ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ψεκασμός στην κεντρική παιδική χαρά του Δήμου Ηγουμενίτσας


Πάς ώσπερ άρτι γεγονώς εκ του ζην απέρχεται. μτφρ: Ο καθένας φεύγει απ’ τη ζωή, σαν να ‘ρθε τώρα μόλις. : ( Επίκουρος )


…ΘΕΜΑΤΑ …09-06-2018


Ψεκασμός στην κεντρική παιδική χαρά του Δήμου Ηγουμενίτσας  




















Σας ενημερώνουμε, ότι στην Κεντρική Παιδική Χαρά  του Δήμου Ηγουμενιτσάς επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως θα πραγματοποιηθεί ψεκασμός για την καταπολέμηση των ψύλλων  και  λοιπών βλαβερών εντόμων για την δημόσια υγεία.Για τον λόγο αυτό, η Κεντρική Παιδική Χαρά τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018,  θα παραμείνει κλειστή και θα απαγορεύεται η προσέλευση του κοινού  από τις 6:00 π.μ. έως και τις 6:00 μ.μ.
Ο  Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος  :  Απόστολος Τζωρτζής

ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΝΟΜΙΚΗΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ - ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ
















 







Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε (ΙΝ.Ε-Γ.Σ.Ε.Ε) σε μια προσπάθεια κάλυψης των αυξημένων αναγκών νομικής  πληροφόρησης και συμβουλευτικής εργαζομένων και ανέργων, διοργανώνουν στο Πνευματικό Κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ, την Τετάρτη 13/6/2018, από τις 11:00 έως τις 18:00, εκδήλωση δια ζώσης πληροφόρησης όπου θα παρέχονται δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης.Ειδικότερα,  νομικοί συνεργάτες του  ΙΝ.Ε-Γ.Σ.Ε.Ε θα  απαντούν σε προσωπικά ερωτήματα και προβληματισμούς εργαζομένων και ανέργων σχετικά με:
           Το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, Ο.Γ.Α κ.α.) (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κ.λ.π).
           Τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ. εξαρτημένης εργασίας Ι.Δ.).
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στον συντονιστή του Περιφερειακού Παραρτήματος ΙΝ.Ε-Γ.Σ.Ε.Ε Ηπείρου Πολυμέρη Πούλιο στο τηλ. 26820-26969 καθώς και στο Δήμο Ηγουμενίτσας - στο τηλ: 26653-61101 .

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στη Νεράιδα Θεσπρωτίας
Συνελήφθη, την (08-06-2018) αργά το βράδυ στη Νεράιδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας  37χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους (2) γραμμαρίων καθώς και (16) ναρκωτικά χάπια για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.

Συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης στα Ιωάννινα

























Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων (654) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά και πλήθος κενών συσκευασιών.Συνελήφθησαν, την (05-06-2018) το βράδυ στα Ιωάννινα, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, πέντε ημεδαποί (τέσσερις άνδρες ηλικίας 19, 20, 23 και 20 ετών και μία 18χρονη γυναίκα), κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, μετά από εμπεριστατωμένη συλλογή και αξιολόγηση στοιχείων σχετικά με άτομα που κατέχουν ναρκωτικές ουσίες (κάνναβη) τις οποίες διακινούν συστηματικά σε τοξικομανείς της πόλης των Ιωαννίνων, χρησιμοποιώντας ως χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών μια κατοικία «καβάτζα», σχεδιάστηκε στοχευμένη αστυνομική δράση, κατά την εξέλιξη της οποίας συνελήφθησαν διαδοχικά οι πέντε κατηγορούμενοι.Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση,  εντόπισαν τους πέντε δράστες και στην κατοχή τους καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε  στην κατοικία – «καβάτζα», βρήκαν συνολικά:
           τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (555,5) γραμμαρίων,
           δύο μεταλλικά κυτία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (98) γραμμαρίων,
           ένα τσιγάρο κάνναβης,
           ένα δισκίο άγνωστης χημικής σύνθεσης,
           μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
           τρεις τρίφτες, με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης,
           πλήθος κενών συσκευασιών.
Όλα τα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν.Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από μονοκατοικία στη Ζωοδόχο Ιωαννίνων
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής 28χρονος αλλοδαπός.,Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από μονοκατοικία στη Ζωοδόχο Ιωαννίνων και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός 28χρονου αλλοδαπού.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, ο 28χρονος, βραδινές ώρες της 04-05-2018, αφού έθραυσε τη τζαμαρία της μπαλκονόπορτας, εισήλθε στο σπίτι και αφαίρεσε χρυσαφικά, κοσμήματα και χρηματικό ποσό. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθη 21χρονος αλλοδαπός στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, δύο μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη, την (07-06-2018) το απόγευμα στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά δύο μη νόμιμων μεταναστών.Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 21χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε έναντι χρηματικής αμοιβής, στο εσωτερικό της χώρας, δύο 22χρονους αλλοδαπούς, οι οποίοι κατείχαν διαβατήρια με πλαστές σφραγίδες εισόδου.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
           το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 21χρονου, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά,
           το χρηματικό ποσό των (650) ευρώ,
           δύο  διαβατήρια και
           τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Α’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

Συνελήφθη 60χρονος στα Ιωάννινα, για πλαστογραφία και απάτη κατ’ εξακολούθηση
Ο δράστης κάνοντας χρήση νοθευμένων εγγράφων προέβαινε σε συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να λαμβάνει δωρεάν συσκευές κινητών τηλεφώνων από την εξαργύρωση επιδοτήσεων.Συνελήφθη, την (08-06-2018) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 60χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία και απάτη κατ’ εξακολούθηση.Ειδικότερα, ο 60χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, διότι νωρίτερα είχε μεταβεί σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στα Ιωάννινα και κάνοντας χρήση νοθευμένων εγγράφων με στοιχεία άλλου ατόμου, προέβη στην αίτηση σύνδεσης ενεργοποίησης κινητής τηλεφωνίας καθώς και στη χρήση επιδότησης συμβολαίου για τη δωρεάν αγορά συσκευής κινητού τηλεφώνου.Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε επίσης ότι, ο δράστης, τον μήνα Μάρτιο του ίδιου έτους, είχε μεταβεί δύο φορές στο ανωτέρω κατάστημα καθώς και σε έτερο κατάστημα στην πόλη των Ιωαννίνων και με την ίδια μεθοδολογία είχε συνάψει συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας εξαργυρώνοντας ως επιδότηση την δωρεάν αγορά τριών κινητών τηλεφώνων. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 60χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φωτοαντίγραφα εκκαθαριστικών σημειωμάτων εφορίας καθώς και μία αίτηση – σύμβαση σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, τα οποία άνηκαν σε άλλα πρόσωπα.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα, καταζητούμενος με ένταλμα σύλληψης, για το αδίκημα της ληστείας
Συνελήφθη, την (05-06-2018) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 35χρονος αλλοδαπός, καταζητούμενος με ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, για το αδίκημα της ληστείας.Ειδικότερα, ο 35χρονος από κοινού με άλλους τρεις αλλοδαπούς, την 12-05-2018 μετά τα μεσάνυκτα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, πλησίασαν 24χρονο αλλοδαπό και ασκώντας σωματική βία, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο (Σχετικό το από 14-05-2018 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.


Δεν υπάρχουν σχόλια: