ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Η φιλοδοξία δημιουργεί πιο έμπιστους σκλάβους από την ανάγκη

.....ΘΕΜΑΤΑ...@...:


Περί ναρκωτικών
  
Την 21-12-2012 ,09.00 στην Ανθούσα Πρέβεζας, συνελήφθη 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί στην κατοχή του και σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (846) γραμμάρια κάνναβης. 






 
Σύγκρουση δικύκλου με αυτοκίνητο στην Ηγουμενίτσα
 Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, επί της νέας παραλιακής οδού Ηγουμενίτσας, όταν 18χρονος οδηγός δίκυκλου εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο Ι.Χ.,με αποτέλεσμα να τραυματισθεί.Ο τραυματίας διεκομίσθη αρχικά με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Φιλιατών.Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ











Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ηπείρου και το Προσωπικό της Υπηρεσίας,σας εύχονται ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα,Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το Νέο Έτος.

Καμία αντίδραση για τη συγχώνευση του λιμένα

Θύελλες προκαλεί στην Κέρκυρα η πρόθεση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στη συγχώνευση των λιμένων Ηγουμενίτσας, Κέρκυρας και Πάτρας, μεταφέροντας όλες τις αρμοδιότητες στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.Αντίθετα στην Ηγουμενίτσα, δεν έχει καταγραφεί μέχρι τώρα καμία αντίδραση, ούτε από τους φορείς της περιοχής, ούτε από την τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικότερα από τον Δήμο.Ο δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής, μιλώντας στην ΕΡΑ Κέρκυρας την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου έκανε λόγο για δημιουργία ενός νέου γραφειοκρατικού μηχανισμού, εκφράζοντας την κάθετη διαφωνία του με το ενδεχόμενο να διοικείται από την Πάτρα ένα μεγάλο λιμάνι όπως της Κέρκυρας με τόσα προβλήματα στην καθημερινότητά του.Ο κ.Τρεπεκλής υποστήριξε πως με στόχο την πολιτική τακτοποίηση ορισμένων, στραγγαλίζεται η καλή και επιτόπια διαχείριση των λιμανιών. Δήλωσε ότι περιμένει να δει το τελικό σχέδιο νόμου με τη διαμόρφωση που θα γίνει από τη δημόσια διαβούλευση, καλώντας την κυβέρνηση να υπάρξει αποκέντρωση.Όσον αφορά για την παραχώρηση της παραλιακής ζώνης πλην των λιμενικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Κέρκυρας, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι υπάρχει σε εξέλιξη η εργασία της επιτροπής που έχει συσταθεί προκειμένου να υλοποιηθεί η υπόσχεση των επικεφαλής του αρμόδιου υπουργείου.
…από το : EpirusPos

Παλιά πολεμικά αεροσκάφη γίνονται έργα τέχνης




















Ένα «νεκροταφείο» παροπλισμένων πολεμικών αεροσκαφών στην καυτή έρημο της Αριζόνα αφέθηκε στα χέρια των καλλιτεχνών του δρόμου που εμπνεύστηκαν από τους… αιθέρες.30 και πλέον παλιά στρατιωτικά αεροπλάνα συμμετέχουν στο « Boneyard Project » , σε μια προσπάθεια να… αναστηθούν από τις στάχτες τους και να μεταμορφωθούν σε εντυπωσιακά έργα τέχνης με το χρώμα και τη φαντασία των καλλιτεχνών του δρόμου. «Ο ιδανικότερος καμβάς για ζωγραφική δεν είναι πάντα ο κλασικός, αυτός που στέκει στο καβαλέτο.Οτιδήποτε μπορεί να αναδείξει την έμπνευση του καλλιτέχνη είναι αποδεκτό.Στην περίπτωση αυτή αφήσαμε τους δρόμους και τους τοίχους και είπαμε να ασχοληθούμε με κάτι διαφορετικό», λένε οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο project.Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και μεταμορφώνει το άγονο τοπίο της ερήμου, που αποκτά χρώμα μέσα από τη δημιουργικότητα του γραφίτη .

Περιήγηση στο εσωτερικό του Τιτανικού

  



















Ο Τιτανικός, το θρυλικό βρετανικό υπερωκεάνιο, αποτελούσε στην εποχή του κυριολεκτικά ένα θαύμα της ναυπηγικής, αποτελώντας ένα πρωτοποριακό τύπο πλοίου. Πέρα του ότι ήταν το μεγαλύτερο επιβατικό πλοίο, ενσωμάτωνε πολλές καινοτομίες και ανέσεις για τους επιβάτες του. Ανελκυστήρες για γρήγορη πρόσβαση στα διάφορα καταστρώματα,χαμάμ, γυμναστήριο, πισίνα,ταχυδρομείο και υπέρμετρη πολυτέλεια.Ιδιαίτερα το σέρβις και το φαγητό που πρόσφερε σε επιβάτες της Α’ θέσης ήταν πολύ πλουσιότερο και από τα αντίστοιχα των σύγχρονων ξενοδοχείων 5 αστέρων.Για πολλούς εκείνη την εποχή χαρακτηριζόταν ως το αβύθιστο πλοίο, και τούτο διότι ουσιαστικά ήταν δύο πλοία το ένα εντός του άλλου όπου το ενδιάμεσο κενό αποτελούσαν τα πρωτοποριακά για τότε διπύθμενα καθώς και πλευρικοί χώροι δεξαμενών. Ωστόσο στις 23:40 14 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού ταξιδιού του,συγκρούστηκε με ένα παγόβουνο στον Ατλαντικό Ωκεανό και βυθίστηκε οδηγώντας στο θάνατο εκατοντάδες επιβάτες.

Η Δημοσκόπηση …..εν μέσω Χριστουγέννων 
  














Σταθερά πρώτο κόμμα παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις αφού, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα έρευνας της Alco, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 22,3% και η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί με 20,7% .Την ίδια ώρα ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δείχνουν αποδυναμωμένοι από τη συμμετοχή τους στην κυβέρνηση με τα ποσοστά τους να είναι 5,3% και 4,1% αντίστοιχα. Η Χρυσή Αυγή παραμένει στην τρίτη θέση με το ποσοστό της να διαμορφώνεται στο 10,2%, ενώ το ΚΚΕ συγκεντρώνει 4,3% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5%.Η δημοσκόπηση έγινε για λογαριασμό του newsit και διενεργήθηκε από τις 11 έως τις 14 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου:
ΣΥΡΙΖΑ  : 22,3%
ΝΔ   : 20,7%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ    : 10,2%
ΠΑΣΟΚ  :  5,3%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ :  4,5%
ΚΚΕ :  4,3%
ΔΗΜΑΡ :   4,1%
ΑΛΛΟ  :  5,5%
ΛΕΥΚΟ  :  4,3%
ΑΠΟΧΗ  : 9,1%
ΔΞ   : 9,7%
Εντυπωσιακά είναι και τα στοιχεία για τις μετακινήσεις των ψηφοφόρων, καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας η ΝΔ χάνει 8,3% των ψηφοφόρων της από την Χρυσή Αυγή και 1,7% από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χάνει ένα μεγάλο ποσοστό που αγγίζει το 9,7% όχι προς κάποιο άλλο κόμμα αλλά προς τους αναποφάσιστους.Το ΠΑΣΟΚ πάλι έχει από παντού διαρροές, με το 4,5% να μετακινείται στην Χρυσή Αυγή, το 4,2% στον ΣΥΡΙΖΑ, το 3,4% στην ΔΗΜΑΡ και το 2,9% στη ΝΔ.Το τρίτο κυβερνητικό κόμμα της κυβέρνησης, η ΔΗΜΑΡ, χάνει μεγάλο ποσοστό, με το 11,5% μετακινείται προς τον ΣΥΡΙΖΑ.Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χάνουν 8,5% που μετακινείται προς την Χρυσή Αυγή, 6,5% προς τον ΣΥΡΙΖΑ και 6% στη ΝΔ.