ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Έναρξη αιτήσεων ένταξης στο Πρόγραμμα «Κοινωνικό Φαρμακείο» του Δήμου Ηγουμενίτσας



Οι καταπιεσμένοι που επαναστάτησαν δεν μπόρεσαν ποτέ να ιδρύσουν μια κοινωνία μη καταπιεστική. : ( Σιμόν Βέιλ )


…ΘΕΜΑΤΑ …23-11-2017


Έναρξη αιτήσεων ένταξης στο Πρόγραμμα «Κοινωνικό Φαρμακείο» του Δήμου Ηγουμενίτσας




















Ο Δήμος Ηγουμενίτσας στην προσπάθειά του να βοηθήσει συμπολίτες μας που βρίσκονται σε αδυναμία, καλύπτοντας τους βασικές ανάγκες σε φάρμακα, παραφαρμακευτικά προϊόντα και υγειονομικό υλικό, ανακοινώνει την έναρξη των αιτήσεων ένταξης στο Πρόγραμμα του Κοινωνικού Φαρμακείου.Σε αυτό το πλαίσιο, οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα του Κοινωνικού Φαρμακείου μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Κοινωνικό Φαρμακείο (28ης Οκτωβρίου 7 - κτίριο ΕΙΝ), από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 07:00 – 15:00 και προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά:
1.         Αίτηση του ενδιαφερόμενου
2.         Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
3.         Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ
4.         Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ή αντίγραφο λογαριασμού Δημόσιας Επιχείρησης Κοινής Ωφέλειας
5.         Αντίγραφο της τελευταίας φορολογικής δήλωσης ή του εκκαθαριστικού
6.         Γνωμάτευση ιατρού με την προτεινόμενη φαρμακευτική αγωγή (ιατρική συνταγή)
7.         Βιβλιάριο πρόσφατου ασφαλιστικού φορέα
8.         Οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό κριθεί απαραίτητο κατά περίπτωση.
Δυνητικοί δικαιούχοι του Κοινωνικού Φαρμακείου είναι άτομα που διαμένουν στον Δήμο Ηγουμενίτσας και τα εξαρτώμενα μέλη των οικογενειών τους, συμπεριλαμβανομένων των νόμιμα διαμενόντων πολιτών 3ων χωρών ή ανιθαγενών, τα οποία βάσει κριτηρίων και σχετικών αποδεικτικών στοιχείων, βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια (π.χ. ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης και του ΤΕΒΑ κλπ.) ή στερούνται ασφαλιστικής κάλυψης, καθώς και οι δικαιούχοι/αιτούντες διεθνή προστασία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Κοινωνικού Φαρμακείου 2665024245.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
















 
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε χωριό του Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (5.975,4) γραμμαρίων .Συνελήφθησαν, χθες (22-11-2017) το μεσημέρι σε χωριό του Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ένας 25χρονος άνδρας και μία 33χρονη γυναίκα, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών ότι ο 25χρονος κατέχει στο σπίτι του και διακινεί ναρκωτικά, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι σε χωριό του Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων και συνελήφθη, διότι κατείχε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (25,4) γραμμαρίων.Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι του 25χρονου όπου διαμένει και η 33χρονη γυναίκα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
           πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (3.400) γραμμαρίων, που βρέθηκαν κρυμμένες σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού,
           ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (2.550) γραμμαρίων,
           μία ζυγαριά ακριβείας και
           τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν στον Άγιο Δημήτριο Άρτας επειδή μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πάνω από (104) κιλά ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθησαν στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, δύο άτομα (ένας 30χρονος ημεδαπός και μία 21χρονη υπήκοος Ρουμανίας), τα οποία εμπλέκονται στην εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης .Οι δύο συλληφθέντες μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πάνω από (104) κιλά ακατέργαστης κάνναβης.Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, οδήγησαν σήμερα (23-11-2017) νωρίς το πρωί, στη σύλληψη δύο ατόμων, που εμπλέκονται στην εισαγωγή στη χώρα και στη μεταφορά μεγάλης ποσότητας κάνναβης.Πρόκειται για έναν 30χρονο ημεδαπό και μία 21χρονη υπήκοο Ρουμανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Αναλυτικότερα, σήμερα νωρίς το πρωί στον Άγιο Δημήτριο Άρτας (στο ύψος του κόμβου Αγγέλη), οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος δράστης με συνοδηγό την 21χρονη και μετά από έρευνα βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος, (29) ανισοβαρείς συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (104) κιλών και (120) γραμμαρίων. Συνολικά κατασχέθηκαν:
           ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (104.120) γραμμαρίων
           το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 30χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται
           ένα κινητό τηλέφωνο
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι με τη μέθοδο της απασχόλησης διέπραξαν δύο κλοπές από σπίτια ηλικιωμένων στα Άνω Δεσποτικά και στην Αμμουδιά Πρέβεζας
Συνελήφθησαν, χθες (22-11-2017) το μεσημέρι στον Αρχάγγελο Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπές.Ειδικότερα, οι δύο δράστες μαζί με έναν ακόμα συνεργό τους που αναζητείται, χθες το πρωί, εισήλθαν με το πρόσχημα της πώλησης οπωροκηπευτικών προϊόντων, σε δύο σπίτια ηλικιωμένων στα Άνω Δεσποτικά και στην Αμμουδιά Πρέβεζας και με τη μέθοδο της απασχόλησης τους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και χρυσαφικά.Ακολούθησαν επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι στον Αρχάγγελο Πρέβεζας οι δύο δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα ενώ κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα, ως μέσο τέλεσης των κλοπών και διαφυγής τους.Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συλλήψεις ατόμων για καταδικαστικές αποφάσεις και πλαστογραφίες από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου
Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, έξι άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις και πλαστογραφίες. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
           Χθες το μεσημέρι, στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, δύο υπήκοοι Αλβανίας, μία 29χρονη γυναίκα και ένας 37χρονος άνδρας, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα. Από τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η 29χρονη κατείχε αλβανικό διαβατήριο με πλαστή σφραγίδα εισόδου, ενώ σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ποινής φυλάκισης δύο ετών, για παραβίαση αναστολής.
           Χθες το μεσημέρι, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Θεσπρωτίας, ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε και επέδειξε αλβανικό διαβατήριο με πλαστή σφραγίδα εισόδου.
           Χθες το μεσημέρι, στην Πάργα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Πάργας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, ποινής φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματικής ποινής (3.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
           Χθες το απόγευμα, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Πρέβεζας, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης επτά μηνών, για κλοπή.
           Σήμερα το πρωί στην Τύρια Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δωδώνης, ένας 66χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης δύο μηνών, για υγειονομικές παραβάσεις.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.








                                   
    
               
                                                                                                                       





Δεν υπάρχουν σχόλια: