ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Το να λες «εμες» και να εννοείς «εγώ» είναι μια από τις πιο ακατανόητες προσβολές.: ( Theodore Adorno  )


…ΘΕΜΑΤΑ …22-11-2017


ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε  ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ






















Τα Δ.Σ. των συνταξιουχικών  οργανώσεων  ΙΚΑ, Δημοσίων υπαλλήλων και του ΟΑΕΕ στον νομό Θεσπρωτίας  σε συνάντηση που είχαν 13/11/2017  αποφάσισαν να συντονίσουν την δράση τους μέσα στα πλαίσια τη Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ) συνταξιούχων όπου συμμετέχουν οι αντίστοιχες πανελλαδικές τους ομοσπονδίες και αντιπροσωπεύουν ΟΛΟΥΣ τους συνταξιούχους ΟΛΩΝ των κλάδων.Τα Δ.Σ. του νομού Θεσπρωτίας  μέσα σε αυτά τα πλαίσια αποφάσισαν:
1.         Την οργάνωση συγκέντρωσης – συζήτησης με θέμα την κατάσταση στον τομέα υγείας στις 28/11/2017.
2.         Την συμμετοχή μας στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο για το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ που θα γίνει στην Αθήνα το 2Ο δεκαήμερο του Δεκέμβρη.
Καλούμε όλους τους  του συναδέλφους από όλους τους κλάδους  την Τρίτη 28/11/2017 και ώρα 11 πμ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας  να συζητήσουμε για την κατάσταση της του συστήματος υγείας  και τον τρόπο παρέμβαση μας.
  Ηγουμενίτσα20/11/2017   :   Ο Πρόεδρος ,   Τάκης Πετσίνης

Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με τους Δήμους Σουλίου και Φιλιατών για τη λειτουργία του Διαδημοτικού Καταφυγίου Περίθαλψης αδέσποτων Ζώων






















Σύμφωνα με την αριθ 298/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηγουμενίτσας, εγκρίνεται η σύναψη της Προγραμματικής Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας Δήμων Ηγουμενίτσας-Σουλίου-Φιλιατών που αφορά στην Ίδρυση και Λειτουργία Διαδημοτικού Καταφυγίου Περίθαλψης αδέσποτων Ζώων, ώστε να επιλυθεί το οξύ πρόβλημα διαχείρισής τους.Η περισυλλογή των αδέσποτων ζώων θα γίνεται σε συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία του Νομού, που διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και τεχνογνωσία, τα οποία θα υπογράψουν σύμβαση συνεργασίας με το Δήμο στον οποίο εδρεύουν. Τα αδέσποτα θα εξετάζονται από κτηνίατρο, που θα ορίζεται από την Δ/νση Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής ενότητας και θα αναλαμβάνει εμβολιασμό και διενέργεια των απαραίτητων εξετάσεων για την υγεία των αδέσποτων.Στόχος είναι το Καταφύγιο Περίθαλψης αδέσποτων Ζώων να στελεχωθεί στη συνέχεια με επιστημονικό προσωπικό, που θα παρέχει υγειονομική επίβλεψη και εποπτεία καθώς και με το αναγκαίο ανθρώπινο δυναμικό για την εύρυθμη και βιώσιμη λειτουργία του.Η λειτουργία του Καταφυγίου θα προβλέπει ωράρια στα οποία θα μπορούν οι πολίτες να επισκέπτονται το χώρο για να γίνονται ενέργειες υιοθεσίας των αδέσποτων.Το Καταφύγιο θα λειτουργεί υπό την εποπτεία της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.Η κοινωνική προστασία, η μέριμνα, περίθαλψη και φροντίδα των αδέσποτων ζώων και κατοίκων που διαμένουν στα διοικητικά όρια των συμβαλλομένων Δήμων αποτελούν ένδειξη ανάπτυξης και πολιτισμού των τοπικών κοινωνιών. Για το λόγο αυτό, καλούμε όλους τους πολίτες να αγκαλιάσουν με εμπιστοσύνη την ενέργεια αυτή του Δήμου μας και να συνδράμουν ενεργά στη λειτουργία του Διαδημοτικού Καταφυγίου της περιοχής μας.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

Αποπληρώθηκε η πέμπτη λίστα με ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δήμου Ηγουμενίτσας























Ενημερώνουμε τους συνδημότες μας, ότι έχει κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των τελικών δικαιούχων ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δήμου Ηγουμενίτσας, το συνολικό ποσό των 166.291,03 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στην 5η εντολή εξόφλησης. Οι εν λόγω οφειλές προέρχονται κυρίως από μισθοδοσίες υπαλλήλων και από προμηθευτές της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ηγουμενίτσας, καθώς και οφειλές προς τρίτους.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS

















Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Εθνική Οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας
Συνελήφθη, χθες (21-11-2017) το απόγευμα στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (4,8) γραμμαρίων.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, χθες (21-11-2017) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης δύο ετών, για παραβίαση περιορισμών διαμονής.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών  στην Ιόνια Οδό
Συνελήφθησαν, χθες (20-11-2017) το βράδυ στην Ιόνια Οδό (στο ύψος του κόμβου Μενιδίου), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Άρτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 26 και 24 ετών, διότι σε έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (15,78) γραμμαρίων.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στην Άρτα
Συνελήφθη, την (21-11-2017) το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, 54χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπάκτου, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί επιταγών.




                                   
    
              
                                                                                                                       













Δεν υπάρχουν σχόλια: