ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07-02-2012 ΣΕ ΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ
Σας γνωρίζουμε ότι την ΤΡΙΤΗ 07.02.2012 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από 14 00 μμ έως 16 00 μ.μ. λόγω απαραιτήτων εργασιών στα δίκτυα της Δ.Ε.Η στις παρακάτω περιοχές :
ΒΡΥΣΕΛΑ,ΣΙΔΕΡΗ,ΕΛΑΙΑ ,ΦΟΙΝΙΚΗ ,ΦΑΝΕΡΟΜΕΝΗ,ΓΙΡΟΜΕΡΙ ,ΜΑΥΡΟΝΕΡΙ ,ΚΕΡΑΣΟΧΩΡΙ . ΞΕΧΩΡΟ,ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΑΓ.ΠΑΝΤΕΣ,ΠΛΑΤΑΝΟΣ,ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ,ΚΑΜΙΤΣΙΑΝΗ,ΤΣΑΜΑΝΤΑΣ,ΒΑΒΟΥΡΙΟ, ΛΙΑ, ΛΙΣΤΑ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ ΓΑΡΔΙΚΙ ΦΙΛΙΑΤΩΝ , ΑΝΑΒΡΥΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ, ΒΡΥΣΟΠΟΥΛΑ, ΝΕΡΟΧΩΡΙ,ΚΑΤΩΞΕΧΩΡΟ,ΔΑΦΝΗ,ΑΕΤΟΣ,ΚΟΚΚΙΝΟΛΙΘΑΡΙ ,ΣΜΕΡΤΟ ,ΠΛΑΙΣΙΟ,ΤΡΙΚΟΡΥΦΟ, ΡΑΓΙΟ ,ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙ, ΣΑΓΙΑΔΑ, ΛΩΡΙΔΑ ΣΑΓΙΑΔΑΣ, ΚΑΜΠΟΣ ΑΠΟ ΦΡΑΓΜΑ ΚΑΛΑΜΑ ΠΡΟΣ ΣΑΓΙΑΔΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟ.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.Για το λόγω αυτό οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνεχεία ρεύμα.Έτσι για λογούς ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς η αλλά στοιχειά του δικτυού ακόμα κι αν βρίσκονται στο έδαφος γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος .Ζητάμε την κατανόηση των καταναλωτών μας για τις παραπάνω αναπόφευκτες διακοπές.
.....από δελτίο τύπου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: