ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Πάλι τον καύκον έπιες,πάλιν τον νουν απώλεσας



Η Μουσική σας ενημέρωση : Ο καφετζής
Στίχοι :  Μίμης Θειόπουλος,  Μουσική :  Γιώργος Ζαμπέτας, Ερμηνεία : Γιώργος Ζαμπέτας          
-  Στου καφενέ την από μέσα τη μεριά περίπου καμιά δεκαριά τα βράδια μαζευόντουσαν
για της γυναίκας τον καημό και την καρδιά ώρες πολλές μιλάγανε κι όλο φιλοσοφάγανε.
-  Κι ο καφετζής που γέρασε και έχει βάλει γνώση τους λέει σε κάποια δόση
"όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει".
-  Στου καφενέ την από μέσα τη μεριά πως η αγάπη είναι ζαριά αράδα συζητούσανε
τα περασμένα στης ζωής σβηστά κεριά να 'ταν οι αγάπες που φύγανε για πάντα να κρατούσανε.
-  Κι ο καφετζής που γέρασε και έχει βάλει γνώση τους λέει σε κάποια δόση
"όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει" .

Ο Έλληνας οδηγός, το Βουλγαρικό φορτηγό και το χασίς Αλβανίας
Οι Λιμενικοί στην Ηγουμενίτσα σταμάτησαν το δρομολόγιο ύστερα από έλεγχο που έκαναν στο όχημα. Οι υποψίες τους για ύποπτο φορτίο αποδείχθηκαν βάσιμες.Ανάμεσα σε μεγάλη ποσότητα βαμβακόσπορου εντόπισαν 125 κιλά χασίς.Εκτιμάται ότι η ποσότητα αυτή φορτώθηκε καθ' οδόν κι ύστερα από συνεννόηση που είχε προηγηθεί με Αλβανούς μεταφορείς.Ο 45χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη κι ανακρίνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές της χώρας μας για παρόμοια περιστατικά.
Περί ναρκωτικών
Την 31-10-2012/20.30 στο Σκεπαστό Πάργας, συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (365) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Συνελήφθη  35χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στην Άρτα 
 Κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης, κάνναβης, χάπια απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων και ένα κυνηγετικό όπλο.Συνελήφθη την 01.11.2012 το μεσημέρι στους Κεραμάτες Άρτας,από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας,ένας ημεδαπός,35 ετών,σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή. Ειδικότερα, στις Κεραμάτες Άρτας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών  ότι ο 35χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας,  πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού,  όπου βρέθηκαν κρυμμένα σε διάφορα σημεία του σπιτιού και κατασχέθηκαν:
•δεκατρείς (13) νάιλον συσκευασίες, με ηρωίνη συνολικού βάρους (28,58) γραμμαρίων.
•μία  αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, με αποξηραμένη κάνναβη βάρους (1,28) γραμμαρίων.
•μία (1) νάιλον συσκευασία με λευκή ουσία, άγνωστης χημικής σύστασης, βάρους (0,45) γραμμαρίων.
•(6,5) ναρκωτικά δισκία, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.
•ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο μάρκας Baikal και (53) φυσίγγια διαμετρήματος (36) cal.
•ένα  (1) κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συνελήφθη αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, με πλαστό  διαβατήριο Βουλγαρίας
Συνελήφθη,την 01-11-2012 αργά το βράδυ στο Λαδοχώρι Θεσπρωτίας,από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας,για χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου και παράνομη είσοδο στη χώρα.Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 30χρονος επέδειξε πλαστό διαβατήριο Βουλγαρίας, το οποίο όπως προέκυψε από την έρευνα, είχε προμηθευτεί στην Αθήνα, αντί του χρηματικού ποσού των (1.000) ευρώ.Το πλαστό διαβατήριο και ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο κατασχέθηκαν.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο για τη Δωδώνη
 Σε Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο προχωρούν την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου οι κτηνοτρόφοι όλης της Ηπείρου. Στις 11 το πρωί πραγματοποιούν συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων. Αφορμή για την κινητοποίηση αυτή αποτελεί η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι Ενώσεις ζητώντας την τήρηση του καταστατικού. Λόγω της απεργίας των δικηγόρων η εκδίκαση εκτιμάται ότι θα αναβληθεί.Ο δεύτερος λόγος για το Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο είναι η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία γίνεται ύστερα από αίτημα των Κτηνοτροφικών Συνεταιρισμών το οποίο υιοθέτησαν και οι τέσσερις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.Ο εκπρόσωπος των κτηνοτρόφων Μιχάλης Τζίμας, με δηλώσεις του, απηύθυνε έκκληση για μαζική συμμετοχή και τόνισε ότι οι κτηνοτρόφοι δεν θα σταματήσουν τον αγώνα.«Εμείς ζητήσαμε τη σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου ώστε να επανατοποθετηθούν όλοι στα νέα δεδομένα. Θα ζητήσουμε να παρέμβουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα, καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θα συνεχίσουμε γιατί πιστεύουμε ότι στο τέλος νικητές θα είναι οι κτηνοτρόφοι και οι Ηπειρώτες που θέλουν τη Δωδώνη να μείνει στην Ήπειρο», υπογράμμισε ο κ. Τζίμας.

Η Καθολική Εκκλησία δικαιούται να μην κηδέψει όσους δεν πληρώνουν φόρο υπέρ της
 Γερμανικό δικαστήριο δικαίωσε την πολιτική της Καθολικής Εκκλησίας η οποία αρνείται να τελέσει χριστιανική κηδεία στους πιστούς που δεν έχουν πληρώσει τον εκκλησιαστικό φόρο.Ο Χάρτμουτ Τσαπ είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη υποστηρίζοντας ότι το να είναι κανείς μέλος μιας εκκλησίας καθορίζεται από τις προσωπικές πεποιθήσεις του και όχι από την οικονομική σχέση που έχει μαζί της.Ωστόσο το ομοσπονδιακό διοικητικό δικαστήριο της Λειψίας απέρριψε τον ισχυρισμό του. Νομικοί κύκλοι σχολίαζαν ότι αν ο Τσαπ είχε δικαιωθεί, θα έπρεπε να μεταρρυθμιστεί το σύστημα φορολόγησης στη Γερμανία.Με βάση μια συμφωνία που ανάγεται στο 19ο αιώνα τα 24 εκατομμύρια των Καθολικών της Γερμανίας πληρώνουν φόρο 8-9% του εισοδήματός τους υπέρ της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Η είσπραξη των φόρων γίνεται από κρατικούς αξιωματούχους οι οποίοι καταγράφουν επίσης και όσους δηλώνουν ότι δεν ανήκουν πλέον στην εκκλησία.Υπολογίζεται ότι πάνω από τους μισούς Καθολικούς είναι εγγεγραμμένοι και πληρώνουν τον εκκλησιαστικό φόρο.Την Δευτέρα η Καθολική Εκκλησία ανακοίνωσε ότι σε όσους επιλέγουν να μην πληρώνουν τον φόρο αρχικά θα απευθύνει μια προειδοποίηση και κατόπιν θα αρνείται να τους κηδέψει ή να τελέσει άλλα μυστήρια.

Από την Γαλλία στην Ελλάδα με τα άλογα 
 Τρείς νεαροί Γάλλοι (ένας άντρας και δύο γυναίκες) διένυσαν 6.000 χιλιόμετρα με μόνο μεταφορικό μέσο τα άλογα τους και ξεκινώντας τον Ιανουάριο από την πόλη Bretagne της Γαλλίας, έφτασαν πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα.Τους συναντούνε λοιπόν στην Παραμυθιά,τελευταίο σταθμό του ταξιδιού τους όπου και θα παραμείνουν 2 ημέρες πριν την επιστροφή τους στην Γαλλία.Όπως ανέφεραν, το ταξίδι τους πρόεκυψε από την αγάπη τους για την φύση και τα άλογα καθώς και από την επιθυμία τους να γνωρίσουν νέους ανθρώπους,ενώ δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από την Ελλάδα και την Παραμυθιά.Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους, πέρασαν από Γερμανία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία,Σκόπια, Μαυροβούνιο, Αλβανία και κατέληξαν στην Ελλάδα.Καλή  τους επιτυχία.

Καταπέλτης η έκθεση των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος για το ΧΥΤΑ Καρβουναρίου
 «Κλήση σε απολογία» όλων των φορέων που σχεδίασαν,κατασκεύασαν, παρέλαβαν και λειτουργούν τον ΧΥΤΑ. Μέγα και διαρκές το περιβαλλοντικό έγκλημα.Τις τραγικές παραλείψεις, τις σκόπιμες αστοχίες και τις ύποπτες παραβλέψεις, σειράς παραγόντων που εμπλέκονται στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου Παραμυθιάς καταγράφουν με τον πιο επιστημονικό τρόπο οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος στην έκθεσή τους  (23-10-2012).Η αυτοψία που διενεργήθηκε μετά από Αίτηση-Αναφορά μας στις 29-3-2012, επιβεβαιώνει  τόσο τις καταγγελίες που κάναμε όλο το προηγούμενο διάστημα, χωρίς να δίνεται καμιά σημασία από τους εντεταλμένους ντόπιους πολιτειακούς παράγοντες, όσο και τα απίστευτα όρια της ασυδοσίας που μπορεί να φτάσει η καιροσκοπική τακτική  των «υπευθύνων» στη διαχείριση των απορριμμάτων.Ενδεικτικά οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος για το ΧΥΤΑ Καρβουναρίου  αναφέρουν:
    Παραλαβή ημιτελούς-προβληματικού έργου
    Παραλαβή, χωρίς έλεγχο λειτουργίας της εγκατάστασης επεξεργασίας
    Παράβαση πλείστων όρων της ΕΠΟ
    Διαρροή στραγγισμάτων εκτός ΧΥΤΑ
    Μεταφορά απορριμμάτων εκτός ΧΥΤΑ
    Μη καθημερινή επικάλυψη των απορριμμάτων
    Ελλιπής στελέχωση
    Ελλιπής τήρηση βιβλίων  κλπ.
Να σημειωθεί ότι ανάλογης βαρύτητας ήταν και η έκθεση των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος για το ΧΥΤΑ Ελληνικού στα  Γιάννενα, που μόλις πριν λίγους μήνες ξεκίνησε την … «σταδιοδρομία» του, να θυμίσουμε την καταβύθιση του ΧΥΤΑ Δυτικής Σάμου τον Δεκέμβρη του 2011 στον οποίον δεν πρόλαβαν να επισκεφτούνε οι Επιθεωρητές και τα πορίσματά τους για την περιοχή του Γραμματικού. Όλα κατατείνουν στο ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα  διαρκές περιβαλλοντικό έγκλημα, που χτυπά  ανεπανόρθωτα το περιβάλλον, την υγεία και την οικονομία ολόκληρων περιοχών.Για τους υπογράφοντες είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι υπεύθυνοι είναι όλη η Κεντρική Διοίκηση, η Αποκεντρωμένη και η αιρετή Περιφέρεια, οι τότε Νομάρχες και τα Νομαρχιακά όργανα, οι βουλευτές, οι Δήμαρχοι και τα όργανά τους, οι Επιτροπές Επίβλεψης-Παραλαβής, ο ΦΟΣΔΑ και οι εργολάβοι κατασκευής και λειτουργίας.Ιδιαίτερα οι κάθε είδους αιρετοί πρέπει να λογοδοτήσουν για την στάση τους και τις επιλογές τους όχι  μόνον στην δικαιοσύνη αλλά και στην τοπική κοινωνία.Αλήθεια, πέρα από το γεγονός ότι τόσα χρόνια έκαναν αυτόν τον απαράδεκτο σχεδιασμό ή τον συγκάλυψαν, τί έκαναν από το Μάρτιο έως σήμερα; Έδωσαν κάποιες λύσεις; Απέδωσαν ευθύνες ή συγκαλύπτουν τις παρανομίες; Διεκδίκησαν να πληρώσουν οι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους ή αναζητούν ξανά χρήματα από τον φορολογούμενο;Οι κάτοικοι της περιοχής μας πρέπει, με αφορμή και αυτή την Έκθεση να κινητοποιηθούμε για ένα ορθολογικό Σχεδιασμό της Διαχείρισης Απορριμμάτων, απορρίπτοντας τον ισχύοντα Περιφερειακό Σχεδιασμό, που πέρα από τα λάθη και τις αστοχίες, με τη χωροθέτηση και του εργοστασίου επεξεργασίας στο Ελευθεροχώρι, ολοκληρώνει τον παραλογισμό σε βάρος του περιβάλλοντος και των Θεσπρωτών.Είναι ώρα να επιβάλλουμε τα σωστά βήματα στην διαχείριση των απορριμμάτων, με βάση την προστασία του περιβάλλοντος και τα συμφέροντα του Θεσπρωτικού λαού.
  Να πούμε ΟΧΙ στις επιλογές εξυπηρέτησης των επιχειρηματιών περιβάλλοντος και την κερδοσκοπία της γης στα Ιωάννινα.
• Να πούμε ΝΑΙ στην ανακύκλωση στην πηγή, στην διαχείριση ανά τοπικές ενότητες, χωρίς μεταφορές απορριμμάτων μακριά από την θέση παραγωγής τους (π.χ. Νομαρχιακές Ενότητες), προοδευτική κατάκτηση ανώτερων σταδίων στην διαχείριση (πρώτα συλλογή, μετά υγειονομική ταφή και τέλος κομποστοποίηση στον ΧΥΤΑ), προσαρμοσμένη στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.
• Να φύγει άμεσα ο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου από την πολιτική επιλογή της ιδιωτικοποίησης της λειτουργίας του και να στελεχωθεί ο Φορέας με κατάλληλο τεχνικό προσωπικό (για λειτουργήσει από μόνος του την εγκατάσταση).
• Να θεσμοθετηθεί ο άμεσος έλεγχος από την τοπική κοινωνία, πέρα από την αιρετή τοπική αυτοδιοίκηση που απέτυχε στο έργο της, τουλάχιστον μέχρι την αποκατάσταση των βασικών προβλημάτων του.
• Τέλος να πάψει άμεσα  η παραλαβή απορριμμάτων που προέρχονται εκτός Δήμου Σουλίου, ώστε η περιοχή να επιβαρύνεται μόνον σε ό,τι της αναλογεί από τις αστοχίες του ΧΥΤΑ και να διευκολυνθεί η αποκατάσταση.
Θ. Φώτσης Χημ. Μηχ.,Π. Αλεξίου, Πολ. Μηχ.,Θ. Χόβολος, Κτηνίατρος,Γ. Σπύρου,Χρ. Παπαδόπουλος,
κάτοικοι Καρβουναρίου .
από : paramythia-online

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ηγουμενίτσας
 Την αναδιάταξη του σχήματος και των αρμοδιοτήτων των αντιδημάρχων ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος.Στο σχήμα των αντιδημάρχων εισέρχονται τέσσερα  νέα πρόσωπα.  Ο κ. Μαρτίνης Δονάτος, ο κ. Ντάγκας Κωνσταντίνος, ο κ. Κωλέττας Γεώργιος και η κ. Δήμα Ισμήνη. Οι Αντιδήμαρχοι παραμένουν έξη (6) στον αριθμό, αλλά μόνο οι τέσσερεις (4) από αυτούς είναι πλέον έμμισθοι. Συγκεκριμένα:
.Μαρτίνης Δονάτος, άμισθος Αντιδήμαρχος Διοικητικού – Προσωπικού. Αναπληρωτής Δημάρχου
.Κωλέττας Γεώργιος,  Αντιδήμαρχος Οικονομικών και κατά τόπον Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας
.Κάτσιος Χρήστος, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και κατά τόπον Αντιδήμαρχος Μαργαριτίου και Παραποτάμου.
.Γόγολος Ιωάννης, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας,  Οχημάτων και κατά τόπον Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας
.Δήμα Ισμήνη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και κατά τόπον Αντιδήμαρχος Συβότων
.Ντάγκας Κωνσταντίνος, άμισθος κατά τόπον Αντιδήμαρχος Πέρδικας.

Στο Νεοχώρι Παραμυθιάς τμήμα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γεωργίου
 Mε αφορμή την γιορτή της ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Νεοχώρι Παραμυθιάς στον κεντρικό ναό του χωριού Άγιο Παντελεήμονα, θα προσέλθει τμήμα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γεωργίου και θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και θείον κήρυγμα. Μετά το πέρας του Εσπερινού και ώρα 7.30 μ.μ. θα ακολουθήσει λιτάνευση της εικόνας και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου.Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 7.30 π.μ. θα τελεσθεί  Όρθρος-Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Αγιασμός προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου.Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 7.30 π.μ. θα τελεσθεί  Όρθρος και Θεία Λειτουργία.Όλες οι ακολουθίες και η υποδοχή του Λειψάνου θα τελεσθούν στον κεντρικό ναό του χωριού Άγιο Παντελεήμονα. Για όσους επιθυμούν να προσκυνήσουν το Ιερό Λείψανο ο ναός θα παραμείνει ανοιχτός:
.στις 2-11 από 5.30 μ.μ. – 9.30 μ.μ.
.στις 3-11 από 7.00 π.μ. – 9.00 μ.μ.
.στις 4-11 από 7.00 π.μ. – 9.00 μ.μ.

Επιστολή του εμπορικού συλλόγου Παραμυθιάς προς υπουργείο οικονομικών 
 «Αγανακτισμένος ο Εμπορικός Κόσμος της Παραμυθιάς από τη μη έγκριση λειτουργίας φορολογικού ΚΕΠ  στο δήμο Σουλίου».Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Και με παλαιότερο έγγραφο σας είχε καταστεί γνωστό το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στο δήμο Σουλίου από την κατάργηση της Δ.Ο.Υ και η μεταφορά της στην Ηγουμενίτσα.Ως απόρροια του παραπάνω θέματος τόσο οι επαγγελματίες της τοπικής αγοράς όσο και οι δημότες μας είναι υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν στην Ηγουμενίτσα για να διεκπεραιώνουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. Τότε, μας είχατε διαβεβαιώσει ότι θα δημιουργηθεί άμεσα στην περιοχή μας κέντρο εξυπηρέτησης φορολογουμένων, κάτι που στο δήμο μας φαίνεται να μην έχει εγκριθεί.Η  δημιουργία ενός τέτοιου κέντρου στο δήμο μας και μάλιστα σε χώρο και με εξοπλισμό που προσφέρει ο δήμος Σουλίου δωρεάν, θα σώσει από την ταλαιπωρία πολλούς συντοπίτες μας καθώς και θα ενισχύσει την τοπική αγορά  κυρίως σε αυτήν την περίοδο της έντονης οικονομικής κρίσης που βιώνουμε όλοι μας.Όπως γίνεται αντιληπτό, οι λόγοι που οδηγούν στην δημιουργία φορολογικού κέντρου στο δήμο Σουλίου είναι σοβαροί. Η υποδομή και ο εξοπλισμός υπάρχουν. Το μόνο που εκκρεμεί είναι η έγκριση από το υπουργείο σας.
Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς