ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ....... ΜΜΕ


















....από το μπλοκ....: (Λεβέντες - Λεβέντες ηρεμήστε και λίγο)... με τα πολιτιστικά τι γίνεται ;;
Τα έργα και οι ημέρες του πρώην Δημάρχου και της παρέας του.
Τα ευρώ έβγαλαν φτερά και πάνε...!
 Φτερά έκαναν περί τα 2 εκατ. ευρώ από το ταμείο του Δήμου Φιλιατών στη Θεσπρωτία, και οι οικονομικοί επιθεωρητές ακόμη δεν τα έχουν βρει. Την ευθύνη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον εν λόγω μικρό δήμο έχει αποκλειστικά η γραφειοκρατία που διέπει και την Αυτοδιοίκηση, όπως επίσης και η γενικότερη ατιμωρησία που επικρατεί στο δημόσιο. Παρά το γεγονός ότι το έγκλημα έχει αποδειχθεί, τα λεφτά λείπουν.Το «πέταγμα» των χρημάτων από το ταμείο του Δήμου Φιλιατών έγινε – σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη από τους οικονομικούς επιθεωρητές –την περίοδο 2008 - 2009. Η έρευνα μόλις ολοκληρώθηκε, οπότε υπάρχει πλέον και τυπικά καταλογισμός– όσο στην οικονομική διευθύντρια του δήμου όσο και στον πρώην δήμαρχο Φιλιατών–, ο οποίος αντιστοιχεί σε 1.683.487,47 ευρώ.Μαζί με τις προσαυξήσεις, το συγκεκριμένο ποσό ανέρχεται στα 2.081.270,123 ευρώ. Για τον πρώην δήμαρχο και την οικονομική διευθύντρια του δήμου, ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, έχει συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία.Πράττοντας εκείνο που αρμόζει σε αντίστοιχες περιπτώσεις, τους έχει ήδη παραπέμψει στον εισαγγελέα.
Κλέφτες και αφελείς  ;;;;;
Μάλιστα, πρόκειται για κάτι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα, αφού η Δικαιοσύνη, πρωτόδικα, λει-τούργησε πιο γρήγορα από τους δημόσιους ελεγκτές, ενώ η υπόθεση βρίσκεται πλέον στη φάση της έφεσης, από την πλευρά των κατηγορουμένων.Σε ότι αφορά, βέβαια, τα λεφτά που έχουν «χαθεί» από το ταμείο του δήμου, ούτε λόγος να γίνεται. Αυτά… «πέταξαν», ενώ – όπως δείχνουν τα πράγματα – βρίσκονται ήδη πολύ μακριά, αφού, από τότε που τα χαρτονομίσματα… έβγαλαν φτερά, έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια.Παρ’ όλα αυτά, κάποιοι από την παρέα του πρώην Δημάρχου και της σημερινής Δημοτικής Αρχής  ισχυρίζονται, ότι τα χρήματα χάθηκαν από το ταμείο του Δήμου, από άγνοια και αμέλεια και όχι από δόλο... Δηλαδή, δεν ήταν κλέφτες και απατεώνες, αλλά αφελείς και βλάκες.Σύμφωνα με την έρευνα των επιθεωρητών, τα χρήματα… «έφυγαν» από τον δήμο με 18, συνολικά, χρηματικά εντάλματα, τα οποία πρέπει να σημειωθεί ότι είχαν κάποια χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, στο τέλος κάθε έτους, τα ποσά που έδινε τα δημοτικό ταμείο έφταναν τα 700.000 ευρώ, ενώ τους υπόλοιπους μήνες κυμαίνονταν από 2.000 μέχρι και 30.000 ευρώ. Εξαίρεση, επίσης, σημειώνεται και τους μήνες των διακοπών, κατά τη διάρκεια των οποίων καταγράφηκαν αναλήψεις μέχρι και 77.000 ευρώ.
Αναδημοσίευση από την εφημερίδα «Ποντίκι»  (04-08-11)
και.......:
Οσονούπω θα ολοκληρωθεί από το Σώμα Ορκωτών Λογιστών ο  οικονομικός - διαχειριστικός έλεγχο και για τα έτη 2002 - 2007 και τότε θα αποκαλυφθεί το μέγεθος της μαύρης τρύπας στο δύσμοιρο Δήμο Φιλιατών. Η οποία σύμφωνα με αξιόπιστες  πληροφορίες  ξεπερνάει τα 5.000.000 ευρώ. Μαζί με το έλλειμμα των  2.000.000 ευρώ, που εντόπισε  πέρυσι η επιθεώρηση οικονομικού ελέγχου, για τα έτη 2008-2009.
.....email : από την ομάδα καταδίωξης Λαμογιών-Αρπαχτικών







Δεν υπάρχουν σχόλια: