ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…























ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…
Η επανάσταση ξεκίνησε με την συμμετοχή 500.000 λαού - δήλωσε ο ένας εκ των ηγετών της, που θα τον καταγράψει η ιστορία ως τον νέο Καραϊσκάκη.Την πρώτη μέρα οι επαναστάτες επιτέθηκαν στα καταστήματα και τις αποθήκες των εχθρικών δυνάμεων και πήραν όπλα και πολεμοφόδια των καπιταλιστών και του μεγάλου κεφαλαίου. Το σχέδιο είχε προετοιμαστεί καλά από τις προηγούμενες μέρες και είχαν σταμπαριστεί τα μαγαζιά με τα χρήσιμα όπλα για την επανάσταση. Η καλή οργάνωση και προετοιμασία είχε σαν αποτέλεσμα να αφαιρεθούν από τις εχθρικές αποθήκες χιλιάδες iphone, laptop, και επώνυμα είδη, ρούχα και παπούτσια.Οι φωτιές ολοκλήρωσαν το σχέδιο ενάντια στο εχθρό, 45 κτίρια της Αθήνας παραδόθηκαν στις φλόγες. Στον αγώνα συμμετείχε ενεργά μεγάλο μέρος των ειδικών επαναστατικών δυνάμεων που η αντίδραση τους αποκαλεί λαθρομετανάστες. Η θηλυκή μπουρλοτιέρισσα της επανάστασης - που θα την καταγράψει η ιστορία ως την νέα Μπουμπουλίνα - μίλησε για μεγάλη επιτυχία ενάντια στο σύστημα και ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις των επαναστατών-μαζί και χώρια- με τον νέο Καραϊσκάκη. Η επανάσταση είχε επιτυχίες και εντός της Βουλής- αυτού του άντρου της δήθεν δημοκρατίας. Πάνω  από 70 βουλευτές - το ¼ του συνόλου των βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου - καταψήφισαν το μνημόνιο της υποτέλειας. Στους 30 παλιούς επαναστατημένους  βουλευτές, προστέθηκαν και 40 νέοι επαναστάτες προερχόμενοι από τα αστικά κόμματα, ακόμη και από το ΛΑΟΣ. Έντρομη η πλειοψηφία των βουλευτών που ψήφισαν ναι στο μνημόνιο σκέφτεται πως θα αντιμετωπίσει τους πολίτες. Ακούγεται πως θα πείσουν τον λαό ότι συμφώνησαν να κόψουν κάποια χρέη και να πάρουν και άλλα δανεικά για να συνεχίσει ο κόσμος να τρώει ψωμί μέχρι να ορθοποδήσει. Τι να πει μπροστά στα καταλυτικά επιχειρήματα των επαναστατών, που ονειρεύονται μια Ελλάδα νέα, να ξεκινάει από το μηδέν και να παραμένει εκεί όσα χρόνια χρειάζονται - αρκεί να είμαστε εθνικά υπερήφανοι που δεν θα μας εκμεταλλεύονται οι ξένοι;
   Ο έλληνας ηγέτης ¨Σπίθας¨, που όλα αυτά τα χρόνια πέρασε από όλα τα ελληνικά κόμματα που έφεραν την Ελλάδα σε αυτή τη μοίρα- μίλησε - με την τόση πείρα και δήλωσε ικανοποιημένος από την επανάσταση. Το ίδιο και το ¨παιδί φάντασμα¨ που ανδραγάθησε ενάντια των Γερμανών  το ‘40 και ακούραστος συνεχίζει τον αγώνα εναντίον τους - εβδομήντα χρόνια τώρα - αξίζει όσα κι αν πήρε. Τα νέα συγκλόνισαν όλο τον κόσμο. Πολλοί αναλυτές είπαν και λένε διάφορα. Κάποιοι αντιδραστικοί μιλάν για την έναρξη του… τρίτου γύρου, κάποιοι άλλοι λένε ότι έτσι ήταν και το ’21, όσον αφορά το πλιάτσικο. Πάντως, πρώτος από όλους, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν επικρότησε την επανάσταση και χειροκροτάει- ασταμάτητα από χθες- τους ηγέτες της. 
- ΣΗΛΟΥΦ -

Δεν υπάρχουν σχόλια: