ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση 5η έτους 2011

Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες)  την 6η του μηνός Απριλίου του έτους 2011, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 18:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 38521.
1.Έγκριση πρότασης της Τοπικής Κοινότητας Ξέχωρου για καθορισμό χρόνου εισόδου – εξόδου στον ορεινό θερινό βοσκότοπο ΦΑΡΜΑΚΟΒΟΥΝΙ – ΞΕΧΩΡΟΥ – Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Κωστάρας Σταύρος.
2.Συγκρότηση Επιτροπής εισαγωγής ζώων στις Δημοτικές βοσκές και ελέγχου αυθαίρετης βόσκησης -  Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Κωστάρας Σταύρος
3.Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος  Δήμου Φιλιατών για το έτος 2011- Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μάνος Κωνσταντίνος
Αντίγραφα εισηγήσεων μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από την κα Παπαδοπούλου Σοφία.
 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                 ΝΙΚΟΣ Γ. ΤΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: