ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Πρόγραμμα ΑΚΣΙΑ: 137.527,97€ στο Δήμο Φιλιατών για την εξόφληση υποχρεώσεων από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής



Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας.:  ( Ουίνστον Τσώρτσιλ )


…ΘΕΜΑΤΑ …13-10-2017
                                                      

Πρόγραμμα ΑΚΣΙΑ: 137.527,97€ στο Δήμο Φιλιατών  για την εξόφληση υποχρεώσεων από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής























Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε την επιχορήγηση συνολικού ποσού 2.320.873,60 ευρώ στους Δήμους της Χώρας που αναφέρονται στον ακόλουθο πίνακα, αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση υποχρεώσεών τους που προέρχονται από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής που έχουν καταστεί τελεσίδικες έως 31/7/2017, με χρέωση του λογαριασμού του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», στο πλαίσιο του Προγράμματος Αυτοδιοίκηση Κοινωνική Συνοχή - Ισόρροπη Ανάπτυξη (ΑΚΣΙΑ).Η διαδικασία που οφείλουν να ακολουθήσουν οι επιχορηγούμενοι Δήμοι και οι σχετικές προϋποθέσεις για την εξόφληση των συγκεκριμένων υποχρεώσεων, ορίζεται στην υπ’ αριθμ. 30307/11-09-2017 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών. Αναλυτικά οι δήμοι και τα ποσά:
Δήμος            Νομός            Ποσό (σε ευρώ)
Αρταίων  Άρτας :81.557,35
Βιάννου  Ηρακλείου :1.404.865,62
Φιλιατών  Θεσπρωτίας: 137.527,97
Άργους Ορεστικού  Καστοριάς:52.000,00
Σφακίων    Χανίων   : 644.922,66

ΤΕΙ Ηπείρου με το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας μεταφράσεις προς τη ρωσική γλώσσα






















Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας, ολοκλήρωσε και παρέδωσε την Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017, το σώμα των μεταφράσεων όλων των πληροφοριακών κειμένων του Μουσείου προς τη ρωσική γλώσσα. Οι μεταφράσεις υλοποιήθηκαν, σε επίπεδο εκπόνησης πτυχιακής εργασίας, από τη φοιτήτρια του Τμήματος κ. Κατερίνα Ποτάποβα.Στην παράδοση του σώματος της εργασίας σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, παραβρέθηκαν εκτός από τη φοιτήτρια και τον Αναπλ. Καθ. κ. Θ Γκόγκα, ο Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων κ. Ι. Χουλιαράς και η Αναπλ. Προϊσταμένη κ. Γ. Πλιάκου, οι οποίοι επεσήμαναν τη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων. Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί το δεύτερο κατά σειράν, δεδομένου ότι ήδη έχει παραδοθεί το σώμα των μεταφρασμάτων προς την αλβανική γλώσσα.Τονίζεται το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας αποτελεί για το Τμήμα Διοίκ. Επιχειρήσεων ένα φιλόξενο χώρο διεξαγωγής σεμιναρίων και εργαστηριακών ασκήσεων  και ότι εκ μέρους του Τμήματος θα συνεχιστεί το έργο των μεταφράσεων του πληροφοριακού υλικού του Μουσείου, με την προσθήκη μεταφρασμάτων και προς άλλες γλώσσες.

ΗΠΕΙΡΟΣ… ΜΑΝΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ‘‘Ευχαριστώμεν… Ηπειρώτες ευεργέτες’’» στο Θέατρο ΕΣΤΙΑ του Δήμου Ηγουμενίτσας











Την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 8:30 μ.μ. στο Θέατρο ΕΣΤΙΑ του Δήμου Ηγουμενίτσας θα πραγματοποιηθεί η παράσταση με τίτλο «ΗΠΕΙΡΟΣ… ΜΑΝΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ‘‘Ευχαριστώμεν… Ηπειρώτες ευεργέτες’’» ενώ η Είσοδος είναι Ελεύθερη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και σε συνεργασία με τον Δήμο Ηγουμενίτσας. Πρόκειται για μια Θεατρική – Μουσική Παράσταση σε ποιητικό λόγο συνοδεία ζωντανής μουσικής. Στο ρόλο ‘‘Μάνα Ήπειρος’’ η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ, στο κλαρίνο ο ΠΕΤΡΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ, ενώ τραγουδά ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ και συμμετέχουν ηθοποιοί, μουσικοί, χορευτικά σύνολα και το πολυφωνικό ΗΝΟΡΟ. Συγγραφέας – Σκηνοθέτης της παράστασης είναι ο ΘΑΝΟΣ ΖΗΚΑΣ. Αναφέρει σχετικά ο συγγραφέας - σκηνοθέτης Θάνος Ζήκας:Η μάνα Ήπειρος αναπολεί τα χρόνια του ξενιτεμού… όταν πολλά από τα βλαστάρια της, άλλα αμούστακα παιδιά και άλλοι αφήνοντας φαμίλια, γυναίκα και αγαπητικιά, έφυγαν να παν στα μαύρα έρμα. Εκεί μια άλλη μάγισσα, που ‘λέγαν ξενιτιά, τα πλάνεψε, τα μάγεψε, τα κράτησε στα ξένα…, πίσω μην ματαρθούνε… Κι ήταν εκείνοι Ήλιοι Λαμπροί. Ήταν εκείνοι που ’σπειραν δέντρα θωριά, αστέρια φωτεινά, στης Ηπείρου την γκρίζα θλιμμένη συννεφιά.Στην Ήπειρο ο λαός έλεγε ‘‘οι αγιασμένοι’’ κι ήταν όλοι τους βλογημένοι.Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.


ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: «ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ»










Το τμήμα Αθλητισμού-Πολιτισμού του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δ. Ηγουμενίτσας  ξεκινά το πρόγραμμα: "ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ" και στην Δημοτική Κοινότητα Παραποτάμου όπως και την περσινή χρονιά, και  σύμφωνα με το παρακάτω  πρόγραμμα:Γυμναστήριο Δημοτικού Σχολείου Παραποτάμου:    ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ  ,  18:00-19:00  .Οι γυναίκες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να προσκομίσουν εκτός από την αίτηση συμμετοχής που θα δοθεί από τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και την ιατρική βεβαίωση συμμετοχής όπως έχουν ενημερωθεί από τον φορέα μας. Η παράδοση τους θα γίνεται στον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής στην προσέλευση του μαθήματος.    Τιμή συμμετοχής 10€ το μήνα.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ :  ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 
Πληροφορίες:   Τηλ. 2665360019  , FAX  :  : 2665360019       Email:pakppo2@1345.syzefxis.gov.gr
Ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ  :    Γεράσιμος Φουσέκης

Η αξιολόγηση των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Άρτας






















-Σύνολο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Άρτας: 511
-Κατέθεσαν οικειοθελώς ατομικά φύλλα αξιολόγησης: 441 εργαζόμενοι.
-Ποσοστό συμμετοχής στην αξιολόγηση: 86,3%
Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αυτή είναι η αδιαμφισβήτητη αλήθεια και η έμπρακτη απάντηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων του Νοσοκομείου Άρτας στην ισχνή μειοψηφία που επεδίωκε και επιδιώκει να τους συμπαρασύρει στην ατεκμηρίωτη, μηδενιστική δική της άρνηση για αξιολόγηση, δηλαδή για τήρηση των κανόνων διαφάνειας και ισονομίας στην υπαλληλία. Αυτή είναι η αποστομωτική καθαρή απάντηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων του Νοσοκομείου σε όσους επιδίδονται συστηματικά σε χαρτοπόλεμους σκαιών και ψευδών ανακοινώσεων όπως η χθεσινή (12/10/2017) ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Άρτας. Μια ανακοίνωση που δεν περιποιεί τιμή στους συντάκτες της και δεν προσφέρει διόλου καλές υπηρεσίες στο αίσθημα συναδελφικότητας, στην εργασιακή ηρεμία, στο σεβασμό στους κανόνες της δημοκρατίας και στην αποκατάσταση κι ενδυνάμωση του κύρους του συνδικαλισμού.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΑΡΤΑΣ

Εγκαίνια και έναρξη λειτουργίας του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας 



























Στην ίδρυση του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ, μιας νέας πρωτοποριακής δομής, προχωρά ο Δήμος Ηγουμενίτσας, μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, στοχεύοντας στην πρόληψη και στην προαγωγή της υγείας των δημοτών του.Με την ίδρυση του Κέντρου Πρόληψης για την Υγεία, ο Δήμος μας στοχεύει στην ευαισθητοποίηση, ενημέρωση, διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων και παραπομπών των δημοτών σε δομές υγείας, αρχικά για τα συνηθέστερα νοσήματα όπως:
1.         Καρκίνος του παχέος εντέρου
2.         Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας
3.         Καρκίνος του μαστού
4.         Καρδιαγγειακός κίνδυνος
5.         Ανεύρυσμα αορτής
6.         Καρκίνος του προστάτη
7.         Μελάνωμα
Πλέον όλοι οι πολίτες, ανεξαρτήτου ασφαλιστικής ικανότητας και βάσει διεθνών διαγνωστικών πρωτοκόλλων θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από αυτή τη δομή, να ενημερώνονται αναλόγως της ηλικίας, του φύλου και του οικογενειακού ιστορικού τους για τις προληπτικές κλινικές και διαγνωστικές εξετάσεις που μπορούν να κάνουν.Η γενικότερη βελτίωση της δημόσιας υγείας θα προάγεται από το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ και με τον συντονισμό διαφόρων προγραμμάτων, όπως χρήση ασφαλούς διαδικτύου, σχολικού εκφοβισμού, παιδικής παχυσαρκίας, πρόληψη καρδιαγγειακού κινδύνου κλπ.Το πρώτο βήμα για τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας της ζωής μας γίνεται την  Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017,Ώρα 19:00 στα Εγκαίνια του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ στο Παλιό Δημαρχείο Ηγουμενίτσας.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 θα διεξαχθεί ο 2ος Παράκτιος Δρόμος στην πόλη της Ηγουμενίτσας






















Η διοργάνωση περιλαμβάνει:
• Αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων
• Αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων
• Αγώνα δρόμου για παιδιά
• Αγώνα δρόμου για ΑμεΑ
Οι διαδρομές των 5 και 10 χλμ είναι πιστοποιημένες από την AIMS, την IAAF και τον ΣΕΓΑΣ.
Το κόστος συμμετοχής είναι 8 ευρώ και περιλαμβάνει:
• Τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα
• Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
• Αριθμό συμμετοχής (bib number) με το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα για όλες τις εμπρόθεσμες εγγραφές.
• Ειδικό μετάλλιο του 2ου ΠΑΡΑΚΤΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
• Νερά, ισοτονικά, κατά τη διάρκεια του αγώνα και στον τερματισμό
• Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής
• Τσάντα του αγώνα
Οι δηλώσεις συμμετοχής εκτός από ηλεκτρονικά στην διεύθυνση http://paraktios.eu/  θα μπορούν να γίνονται και χειρόγραφα στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ καθημερινά από ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-5 το απόγευμα και το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 -11 το πρωί .Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα στην Ιστοσελίδα: http://www.parakti os.eu/
Για την ειδική διαδρομή
Μια από τις βασικές αρχές και αξίες του ΠΑΡΑΚΤΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ είναι ότι πρεσβεύει τον μαζικό αθλητισμό, τον αθλητισμό χωρίς διακρίσεις.Στα πλαίσια του 2ου Παράκτιου Δρόμου Ηγουμενίτσας, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί και ειδική διαδρομή για ΑμεΑ στην οποία θα συμμετάσχουν το ΚΔΑΠ-μεΑ «το εργαστήρι» του Δήμου Ηγουμενίτσας, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Ηγουμενίτσας, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Παραμυθιάς. Την ειδική διαδρομή υποστηρίζει ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Αναπηρία «ΣΤΟΡΓΗ».Αυτοί οι άνθρωποι θα δώσουν το παράδειγμα σε όλους με την συμμετοχή τους στον 2 ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΔΡΟΜΟ .
ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !
Υποστήριξη από το Παράρτημα Ιωαννίνων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ΠΡΟΛΗΨΗΣ για τον καρκίνο του μαστού. Προκειμένου να διαδοθεί το μήνυμα της πρόληψης, το Παράρτημα Ιωαννίνων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στηρίζει τον 2ο Παράκτιο Δρόμο Ηγουμενίτσας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στην Ηγουμενίτσα και καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην διοργάνωση και να γίνουν κοινωνοί του μηνύματος πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.paraktios.eu https://www.facebook.com/parak tios.igoumenitsas/

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
















Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κακαβιά Ιωαννίνων
Συνελήφθη, χθες (12-10-2017) το πρωί στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο στα πλαίσια ελέγχων, διότι κατείχε και επέδειξε αλβανικό διαβατήριο με πλαστές σφραγίδες  εξόδου ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, χθες (12-10-2017) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του  Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης τριών ετών, για υπεξαίρεση.
Σύλληψη αλλοδαπού  για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, χθες (12-10-2017) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, συνολικής ποινής φυλάκισης (15) μηνών, για κλοπές.
Θανατηφόρο τροχαίο
Χθες (12-10-2017) το μεσημέρι, στο 18,5ο  χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας – Ιωαννίνων (περιοχή Νεράϊδας), Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 81χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το  Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.
Εξιχνιάσθηκαν επιπλέον έξι κλοπές σε αγροκτήματα που έγιναν από σπείρα διαρρηκτών σε χωριά του κάμπου της Άρτας
Υπενθυμίζεται ότι την 7 Οκτωβρίου 2017 συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί, ηλικίας 15 έως 44 ετών, μετά από οργανωμένη επιχείρηση του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και εξιχνιάστηκαν κλοπές γεωργικών εργαλείων, μηχανημάτων και εξαρτημάτων .Έπειτα από τη διακρίβωση της εγκληματικής δράσης σπείρας ημεδαπών, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διάπραξη κλοπών γεωργικών εργαλείων, μηχανημάτων και εξαρτημάτων από αγροκτήματα σε χωριά του κάμπου της Άρτας (σχετικό το από 08-10-2017 Δελτίο Τύπου μας) και στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, εξιχνιάστηκαν επιπλέον κλοπές. Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού, διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της σπείρας ενέχονται επιπλέον στη διάπραξη έξι περιπτώσεων κλοπών - διαρρήξεων σε χωριά του κάμπου της Άρτας και συγκεκριμένα:
           Το μεσημέρι της 05-10-2017 στη Γαβριά Άρτας,  εισήλθαν σε χωράφι και αφού αρχικά αφαίρεσαν από σταθμευμένο αυτοκίνητο και τρακτέρ τις μπαταρίες τους, στη συνέχεια εισήλθαν σε πτηνοτροφείο και αφαίρεσαν εργαλεία.
           Το χρονικό διάστημα από 04 έως 06-10-2017 στην περιοχή του Κομποτίου Άρτας, εισήλθαν σε αγροτεμάχιο και αφού διέρρηξαν την πόρτα αποθήκης, αφαίρεσαν ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα και τέσσερα λίτρα βενζίνης.
           Το χρονικό διάστημα από 04 έως 07-10-2017 στην περιοχή των Πλησιών Άρτας, εισήλθαν σε αποθήκες και αφαίρεσαν μία βάνα γεώτρησης, (90) λίτρα πετρελαίου και μεταλλικά εργαλεία.
           Το χρονικό διάστημα από 28-09 έως 30-09-2017 στην περιοχή  της Καλαμιάς Άρτας, εισήλθαν  σε αγροτεμάχιο και αφαίρεσαν από αποθήκη διάφορα εργαλεία.
           Το χρονικό διάστημα από 25-07 έως 10-08-2017 στην Γραμμενίτσα Άρτας, αφαίρεσαν από αποθήκη μονοκατοικίας, εργαλεία και μηχανήματα.
           Το χρονικό διάστημα από 02-03 έως 05-03-2017 στους Κωστακιούς Άρτας, διέρρηξαν  πτηνοτροφική μονάδα και αφαίρεσαν εργαλεία και μηχανήματα.
Υπενθυμίζεται ότι την 07-10-2017, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί, ηλικίας 15 έως 44 ετών, για τους οποίους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων.Σημειώνεται ότι μέρος των κλοπιμαίων που είχαν βρεθεί στα σπίτια των συλληφθέντων, αναγνωρίστηκαν από τους νόμιμους κατόχους τους και τους αποδόθηκαν. Η σχηματισθείσα συμπληρωματική δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: