ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Καρναβάλι 2012























Το καρναβάλι 2012 είναι σχετικά νωρίς με την τσικνοπέμπτη να πέφτει στις 16 μόλις του Φεβρουαρίου 2012.Το καρναβάλι του 2012 λήγει στις 25-26 Φεβρουαρίου και η Καθαρά Δευτέρα είναι στις 27 Φεβρουαρίου.Οι αποκριές κρατάνε 3 εβδομάδες ξεκινώντας από τις 06 Φεβρουαρίου και λήγουν την Κυριακή των Αποκριών στις 26 Φεβρουαρίου 2012, την ημέρα των παρελάσεων των καρναβαλιών.
Ιδέες για αποκριάτικες στολές το 2012 : Θα φορεθεί πολύ το 2012 η στολή του Μάστερ Σεφ με ένα σκούφο και μια ποδιά (και προαιρετικά κουτάλα). Για πρώτη φορά φέτος αναμένεται να φορεθούν και αποκριάτικες στολές σουβλατζήδων (ομορφάααντρα μου). Τα παιδιά την περίοδο των αποκριών σκέφτονται τί στολή θα φορέσουν, τί θα ντυθούν. Πολλές φορές οι παιδικές αποκριάτικες στολές φτιαγμένες από τους γονείς, με τη βοήθεια του παιδιού, είναι μία δημιουργική διαδικασία. Επίσης οι αποκριάτικες παιδικές στολές  που φτιάχνουν οι γονείς με τα παιδιά τους είναι πρωτότυπες. Νέες ιδέες για αποκριάτικες στολές του 2011: Μπορείτε να ντυθείτε τασάκι ή τσιγάρο εμπνευσμένοι από την απαγόρευση του καπνίσματος και να καλείτε το 1142 να καταγγείλετε τον εαυτό σας Άλλη μια αποκριάτικη στολή που "θα φορεθεί πολύ φέτος" είναι να ντυθείτε ΔΝΤ. Ένα μαύρο κουστούμι, ένας χαρτοφύλακας και να κρεμάσετε επάνω στο κουστούμι ίσως κάποια χαρτονομίσματα με την ελληνική σημαία, ή να ντύσετε ένα φίλος σας Γιώργο Παπανδρέου και να τον σέρνετε με χειροπέδες. Μπορείτε απλά να πάρετε έναν κουμπαρά άδειο και να του βάλετε μια ελληνική σημαία . Αποκριάτικες στολές: Αποκριτικά κουστούμια για Αγόρια: Ζορό, Καουμπόης, Μάγκας, Παππούς, Γιαγιά,Πίτερ Παν, Πειρατής, Κλόουν, Μπάτμαν, Νίντζα, Σπάιντερμαν, Μάγος, Ινδιάνος, Ναύτης, Ταυρομάχος. Αποκριάτικα κουστούμια Για Κορίτσια:Μπαλαρίνα, Ισπανίδα, Σπανιόλα, Λάτιν Χορεύτρια, Βασίλισσα, Πριγκίπισσα, Χιονάτη, Μάγισσα, Κολομπίνα.
Αποκριάτικες στολές για  Άντρες : Βρικόλακας, Δράκουλας, Φάντασμα, Σκωτσέζος, Παππάς, Μοναχός, Γυναίκα, Ταυρομάχος, Γριά, Χίπης, Τσιγγάνος, Άραβας.
Αποκριάτικα κουστούμια για Γυναίκες : Νοσοκόμα, Καλόγρια, Κλεοπάτρα, Χορεύτρια Οριεντάλ, Χίπισσα, Βαμπίρ, Βρικόλακας, Τσιγγάνα.
.... Ζοζεφίνα





Δεν υπάρχουν σχόλια: