ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Διανομή ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους 3 δήμους του Ν.Θεσπρωτίας


Όσο λιγότερο αξίζουμε μια καλή τύχη, τόσο πιο πολύ ελπίζουμε να έχουμε. ( Μολιέρος )

…ΘΕΜΑΤΑ  …10 -12-2019

Διανομή ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους 3 δήμους του Ν.Θεσπρωτίας



















Η  Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Θεσπρωτίας, ενημερώνει τους πολίτες της, ότι οι Εταίροι της, Δήμος Ηγουμενίτσας, Δήμος Σουλίου και Δήμος Φιλιατών, στο πλαίσιο υλοποίησης  της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ , ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015 -2016» με κωδικό ΜΙS 500138 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής  Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD», θα διανείμει είδη Βασικής Υλικής Συνδρομή.
ΟΙ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Από ΤΕΤΑΡΤΗ 11/19/2019 έως και ΤΡΙΤΗ 17/12/2019  και ώρα 10.00 έως 13.00 στην πρώην Μαθητική Εστία.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ
Από ΤΡΙΤΗ 17/19/2019 έως και ΤΕΤΑΡΤΗ 18/12/2019  και ώρα 9.00 έως 13.00 στο ΚΕΓΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
Από ΠΕΜΠΤΗ  12/19/2019 έως και ΤΡΙΤΗ 17/12/2019  και ώρα 9.00 έως 13.00 στους Φιλιάτες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε  στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Θεσπρωτίας, καΠετούση Μαρία & καΓεωργίου Όλγα, τηλ. επικοινωνίας:2665360187 και email m.petousi@php.gov.gr & o.georgiou@php.gov.gr

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Συνελήφθη αλλοδαπός στον Κατσικά Ιωαννίνων κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων




















Συνελήφθη, την (09-12-2019) το πρωί στον Κατσικά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, 22χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.Ειδικότερα, την (08-12-2019) το βράδυ στον Κατσικά Ιωαννίνων, ο 22χρονος τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τέσσερις αλλοδαπούς, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανεύρεση του δράστη, ενεργήθηκαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.Οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ.Χατζηκώστα» για την παροχή πρώτων βοηθειών, εκ των οποίων οι δύο παρέμειναν για νοσηλεία.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών σε χωριό του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων
Συνελήφθησαν,την (08-12-2019) το μεσημέρι σε χωριό του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βορείων Τζουμέρκων, δύο ημεδαποί, διότι όπως διαπιστώθηκε κατείχαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Συνελήφθη στα Ιωάννινα ημεδαπός για κατοχή ηρωίνης με σκοπό τη διακίνηση 
Κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης, βάρους (16,4) γραμμαρίων καθώς και ζυγαριά ακριβείας .Συνελήφθη, την (09-12-2019) το βράδυ, στον Κατσικά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και συνελήφθη διότι όπως διαπιστώθηκε κατείχε στο σπίτι του:
           συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (16,4) γραμμαρίων  και
           ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Τα ναρκωτικά και η ζυγαριά ακριβείας κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση πεζού στην Ανατολή Ιωαννίνων
Σήμερα (10-12-2019) και ώρα 06.15΄, στην Ανατολή Ιωαννίνων, Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 64χρονο πεζό ημεδαπό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του πεζού.Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί  το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.
Επιχειρησιακή δράση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων
Επιχειρησιακή δράση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, με σκοπό την πρόληψη – καταστολή παραβατικών συμπεριφορών, στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας προσφύγων στον Κατσικά Ιωαννίνων
Διενεργήθηκαν έλεγχοι σε (53) άτομα και πραγματοποιήθηκαν (8) συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών .Κατασχέθηκαν μπαλτάς, σπάθα και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης .Επιχειρησιακή δράση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, με σκοπό την πρόληψη – καταστολή παραβατικών συμπεριφορών και τον έλεγχο της νομιμότητας παραμονής αλλοδαπών, πραγματοποιήθηκετην (09-12-2019) το πρωί, στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας προσφύγων, στον Κατσικά Ιωαννίνων. Κατά τη διάρκεια της παραπάνω δράσης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων :
           ελέγχθησαν (53) άτομα,
           προσήχθησαν (11) άτομα,
           συνελήφθησαν (8) αλλοδαποί, εκ των οποίων:
         (2) για κατοχή ναρκωτικών,
         (5) για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων,
         (1) για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών,
           κατασχέθηκαν μπαλτάς, σπάθα και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε μονοκατοικία στην περιοχή Παλιούρι Πρέβεζας
Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος δύο ημεδαπών.Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε μονοκατοικία στην περιοχή Παλιούρι Πρέβεζας και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος δύο  ημεδαπών.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, οι κατηγορούμενοι εμπλέκονται σε διάρρηξη – κλοπή από μονοκατοικία στην περιοχή Παλιούρι Πρέβεζας, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 21 έως 23/10/2019, απ’ όπου αφαιρέθηκαν είδη ρουχισμού και οινοπνευματώδη ποτά.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: