ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Λάθος της ΔΕΗ Θεσπρωτίας με 1500€ σε λογαριασμούς διαμερισμάτων















...πλάκα είχε με τις κλώσες εκεί...: να το πληρώσεις, φωνάζανε στο τηλέφωνο. Βάλαμε άνθρωπο να μιλήσει και.....αχ αυτή η Λίμνη των Ιωαννίνων..... μπλούμ θέλουνε μπλούμ !
Σε μπελάδες με τρεχάματα βάζουν τους πολίτες στην Θεσπρωτία οι άσχετοι υπάλληλοι των μετρήσεων της ΔΕΗ , αφού αλλάζουν τις ενδείξεις στους μετρητές όπως τους έρθει από το τσίπουρο της αμπελοφιλοσοφίας.Ποιός θα πληρώσει στους πολίτες την ταλαιπωρία  Μαντάμ εξουσία;; Ηρθε σε γείτονα μας το έντυπο της πληρωμής της κατανάλωσης με εκκαθαριστικό, που με όλες τις αυξήσεις και το χαράτσι ποτέ δεν ήταν πάνω των 250€,στο αστρονομικό ποσό των 1500€.Τρελάθηκε ο άνθρωπος που έχει σχέση και με τον ελεγκτικό οργανισμό OLAF έτσι που μας είπε πως θα γίνει πανευρωπαϊκή καταγγελία για στάση πληρωμών, αφού οι υπηρεσίες στην Ελλάδα δεν ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους. Τον καθησυχάσαμε και τον συμβουλέψαμε να έρθει σε επαφή με τα «Μποτάκια» ενώ εμείς θα ειδοποιήσουμε την «Μπότα» ώστε αντί να μας κάνει τον έξυπνο με τα της Αντιπεριφέρειας ας κοιτάξει την υπηρεσία του καλύτερα. Εδώ δεν μπορεί να βάλει σε τάξη τα δικά του θα βάλει τα δικά μας ....ουουουουού.....! Τι έγινε;; ο υπάλληλος της ΔΕΗ στις μετρήσεις πήρε την ένδειξη από τον έναν μετρητή και την έβαλε στον κουπόνι του διπλανού  έτσι ώστε να υπολογίζονται λάθος οι μετρήσεις, ενώ στον διπλανό είχε τις ίδιες μετρήσεις πχ: 3500κιλ - 3500κιλ για τετράμηνο και εκκαθαριστικό, ο άλλος είχε την λάθος ένδειξη του μετρητή με τα ίδια νούμερα.Το λάθος είναι φανερό επειδή στο έντυπο πληρωμής οι ενδείξεις του ενός μετρητή είναι ίδιες.Από δυο μετρητές που είναι πλάι-πλάι μπέρδεψε τις μετρήσεις,ο τεχνικός ή το λογιστήριο.Τι τους χρωστά όμως ο Πολίτης να μπαίνει σε περιπέτειες λες και δεν έχει περιπέτειες επιβίωσης ;; τώρα όσον αφορά τον Ν.....λα με τα 1300€ αυτός μπορεί να τους πυροβολήσει για να πάρει παράσημο ο Βασιλάκης από την σύλληψη,αφού θα μπορέσουν να τον κάνουν καλά βέβαια (συλλάβουν). Σχετικά με την Εισαγγελία που είναι ο ηθικός αυτουργός για τα συμβάντα στην Θεσπρωτία ......αγρόν ηγόραζαν....., τους νόμιμους κυνηγούν ενώ οι παράνομοι αλωνίζουν .....ντε-ντε-ντε - ελζμπέτ.Με τον αρχηγό Κατσούρα .......που είπε όχι σε όλα επειδή αλέεεεεεε.....ας τα έλεγε όταν το ΠΑΣΟΚ πήγαινε καλά.....: Ένα είναι σίγουρο : δεν θα δανείζεται η Ελλάδα για να πληρώνει υπαλλήλους Μπούφους...... έξω από το ευρώ και γρήγορα στην Δραχμή ή στο Πλατώνιο , το ίδιο μας κάνει. Σαλμονέλαααααααααα.....στην περίπτωση του πως;;; έπεται συνέχεια..!
email από :....ο ελεύθερος επαγγελματίας



Δεν υπάρχουν σχόλια: