ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Επαγγελματικό Λύκειο Φιλιατών - Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


…ΘΕΜΑΤΑ  20-06-2020

Επαγγελματικό Λύκειο Φιλιατών - Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


















Σας γνωρίζουμε ότι στο σχολείο μας για το σχολικό έτος 2020-2021 θα λειτουργήσουν οι παρακάτω Τομείς (στην Β’ τάξη) και Ειδικότητες (στην Γ’ τάξη):
Α) Τομέας ‘Πληροφορικής’, με Ειδικότητα ‘Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής’
Β) Τομέας ‘Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού’, με Ειδικότητα ‘Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων’
Γ) Τομέας ‘Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας’, με Ειδικότητα ‘Βοηθός Νοσηλευτή’
Δ) Τομέας ‘Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος’
Στην Β’ Τάξη δύναται να εγγράφονται:
α) μαθητές που έχουν προαχθεί από την Α’ Τάξη του Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου
β) κάτοχοι απολυτηρίου Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου ή ισοτίμων με τα απολυτήρια αυτά τίτλων σπουδών
γ) απόφοιτοι Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (Τ.Ε.Ε.) για απόκτηση απολυτηρίου και πτυχίου.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με χρήση κωδικών taxis από τους ίδιους τους μαθητές ή από τους κηδεμόνες τους εφόσον αυτοί είναι ανήλικοι, μέχρι 2 Ιουλίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr .
Στους μαθητές που φοιτούν στο σχολείο δίνεται η δυνατότητα να διαμένουν και να σιτίζονται στη Μαθητική Εστία ή στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας του Δήμου Φιλιατών,Τηλ./ Fax : 26640 22257

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Μεγάλη ποσότητα απαγορευμένου ψυκτικού υγρού εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε φορτηγό στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Αθηνών



















 



Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.Κατασχέθηκαν -263- φιάλες με ψυκτικό υγρό (φρέον), συνολικού βάρους -3- τόνων & -439,1- κιλών, χρηματικό ποσό -5.600- ευρώ καθώς και -2- φορτηγά αυτοκίνητα .Μεγάλη ποσότητα ψυκτικού υγρού, η κυκλοφορία του οποίου απαγορεύεται σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε φορτηγό στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Αθηνών. Για την υπόθεση συνελήφθησαν, την (17-06-2020) το μεσημέρι στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Αθηνών, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, κατόπιν αξιοποίησης πληροφορίας για φορτίο με απαγορευμένο ψυκτικό υγρό, εντόπισαν στο παραπάνω σημείο σταθμευμένο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ως οδηγός ο ένας εκ των συλληφθέντων.Μετά από έρευνα που έγινε στο όχημα, βρέθηκαν στην καρότσα αυτού, κρυμμένες πίσω από τελάρα, (263) φιάλες συγκεκριμένων τύπων ψυκτικού υγρού φρέον, συνολικού βάρους -3- τόνων και -439,1- κιλών, η κυκλοφορία των οποίων απαγορεύεται σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Επίσης, στο ίδιο σημείο εντοπίστηκε σταθμευμένο και έτερο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο δεύτερος αλλοδαπός, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε οργανώσει και συντονίσει τη μεταφορά του απαγορευμένου υγρού. Συνολικά κατασχέθηκαν:
           -263- φιάλες με ψυκτικό υγρό φρέον, συνολικού βάρους -3- τόνων και -439,1- κιλών,
           -2- Ι.Χ. Φορτηγά αυτοκίνητα,
           το χρηματικό ποσό των -5.600- ευρώ,
           -4- κινητά τηλέφωνα
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Επιχειρησιακή δράση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών, στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας προσφύγων στον Κατσικά Ιωαννίνων
























Διενεργήθηκαν έλεγχοι σε (44) άτομα και πραγματοποιήθηκαν (8) συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και αλλοδαπών .Κατασχέθηκαν (23) δενδρύλλια κάνναβης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης .Επιχειρησιακή δράση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών καθώς και τον έλεγχο της νομιμότητας παραμονής αλλοδαπών, πραγματοποιήθηκε την (19-06-2020) το πρωί, στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας προσφύγων στον Κατσικά Ιωαννίνων.
Κατά τη διάρκεια της παραπάνω δράσης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων :
           ελέγχθησαν (44) άτομα,
           συνελήφθησαν (8) αλλοδαποί, εκ των οποίων:
         (2) αλλοδαποί, οι οποίοι καλλιεργούσαν από (9) και (14) δενδρύλλια κάνναβης ο καθένας, εξωτερικά των οικίσκων όπου διαμένουν,
         αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους -0,6- γραμμαρίων,
         (5) αλλοδαποί για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ανωτέρω δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με τη μικροποσότητα της ακατέργαστης κάνναβης.  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών .
Συνελήφθησαν στην Άρτα (6) ημεδαποί, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απλής, επικίνδυνης και βαριάς σωματικής βλάβης, βίας κατά υπαλλήλων, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξης ησυχίας και παραβάσεων της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά
Συνελήφθησαν την (15-06-2020) από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, έξι (6) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απλής, επικίνδυνης και βαριάς σωματικής βλάβης, βίας κατά υπαλλήλων, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξης ησυχίας και παραβάσεων της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρεςτην (15-06-2020) στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, οι ανωτέρω ημεδαποί, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο που επιχειρήθηκε να πραγματοποιηθεί σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για διατάραξη της κοινής ησυχίας. Από την ανωτέρω επίθεση τραυματίσθηκαν τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας όπου νοσηλεύονται, ενώ επιπρόσθετα προκλήθηκαν φθορές σε ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση οι παραπάνω κατηγορούμενοι, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην πόλη της Άρτας, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.  Στο πλαίσιο ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα σπίτια δύο εκ των συλληφθέντων μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας. 











.




Δεν υπάρχουν σχόλια: