ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΦΙΛΙΑΤΕΣ 22/11: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤ. ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ



Χέσαιτο γαρ ει μαχαίσετο ,μτφρ: έτσι και μαχότανε σίγουρα θα χεζότανε { από τους «Ιππής» } ( Αριστοφάνης  445-386 π.Χ. , Αρχαίος Έλληνας κωμωδιογράφος )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:
  
ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΦΙΛΙΑΤΕΣ 22/11: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤ. ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
 Σας ενημερώνουμε πως η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατών καλεί όλους τους δημότες του Δήμου Φιλιατών που συμφωνούν με τις αρχές της πρόσφατης διακήρυξης μας, στη συγκρότηση μιας αυτόνομης αντιμνημονιακής δημοτικής παράταξης, σε ανοιχτή εκδήλωση την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στο Δημαρχείο Φιλιατών.
Σας ευχαριστούμε
ΥΓ. :Σας υπενθυμίζουμε πως το σχέδιο Διακήρυξης βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο : 
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ.docx

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - ΝΕWS
Σύλληψη διωκόμενου στα Ιωάννινα
 Την 16-11-2013/13.00 στα Ιωάννινα, συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημ-κείου Ιωαννίνων, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (26) μηνών, για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. 
Περί όπλων- πλαστογραφίας στους Ραψαίους
Την 16-11-2013/10.30 στους Ραψαίους Ιωαννίνων, συνελήφθη  23χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης Εισαγγελέα Στρατοδικείου Αθηνών (ανυπότακτος), ενώ  στην κατοχή του και σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (17) πλαστά τραπεζογραμμάτια των 50 € έκαστο, (1) μαχαίρι και (1) σιδερογροθιά.
Ληστεία στη Βρυσούλα Πρέβεζας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι διέπραξαν ληστεία σε βάρος 64χρονης ημεδαπής στη Βρυσούλα Πρέβεζας.Ειδικότερα,την 16-11-2013 το απόγευμα, οι άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, αφού μπήκαν στο σπίτι της 64χρονης, την ακινητοποίησαν με την απειλή πυροβόλου όπλου και γεωργικού εργαλείου (κασάρι) και αφαίρεσαν από τους χώρους του σπιτιού, χρυσές λίρες, χρυσά κοσμήματα, χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα.Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Νέος πρόεδρος στη Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Φιλιατών
 Ο Σπύρος Βασιλείου είναι από το απόγευμα του Σαββάτου ο νέος πρόεδρος της Δημ. Τ.Ο. Φιλιατων έπειτα από ανοιχτή ψηφοφορία που διεξήχθη στα γραφεία της τοπικής Ν.Δ. για την εκλογή προέδρου Δημ. Τ.Ο. και αιρετών μελών της Δημ. Τ.Ε..Ο Σπύρος Βασιλείου ήταν ο μοναδικός τελικά υποψήφιος για την προεδρία της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας και εμφανίζεται έτοιμος για πολλή δουλειά, προκειμένου η Τοπική Οργάνωση να διατηρήσει την παρεμβατικότητα και τον δυναμισμό της.Η ψηφοφορία διεξήχθη από το πρωί μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου με ικανοποιητική συμμετοχή.Η νέα σύνθεση της τοπικής οργάνωσης έχει ως εξής:
Πρόεδρος : Σπύρος Βασιλείου
Μέλη :
.Μίγκος Ελευθέριος του Χρήστου
.Μίγκου Ευθυμία του Θωμά
.Καραγιάννης Δημήτριος του Λάζαρου
.Νέτης Ελευθέριος του Κλεόβουλου
.Κουλούρης Κωνσταντίνος του Ναπολέων
.Κατσαρός Απόστολος του Δημοσθένη
.Σιάκος Φώτιος του Μιχαήλ
.Στεργίου Χρυσάνθη του Ιωάννη
.Φερεντίνος Μιχαήλ του Ευάγγελου
.Ντάγκας Σπύρίδων του Αριστείδη
.Ντάγκας Αναστάσιος του Γεωργίου

Σύντομα θα ετοιμαστεί η φραγή των κλεμμένων κινητών τηλεφώνων 
 Σημαντικά μέτρα κατά των κλεμμένων κινητών, είναι έτοιμες να πάρουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, με βάση πληροφορίες της ιστοσελίδας deasy. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών), προωθεί ρύθμιση στο νέο κανονισμό γενικών αδειών με την οποία οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, θα είναι σε θέση να προχωρήσουν σε φραγή από το δίκτυό τους για κινητά τηλέφωνα που έχουν κλαπεί.Για να γίνει κάτι τέτοιο, ο κάτοχος της συσκευής θα πρέπει να δηλώσει στο δίκτυο που ανήκει την κλοπή της συσκευής του και τον μοναδικό αριθμό IMEI που τη συνοδεύει, διασφαλίζοντας ότι δε θα μπορέσει ξανά να λειτουργήσει σε κανένα από τα ελληνικά δίκτυα. Το κλείδωμα σε αυτή την περίπτωση είναι ολικό και όχι σε επίπεδο SIM κάτι που σημαίνει ότι η συσκευή θα καθίσταται ανενεργή τουλάχιστον στην Ελλάδα.Κάτι τέτοιο όπως αναφέρει το deasy μπορεί να υλοποιηθεί από τη στιγμή που τα συστήματα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας γνωρίζουν εκτός από τον αριθμό SIM, τη γεωγραφική θέση μας καθώς και τον αριθμό IMEI της συσκευής η οποία είναι ενεργοποιημένη στο δίκτυο τους.Εξαιτίας τεχνικών δυσκολιών, δεν υπάρχει μέχρι τώρα κάποια ενημέρωση για το πότε ακριβώς θα ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη ρύθμιση, δυσκολίες στις οποίες περιλαμβάνονται και περιπτώσεις με παρτίδες κινητών τηλεφώνων από την Κίνα οι οποίες δε διαθέτουν IMEI αριθμούς.

Χρυσό συμβόλαιο στον Μήτρογλου
 Συζητήσεις για αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του.Ο Κώστας Μήτρογλου συνεχίζει να οργιάζει. Μετρά ήδη 22 γκολ σε 21 ματς φέτος με Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα. Είναι, λοιπόν, λογικό να έχει μπει για τα καλά στο μεταγραφικό στόχαστρο μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού, που ετοιμάζουν προτάσεις για την απόκτησή του.Στις τάξεις των Πειραιωτών, ασφαλώς, δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Γνωρίζουν καλά πως η ρήτρα των 8 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του φαντάζει πολύ μικρή πλέον για τις επιδόσεις του. Όπως και οι 600.000 ευρώ το χρόνο που προβλέπονται στο συμβόλαιό του. Και για το λόγο αυτό σκοπεύουν λίαν συντόμως αυτό να αλλάξει.Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, που λήγει το 2016. Στόχος της ΠΑΕ είναι αφενός μεν να επιβραβεύσει τον παίκτη για τις εμφανίσεις του δίνοντάς του μία γενναία αύξηση αποδοχών, αλλά ταυτόχρονα να αυξήσει τη ρήτρα του, ούτως ώστε αν πρόκειται να τον χάσει, τουλάχιστον να αποζημιωθεί πλουσιοπάροχα για αυτό.Του αρέσει και το δείχνει.Ο Ρομπέρτο παρά το τριήμερο ρεπό στον Ολυμπιακό παρέμεινε στην Αθήνα. Εδώ επέλεξε να γιορτάσει και τα γενέθλια της μικρής κόρης του, μαζί με τη σύζυγό του. Ο Ισπανός γκολκίπερ είναι πολύ ευχαριστημένος από όσα βιώνει στους «ερυθρόλευκους», αλλά και τη ζωή στην Αθήνα. Κι αυτό ίσως είναι κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση για το μέλλον του.Ασφαλώς, πάντως, το έργο του Ολυμπιακού να τον κρατήσει θα είναι δύσκολο, ειδικά μετά τις σπουδαίες εμφανίσεις του στο Champions League. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αυτή που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Εξίσου δύσκολα είναι τα πράγματα και για τον Τζόελ Κάμπελ, που επίσης δεν έχει οψιόν δανεισμού και για το μέλλον του οποίου αποφασίζει η Άρσεναλ, όπου και ανήκει.







Δεν υπάρχουν σχόλια: