλαβε χώρα την 17-12-2013/20.30 στο Λούρο Πρέβεζας, σε πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας ημεδαπής, αναφέρεται συμπληρωματικά ότι απογευματινές ώρες της 18-12-2013, συνελήφθη και  έτερος συνεργός τους, 17χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητείται ακόμα ένας. Όπως προέκυψε από την έρευνα, τέσσερις από τους παραπάνω δράστες την 15-12-2013/21.00 στη Νέα Κερασούντα διέπραξαν ληστεία, σε πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας ημεδαπού. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2) κουκούλες και (1) πιστόλι replika, που χρησιμοποιήθηκαν στις ανωτέρω ληστείες. 
Σύλληψη ατόμων για οφειλές προς το Δημόσιο στα Ιωάννινα
Την 18-12-2013/10.40 στα Ιωάννινα, συνελήφθησαν (2) ημεδαπές 50 και 29 ετών αντίστοιχα, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, συνολικού ποσού 30.922 €.

Από την Π.Ο.Ε.  / Ο.Τ.Α.  -  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Ο Αναπληρωτής Υπουργός  Εσωτερικών κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος με «ραβασάκια» που έστειλε εσπευσμένα χθες στους Δήμους, παραμονές Χριστουγέννων, χαρακτηρίζει 3.708 εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκησης πλεονάζον προσωπικό, τοποθετώντας τους επί της ουσίας εκ μέρους της κυβέρνησης στον προθάλαμο των απολύσεων.Η μεθόδευση αυτή για νέες απολύσεις και διάλυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκδηλώθηκε τη στιγμή που η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. βρισκόταν στο Υπουργείο Εσωτερικών και είχε συνάντηση με τον Υπουργό κ. Γιάννη Μιχελάκη. Ο κ. Μιχελάκης ουδεμία νύξη έκανε στο θέμα που ήγειρε από το… διπλανό γραφείο ο υφιστάμενος του κ. Γρηγοράκος.Τα περί δήθεν διαδημοτικής κινητικότητας δεν είναι τίποτε άλλο από μία προσπάθεια της κυβέρνησης να προχωρήσει σε νέες απολύσεις εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο κ. Γρηγοράκος βασίζεται για να βγάλει πλεονάζον προσωπικό σε μία μελέτη που κανείς δεν γνωρίζει με τι κριτήρια και βάσει ποια στοιχεία έγινε.Επικαλείται πληθυσμιακά κριτήρια και οικονομικά στοιχεία των Δήμων με μια «μπακαλίστικη» λογική, λες και οι Δήμοι είναι περίπτερα και όχι Οργανισμοί που επιτελούν κοινωνικό έργο.Τα «ραβασάκια» που έχει στείλει σε ελάχιστες περιπτώσεις συμπίπτουν με τα πραγματικά στοιχεία, αφού σε κάποιους Δήμους δεν υπάρχει ο αριθμός των υπαλλήλων που αναφέρει και σε άλλους οι ειδικότητες.Είναι μάλιστα εντυπωσιακό πώς συνυπολογίζει στο συνολικό προσωπικό τους έκτακτους και τους συμβασιούχους χωρίς όμως να τους συνυπολογίζει στην κινητικότητα-διαθεσιμότητα όπου αφορά μόνο τους μόνιμους και αορίστου χρόνου εργαζόμενους. Πως μπορεί να προκύπτει πλεονάζον προσωπικό όταν οι υπολογισμοί γίνονται με ανθρώπους των οποίων η κυβέρνηση αύριο μπορεί να μην ανανεώσει τις συμβάσεις; Μόνο ο κ. Γρηγοράκος το ξέρει.
Είναι προφανές πώς η κυβέρνηση θέλει να διαλύσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και καταφεύγει σε πρακτικές ανήκουστες, αυθαίρετες και πέραν κάθε λογικής. Πότε μιλάει για αξιολόγηση, πότε για διαδημοτική κινητικότητα και πότε επικαλείται πλεονάζον προσωπικό. Έχει βάλει στο στόχαστρο τους εργαζόμενους στους Δήμους για να εκπληρώσει τις υποσχέσεις της απέναντι στην τρόικα για τον… αποκεφαλισμό χιλιάδων υπαλλήλων. Δεν πρόκειται να τους περάσει.Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί την Κ.Ε.Δ.Ε. να πάρει άμεσα και σαφή θέση, καθώς την μνημονεύει ο κ. Γρηγοράκος στην επιστολή του προς τους Δήμους, λέγοντας πώς το πλεονάζον προσωπικό προέκυψε μετά από συμφωνία των δύο πλευρών. Σε αυτή την περίπτωση δύο πράγματα συμβαίνουν. Είτε η Κ.Ε.Δ.Ε. συμφωνεί με τον κ. Γρηγοράκο, οπότε έχει τεράστιες ευθύνες, είτε διαφωνεί και πρέπει να εκφράσει ξεκάθαρα και έμπρακτα τη διαφωνία της. Οποιαδήποτε άλλη στάση μπροστά στην ισοπέδωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συνιστά εκ μέρους της ηγεσίας της Κ.Ε.Δ.Ε. ρόλο… Εφιάλτη και πρέπει να παραιτηθεί.Καλούμε επίσης την κυβέρνηση να αποσύρει αυτές τις κατάπτυστες επιστολές του κ. Γρηγοράκου προς τους Δήμους για το δήθεν πλεονάζον προσωπικό. Διαφορετικά, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα ευχηθούν καλές γιορτές με το δικό τους τρόπο στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών που είχε το θράσος με τα «ραβασάκια» στους Δήμους να εκφράσει και τις ευχές του στους εργαζόμενους.Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να βρίσκονται σε διαρκή-αγωνιστική επαγρύπνηση. Τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση πώς η απάντηση των εργαζομένων θα είναι σκληρή, άμεση και δυναμική. Θα γίνουμε ο «φόβος» όλων εκείνων που φανερά ή κάτω από το τραπέζι προωθούν μεθοδεύσεις, παίζοντας με τις θέσεις εργασίας μας και σκοπεύοντας να βάλουν «ταφόπλακα» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών-εργολαβικών  συμφερόντων.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Χριστουγεννιάτικες Ευχές από Περιφέρεια Ηπείρου
 Η Γέννηση του Χριστού: Εικόνα από τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Μηλόβιστας, περιοχής Πελαγονίας στο όρος Περιστέρι των Σκοπίων. Ανεγέρθηκε το έτος 1856 από κατοίκους, Ηπειρώτες -κατά κύριο λόγο - και  από άλλες περιοχές της Πίνδου, αρχής γενομένης από την καταστροφή της Μοσχοπόλεως έως τα χρόνια του Αλή Πασά στα Γιάννινα (Μοσχόπολη, Γράμμουστα, Λινοτόπι κλπ).
Η Γέννηση του Θεανθρώπου, ας γίνει προάγγελος ευχάριστων γεγονότων  για την πατρίδα μας, την Ήπειρο και τον καθένα ξεχωριστά.Το άστρο της Βηθλεέμ να φωτίσει το δρόμο για την έξοδο της Ελλάδας και της κοινωνίας μας από την κρίση και  το μήνυμα της αλληλεγγύης, της αγάπης και της ελπίδας να μας συνοδεύει σε κάθε βήμα μας.
Χρόνια Πολλά
Αλέξανδρος Καχριμάνης  : Περιφερειάρχης Ηπείρου

ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
Η Θεσσαλονίκη αποκτά νέο Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών
 Τη σύσταση νέου φορέα με αντικείμενο την προβολή της Θεσσαλονίκης ως συνεδριακού προορισμού ανακοίνωσαν 12 επιχειρηματίες, άμεσα εμπλεκόμενοι με το συνεδριακό τουριστικό κλάδο της πόλης,  σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.Πρόκειται για τη νέα αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που θα έχει ως στόχο την ανάπτυξη και διαχείριση του συνεδριακού προϊόντος της Θεσσαλονίκης, λειτουργώντας ως σημείο αναφοράς για την προσέλκυση συνέδρων και επισκεπτών στην πόλη της Θεσσαλονίκης.Η εταιρεία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της την πρώτη μέρα του επερχόμενου έτους (1.1.2014) και στο αρχικό μετοχικό της κεφάλαιο καλούνται να συμμετέχουν όσοι έχουν πίστη στη Θεσσαλονίκη ως ικανό πόλο έλξης ευρωπαϊκών και διεθνών συνεδρίων.Την υποστήριξη τους στο νέο εγχείρημα εξέφρασαν, μεταξύ άλλων,το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, η Ένωση Ξενοδόχων και ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής της Χαλκιδικής.Η συμφωνία των 12 εκπροσώπων-επιχειρηματικών της πόλης αποτελεί ιστορική στιγμή για τον τουρισμό της, καθώς η “συνεδριούπολη” Θεσσαλονίκη αποκτά το νέο της Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών, όπως τόνισε ο συντονιστής της παρουσίασης, ο δημοσιογράφος κ. Σάκης Παπαδόπουλος.Παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης παρότρυνε τη λειτουργία του νέου φορέα χωρίς την παρεμβολή του δημοσίου, εστιάζοντας στην αδυναμία των δημόσιων φορέων να λειτουργήσουν αποτελεσματικά σε αντίθεση με κάποιον επαγγελματία.Ο τέως Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κ. Νίκος Σαπουντζής ευχαρίστησε τη «συμμορία των 12» λέγοντας ότι ως Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης είχε άριστη συνεργασία με το Δήμαρχο, παρόλα αυτά υπήρχαν πάντα εμπόδια πολιτικών εξαρτήσεων.Ενώ, ο τέως Πρόεδρος του TCVB κ. Γιάννης Ασλάνης είπε χαρακτηριστικά «ήρθε η ώρα να παραμεριστούν όποιες αρνητικές φωνές, ήρθε η ώρα να πιστέψουμε στο στόχο μας».Ο Γενικός Διευθυντής του Grand Hotel Palace κ. Παναγιώτης Ζελελίδης αναφέρθηκε στην ιστορική και πολιτιστική δυναμική της πόλης, την πανεπιστημιακή της κοινότητα, τη γαστρονομία και τη νυχτερινή ζωή, και κάλεσε τους πάντες για συμμετοχή ακόμη και σε εθελοντική βάση. «Υπάρχουν ελλείψεις και τις γνωρίζουμε, ωστόσο προχωράμε με όσα μέσα διαθέτουμε. Λέμε “όχι” στη μοιρολατρική αντιμετώπιση της κατάστασης της πόλης και απαντάμε “ναι” στη δυναμική ενεργοποίηση όλων”, σχολίασε.Ο κ. Χριστοδουλάκης από το ξενοδοχείο Capsis είπε «Με τόσα μνημεία και ιστορία, η Θεσσαλονίκη θα έπρεπε πλέον να είναι η Ρώμη της Ελλάδας».Από την πλευρά της, η Γενική Διευθύντρια της ARTION Conferences & Events κα Δέσποινα Αμαραντίδου επισήμανε ότι χρειάζεται συστηματική προσπάθεια για την επιτυχή διεκδίκηση διεθνών συνεδρίων, σημειώνοντας ότι «όσο και αν απαξιώνονται οι υποδομές της Θεσσαλονίκης, βρίσκονται συγκριτικά σε πλεονεκτική θέση έναντι διεθνών προορισμών, και αυτό τουλάχιστον θα πρέπει να μας εφοδιάζει με πίστη και θέληση. Και η συσπείρωση των φορέων είναι δουλειά του CVB».Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Domotel κ. Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος υπογράμμισε ότι η επιτυχής έκβαση του εγχειρήματος έγκειται σε τρία πράγματα: να λειτουργεί ένας φορέας, ο οποίος θα εκπροσωπεί την πόλη και ο οποίος θα λειτουργεί τεχνοκρατικά - και άρα αποτελεσματικά.
Οι εμπλεκόμενοι:
Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος,  Διευθύνων Σύμβουλος DomotelAE
Δέσποινα Αμαραντίδου,  Γενική Διευθύντρια Artion Conferences & Events   
Γιάννης Ασλάνης,  Γενικός Διευθυντής Mediterranean Palace Hotel
Παναγιώτης Ζελελίδης,  Γενικός Διευθυντής Grand Hotel Palace
Ευριπίδης Καραβασίλης,  Διευθύνων Σύμβουλος Polis Convention Center
Κωνσταντίνα Μαμαδά,  Γενική Διευθύντρια Porto Palace Hotel
Ιωάννα Μανούσου, μέλος ΔΣ Τουριστικών Επιχειρήσεων Καψή Θεσ/νίκης ΑΕ
Πρόδρομος Μοναστηρίδης, Διευθυντής Marketing Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης 
Χάρης Νεοφυτίδης,  Γενικός Διευθυντής The Met Hotel
Βίκυ Παπαδημητρίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος Symvoli Conference and Cultural
Management
Σπύρος Πέγκας, Πρόεδρος της Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής ΑΕ
Γιώργος Σπυρόπουλος,  Γενικός Διευθυντής Makedonia Palace Hotel .




                                                                                         
             





















Δεν υπάρχουν σχόλια: