ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Δέκα πικρές αλήθειες αλλά......αλήθειες !

Ενώ η χώρα βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο σημείο μηδέν-και θα βρεθεί πολλές φορές στο μέλλον σ' αυτό το σημείο και όχι μόνο - και η σύγχυση έχει φθάσει πάλι στο κατακόρυφο, είναι χρήσιμο να (ξανά) ακουστούν ορισμένες πικρές αλήθειες αλλά αλήθειες. Και η συνειδητοποίηση αυτών θα είναι πολλαπλά χρήσιμη.
1) Μπορεί πολλοί σήμερα να έχουν βγει όχι μόνο στους δρόμους αλλά στα κεραμίδια, καταγγέλλοντας το αναμφισβήτητα χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα αλλά είναι αλήθεια ότι στις δημοκρατίες τους αντιπροσώπους του και αυτούς που θα τον κυβερνήσουν τους εκλέγει ο λαός, που δεν είναι καθόλου άμοιρος ευθυνών.Και είναι περίπου κανόνας ότι κάθε κοινωνία έχει την ηγεσία που της ταιριάζει ...
2)Καμιά οικογένεια, καμιά κοινωνία, δε μπορεί να ζήσει επί μακρόν ξοδεύοντας περισσότερα από αυτά που παράγει .
3) Για τα μεγάλα κοινωνικά, οικονομικά και εθνικά προβλήματα δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις ούτε Μεσσίες!
4) Πάντα τα ψέματα και οι δημαγωγίες έχουν κοντά ποδάρια και οδηγούν σε μεγαλύτερα αδιέξοδα.
5)Ο ορθολογισμός αντίθετα και η σκληρή δουλειά δεν έβλαψαν ποτέ κανένα. )
6) Για τα σημερινά μας αδιέξοδα δεν είναι υπεύθυνοι οι ξένοι αλλά εμείς οι ίδιοι με την άφρονα και προκλητική συμπεριφορά μας.
7)Είναι αλήθεια ότι οι ξένοι για το μόνο που νοιάζονται είναι πώς θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους. Όπως άλλωστε θα έκανε κάθε δανειστής και εμείς βεβαίως αν βρισκόμαστε στη θέση τους!
8) Είναι αλήθεια ότι η παραμονή μας στη ζώνη του ευρώ απαιτεί θυσίες και ιδρώτα, όμως εάν δεν το επιθυμούμε υπάρχει και η λύση των βόρειων γειτόνων μας.
9)Είναι αλήθεια πως με τη σημερινή κρίση έσκασε και η ...φούσκα των υπερτιμημένων μεγεθών μας! Περνούσαν πολλοί σαν γίγαντες ενώ ήταν επιεικώς ...νάνοι.
 10)Και είναι αλήθεια πως παρά την κρισιμότητα των καιρών αισθάνομαι μια βαθύτατη ικανοποίηση! Γιατί μετά την παρατεταμένη ύβρη ακολουθεί σε όλο της το μεγαλείο η κάθαρσης... Και έζησα για να την απολαύσω.!
 Στέφανος εξ ακανθών      
….. από : EPIRUSGATE
 Σχόλιο του Φούλη , μέσα στις 10 γραμμές ενός άγνωστου είδα χίλιες αλήθειες, και μέσα στις χίλιες γραμμές των ¨της αριστεράς και της προόδου¨ είδα 10…ασε  που τώρα πλέον πάνε χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: