ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Φιλαρμονική του Δήμου Φιλιατών - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Εκείνο που οι άνθρωποι ονομάζουν μοίρα, στην ουσία είναι ένα σύνολο ανοησιών που έκαναν. ( Άρθουρ Σοπενχάουερ )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Φιλαρμονική του Δήμου Φιλιατών - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
















Αγαπητοί φίλοι, το φυτώριο της Φιλαρμονικής του Δήμου Φιλιατών ''ανοίγει τα φτερά του''. ΄Ετσι την Κυριακή 22/12/2013 συμμετέχει στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία,επίσημα προσκεκλημένο της Φιλαρμονικής ''Ορφέας'' Πρέβεζας.Η συναυλία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Λυκείου Πρέβεζας, με μελωδίες στο πνεύμα των ημερών. Ώρα 20:00.Θα χαρούμε να σας δούμε.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Το Φυτώριο της Φιλαρμονικής του Δήμου Φιλιατών,θα εμφανιστεί ερμηνεύοντας τα κάλαντα, λαμπρύνοντας περισσότερο τον εορτασμό  των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στους ΦΙΛΙΑΤΕΣ 19 και 30 /12, στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 23/12 και στην ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 27/12. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις σε Ιδρύματα, Οίκους Ευγηρίας, Σχολεία (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια), ΚΑΠΗ, Νοσοκομεία- Κέντρα Υγείας, Δημόσιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς.            Το Σάββατο 28/12/2013 και ώρα 20:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φιλιατών, το φυτώριο της Φιλαρμονικής Φιλιατών θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικη συναυλία για μικρούς και μεγάλους.Τις θερμότερες ευχές μας για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.
ΥΓΕΙΑ , ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..!

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
 Σύλληψη φυγόποινης στην Άρτα
Την 17-12-2013/09.30 στην Άρτα, συνελήφθη 57χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή συνολικής φυλάκισης (1) έτους, (8) μηνών και χρηματική ποινή 4.000 €, για ακάλυπτες επιταγές.
Ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Γραμμενίτσα Άρτας
Συνελήφθη την 17-12-2013 αργά το βράδυ, στο Λούρο Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, ένας 19χρονος ημεδαπός Ρομά, ενώ αναζητούνται και δύο συνεργοί του, κατηγορούμενοι για ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Γραμμενίτσα Άρτας. Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, το βράδυ την 17-12-2013, οι τρεις δράστες, εκ των οποίων οι δύο είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από την 48χρονη ιδιοκτήτρια  πρατηρίου υγρών καυσίμων και από τον 27χρονο γιό της, το χρηματικό ποσό των (220) ευρώ και  τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας. 
Σύλληψη διωκόμενου στα Ιωάννινα
Την 17-12-2013/22.15 στα Ιωάννινα, συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν, (3) αποφάσεις  του Μονομελούς Πλημ-κείου Ιωαννίνων, με τις οποίες καταδικάστηκε  συνολικά σε ποινή φυλάκισης (1) έτους , (8)μηνών και χρηματική ποινή, για παραβάσεις της  Εργατικής νομοθεσίας - εισφορές  και  Περί Τύπου και Επιταγές.

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καλπάκι, 17.12.2013
 Ο Δήμος Πωγωνίου, στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου με τίτλο «THE LAKES ROUTE» και ακρωνύμιο «LAROUTE» του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα - Ιταλία 2007 - 2013», διοργανώνει Συνέδριο με Θέμα: «Τα Λιμναία οικοσυστήματα της Ηπείρου».Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ., στην Αίθουσα εκδηλώσεων της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονος στον Παρακάλαμο και είναι «ανοιχτό» στο ευρύ κοινό.Το συνέδριο, αλλά και οι δράσεις του Έργου γενικότερα, στοχεύουν στη διαφύλαξη και αύξηση της οικολογικής αξίας των λιμναίων οικοσυστημάτων της Ηπείρου και ιδιαίτερα της λίμνης Ζηρού Φιλιππιάδας, της τεχνητής λίμνης πηγών Αώου Μετσόβου και της λίμνης Ριαχόβου στο Πωγώνι. Σκοπός του έργου και του συνεδρίου είναι η προώθηση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς των περιοχών αυτών, με την προετοιμασία και την υποστήριξη πρωτοβουλιών οικοτουρισμού, αγροτουρισμού, καθώς και πολιτιστικού τουρισμού. Ειδικότερα, βασικό στόχο του έργου αποτελεί η άρση της απομόνωσης των Περιοχών Παρέμβασης, καθώς και η αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών τους και συνεπακόλουθα η οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Στο εταιρικό σχήμα συμμετέχουν συνολικά 5 εταίροι μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας. Ο Δήμος Μετσόβου ως επικεφαλής εταίρος του Έργου, ενώ οι Δήμοι Ζηρού, Πωγωνίου, Minervino Murge και Otranto συγκροτούν το υπόλοιπο εταιρικό σχήμα. Το συνέδριο θα παρακολουθήσουν και μαθητές σχολείων της ευρύτερης περιοχής εφαρμογής του έργου.

Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την κυβέρνηση  η οποία μετά την απομάκρυνση των Σχολικών Φυλάκων και την κατακόρυφη αύξηση των ζημιών στα σχολεία, προωθεί άμεσα λύσεις τύπου «γαλέρας». Μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Παιδείας, τοποθετούνται για 6 μήνες και 15 ημέρες με συμβάσεις, άνεργοι-ανειδίκευτοι, τους οποίους ονομάζουν Επιστάτες. Αποδεικνύουν με τον τρόπο αυτό πως μοναδικός στόχος τους είναι οι απολύσεις και η μείωση του μισθολογικού κόστους καθώς και η διάλυση των εργασιακών σχέσεων στο Δημόσιο.Στο χώρο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού μετά την απομείωση του προσωπικού, με την απομάκρυνση 350 περίπου συμβασιούχων εργαζομένων επί πολλά χρόνια, που υπηρετούσαν με ασφαλιστικά μέτρα, αλλά και τη θέση σε διαθεσιμότητα 200 περίπου Μονίμων και Αορίστου χρόνου συναδέλφων, που κινδυνεύουν και αυτοί άμεσα με απόλυση, είχαμε πρόσφατα και ένα νέο χτύπημα. Πρόσφατα ελεγκτές του Σώματος Ελεγκτών-Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, έκαναν έλεγχο για «τη διαδικασία υπαγωγής στο Π.Δ. 164/2004», όλων των υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Με πρόσχημα επώνυμες και ανώνυμες καταγγελίες.Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκτιμά πως η ενέργεια αυτή είναι μια πολιτική απόφαση που επιχειρεί να θέσει σε μια ιδιότυπη «εργασιακή ομηρία» το 45% των υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.Στο χώρο της Υγείας το σχέδιο διάλυσης των Νοσοκομείων και της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών τους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις από την πλευρά του Υπουργείου Υγείας.Το κλείσιμο Περιφερειακών Νοσοκομείων και κλινικών εξήγγειλε για μετά τις γιορτές ο Υπουργός Υγείας στην πρόσφατη συνάντηση με την Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. Μάλιστα προσδιόρισε σε 930 τον αριθμό των εργαζομένων από τα Περιφερειακά Νοσοκομεία που θα τεθούν αμέσως μετά τις γιορτές σε διαθεσιμότητα.Φαίνεται ότι το σχέδιο για λουκέτα Νοσοκομείων και κλινικών στην περιφέρεια επανέρχεται και θα αποτελέσει τη βασική δεξαμενή για το δεύτερο κύμα διαθεσιμοτήτων. Αυτό προκύπτει μετά τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στη διαδικασία διαθεσιμοτήτων των οδηγών στα Νοσοκομεία.Στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το Διοικητικό Προσωπικό του Πανεπιστημίου της Αθήνας συνεχίζει τον ηρωικό του αγώνα που ξεκίνησε εδώ και 14 εβδομάδες ενάντια στις απολύσεις, τις διαθεσιμότητες και για την υπεράσπιση του Δημόσιου Πανεπιστημίου, ζητώντας:
• Την κατάργηση των Υπουργικών Αποφάσεων και την ανάκληση των Διαπιστωτικών Πράξεων που καταργούν κλάδους και θέτουν σε διαθεσιμότητα 1.135 υπαλλήλους.
• Την κατάργηση της πλατφόρμας αυτό-απογραφής
• Την άρση όλων των πειθαρχικών και ποινικών διώξεων.
Στο χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα Επαγγελματικά Λύκεια όλης της χώρας οδηγούνται σε διάλυση ως επακόλουθο της αυθαίρετης και σκανδαλώδους κατάργησης περιζήτητων τομέων της επαγγελματικής εκπαίδευσης και της διαθεσιμότητας 1.874 εκπαιδευτικών, με χιλιάδες χαμένες ώρες διδασκαλίας ακόμα και σε πανελληνίως εξεταζόμενα μαθήματα, με τεράστια κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό και με επερχόμενες συγχωνεύσεις που θα υποβαθμίσουν περαιτέρω τη δημόσια επαγγελματική εκπαίδευση. Όμως, οι παλινωδίες του Υπουργού Παιδείας και η αναντιστοιχία λόγων και έργων αναφορικά με το θέμα της διαθεσιμότητας, δεν έχουν τελειωμό. Ο Υπουργός με τα σχέδια που έχει ανακοινώσει αφήνει εκτός διαδικασίας επανατοποθέτησης 464 τουλάχιστον εκπαιδευτικούς, δείχνοντας τους το δρόμο της απόλυσης.Όμως ο αγώνας των εργαζομένων όλων των κλάδων του Δημοσίου για την υπεράσπιση αφενός του δικαιώματος στην εργασία και αφετέρου των Κοινωνικών αγαθών που συρρικνώνονται, θα συνεχιστεί μέχρι τη νίκη.
Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει το δίκαιο αγώνα όλων των συναδέλφων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα στο χώρο της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Σχολικοί Φύλακες, Δημοτικοί Αστυνομικοί) και της Κεντρικής Διοίκησης (καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών και εργαζόμενοι στα άλλα Υπουργεία) και καλεί το σύνολο των συναδέλφων εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα, τους συνταξιούχους και όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην προγραμματισμένη ολονύχτια διαμαρτυρία την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ., έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Βασ. Σοφίας 15).
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ημερήσια διάταξη συνεδρίασης Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Ηπείρου
 Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 10:00 π.μ. συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα εξής:
Επικύρωση αποφάσεων 13ου Πρακτικού της  Συνεδριάσεων της Επιτροπής  Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου.
1.Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και της Περιφέρειας Ηπείρου για την υλοποίηση του έργου: «Για την μελέτη και εκτέλεση δημοσίων δασοτεχνικών έργων δασικής οδοποιίας και έργων υποδομής για την εξυπηρέτηση της άσκησης κτηνοτροφικών δραστηριοτήτων σε δημόσιες δασικές εκτάσεις μεταξύ των Τοπικών Κοινοτήτων Μικρού και Μεγάλου Περιστερίου, Μικρής και Μεγάλης Γότιστας του Δήμου Μετσόβου και Συρράκου και Καλαρυτών, του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων» προϋπολογισμού 540.000,00 € και ορισμό δύο (2) μελών με τους αναπληρωτές τους από την Περιφέρεια Ηπείρου για την Κοινή Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου.
2.Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου, και του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων ( Π.Ε.Α.Κ.Ι.)  για την υλοποίηση του έργου « Αποκατάσταση βιντεοκαμερών και συντήρηση αυτών στους Ζωσιμάδες», προϋπολογισμού 7.000,00 € και ορισμό δύο (2) μελών με τους αναπληρωτές τους από την Περιφέρεια Ηπείρου για την Κοινή Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου.
3.Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου, και του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων ( Π.Ε.Α.Κ.Ι.)  για την υλοποίηση του έργου « Αποκατάσταση γηπέδου Πανηπειρωτικού – Προμήθεια πλαστικού χλοοτάπητα», προϋπολογισμού 50.000,00 € και ορισμό δύο (2) μελών με τους αναπληρωτές τους από την Περιφέρεια Ηπείρου για την Κοινή Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου.
4.Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση χώρου πολλαπλών χρήσεων Περιφερειακής Εκπαίδευσης Ηπείρου - Προμήθεια υλικών», προϋπολογισμού 24.000,00 € και ορισμό δύο (2) μελών με τους αναπληρωτές τους από την Περιφέρεια Ηπείρου για την Κοινή Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου.
5.Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση στέγης αίθουσας αθλοπαιδιών- Προμήθεια υλικών», προϋπολογισμού 24.000,00 € και ορισμό δύο (2) μελών με τους αναπληρωτές τους από την Περιφέρεια Ηπείρου για την Κοινή Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου.
6.Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου – Π.Ε. Άρτας  και του Κέντρου Κοινωνικής Μερίμνας Παιδείας Αθλητισμού Πολιτισμού ( Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π.) για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια υλικών για κατασκευή στεγάστρου εγκαταστάσεων της Π.Ε. Αρτας», προϋπολογισμού 40.000,00 € και ορισμό δύο (2) μελών με τον αναπληρωτή τους από την Περιφέρεια Ηπείρου- Π.Ε. Άρτας για την Κοινή Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου.
7.Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Μετσόβου  και του Εθνικού Κέντρου Βιώσιμης και Αειφόρου Ανάπτυξης (Ε.Κ.Β.Α.Α.)  που αφορά το έργο: «Τεχνικογεωλογική – Γεωτεχνική και Υδρογεωλογική μελέτη κατολισθητικών φαινομένων στην περιοχή Δ.Κ. Μετσόβου Δήμου Μετσόβου Π.Ε. Ιωαννίνων», προϋπολογισμού 300.000,00 € και ορισμό ενός (1) μέλους  με τον αναπληρωτή του από την Περιφέρεια Ηπείρου για την Κοινή Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου.
8.Γνωμοδότηση επί  του περιεχομένου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου: «Κατασκευή προβλήτα φόρτωσης αδρανών υλικών στον όρμο Πλαταριάς, Δήμου Ηγουμενίτσας, Π.Ε. Θεσπρωτίας». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι  η  εταιρεία: «Ο.Λ.ΗΓ.  Α.Ε.». (εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Π.Η.).
9.Γνωμοδότηση επί  του περιεχομένου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου: «Νέα πλωτή μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας σε θαλάσσια έκταση 80 στρεμμάτων (2 πάρκα εκτροφής) και τελικής ετήσιας δυναμικότητας 2.500 τόνων, που προκύπτει από τη μετεγκατάσταση και συγχώνευση τεσσάρων (4) υφιστάμενων μονάδων στην ίδια ευρύτερη περιοχή, στη θέση όρμου Παναγιά Λωρίδας Σαγιάδας του Δήμου Φιλιατών Π.Ε. Θεσπρωτίας». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι η  εταιρεία: «ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.». (εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Π.Η.).
10.Γνωμοδότηση επί  του περιεχομένου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου: «Σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 24 MW , στη θέση «Βρίζα» Δήμου Σουλίου, Π. Ε. Θεσπρωτίας και Δήμου Δωδώνης Π. Ε. Ιωαννίνων». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι η εταιρεία «ΑΙΟΛΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΡΙΖΑ Ε.Ε.». (εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Π.Η.).
11.Γνωμοδότηση επί  του περιεχομένου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου: «Επέκταση υφιστάμενου τουριστικού συγκροτήματος ξενοδοχείου κλασικού τύπου 3 * (τριών αστέρων), συνολικής δυναμικότητας 298 κλινών (228 κλίνες υφιστάμενες και 70 κλίνες επέκταση) καθώς και αλλαγή επωνυμίας από «ΑΝΩΝΥΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ NEILSON HELLAS A.E.» σε «ΣΥΒΟΤΑ Α.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου είναι η εταιρεία «ΣΥΒΟΤΑ Α.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ».  (εισήγηση: Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Π.Η.).


Δεν υπάρχουν σχόλια: