ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Σύλληψη ανηλίκων για διάρρηξη - κλοπή στους Φιλιάτες




Αυτός που θέλει να διακρίνει την αλήθεια από το ψέμα πρέπει να ξέρει αρκετά καλά τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα. : ( Μπαρούχ Σπινόζα )


…ΘΕΜΑΤΑ …07-09-2017

Σύλληψη ανηλίκων για διάρρηξη - κλοπή στους Φιλιάτες ( δεν γνωρίζουμε αν ήταν στην «Λούτσα» ή στην «γρόπα» )























Συνελήφθησαν, χθες (06-09-2017) τα ξημερώματα στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών, δυο ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 15 και 16 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν νωρίτερα περίπτερο στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα.Επιπλέον, συνελήφθησαν ένας 53χρονος ημεδαπός και μία 45χρονη ημεδαπή, πατέρας και μητέρα αντίστοιχα των συλληφθέντων, για  παραμέληση της εποπτείας τους.Στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.

Μήνυμα του Αντιπεριφρειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Γ. Πιτούλη  για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς



























Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς , εύχομαι στους μαθητές και τις μαθήτριες υγεία και καλή πρόοδο.Ιδιαίτερα στους τελειόφοιτους , εύχομαι  καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους να πραγματώσουν τους στόχους τους.Εύχομαι στους δασκάλους και στους καθηγητές , με επιμονή και  υπομονή , να σταθούν δίπλα τους αρωγοί και συμπαραστάτες στην δύσκολη προσπάθεια τους .Εύχομαι τέλος στους γονείς , οι μεγάλες θυσίες τους να πιάσουν τόπο και να βλέπουν  τα παιδιά τους κάθε χρόνο , πιο μορφωμένα ,  πιο ολοκληρωμένα και πιο καλά προετοιμασμένα για τις μελλοντικές τους προσπάθειες να ανέβουν ψηλά.
Καλή χρονιά σε όλη την εκπαιδευτική Κοινότητα.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν για τον 2ο ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΔΡΟΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ























Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 2ο ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΔΡΟΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Ηγουμενίτσας την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους παρακάτω αγώνες δρόμου:
           10 χιλιομέτρων
           5 χιλιομέτρων
           1 χιλιομέτρου
           ΑμεΑ
Οι διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων είναι πιστοποιημένες από την AIMS, την IAAF και τον ΣΕΓΑΣ. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.paraktios.eu/ .Facebook Page: www.facebook.com/paraktios.igoumenitsas

Παράταση Υποβολής αιτήσεων συμμετοχής  για τον 1ο Ερασιτεχνικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους Δήμου Ηγουμενίτσας
















Μετά από αίτηση των διαγωνιζομένων για περισσότερο χρόνο όσον αφορά στην υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής, η κριτική επιτροπή ανακοινώνει ότι η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών ορίζεται η Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017.Οι όροι και οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα tmm.igoumenitsa.gr, ενώ η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

Δήμος Ηγουμενίτσας :   ‘’ Διανομή ροδάκινων  ‘’






















Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, μέσω της Δ/νσης Πρόνοιας θα διανείμει ροδάκινα σε δικαιούχους των προγραμμάτων Κοινωνικού Παντοπωλείου και ΤΕΒΑ-ΚΕΑ, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (πρώην Μαθητική Εστία) από 12-09-2017 έως 15-09-2017 και ώρες 09:00 – 13:00. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίζουν φωτοτυπία της ταυτότητας & την απόφαση έγκρισης από ΤΕΒΑ-ΚΕΑ. Πληροφορίες στο τηλ.: 2665021003, κα. Χριστίνα Μπούτα. 
Περιφέρεια Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας
Η Περιφέρεια Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, ενημερώνει τους πολίτες ότι την  ΤΡΙΤΗ στις 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2017, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1165 της Επιτροπής σχετικά με την θέσπιση προσωρινών έκτακτων μέτρων στήριξης για τους παραγωγούς ορισμένων φρούτων και σε συνδυασμό με την ΚΥΑ 2339/77269/14.07.2017  μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του επιχειρησιακού Προγράμματος TEBA/FEAD , υλοποιεί δράση ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ    δεκαπέντε (15) τόνων ροδάκινων μέσω των τριών Δήμων – Εταίρων της Π.Ε. Θεσπρωτίας και των φορέων με κοινωνική δράση.    Δικαιούχοι της διανομής είναι οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, των Κοινωνικών Παντοπωλείων, του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ, πολύτεκνοι γονείς, γονείς τριών προστατευμένων τέκνων.  Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα  και την απόφαση έγκρισης ΚΕΑ ή ΤΕΒΑ.ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ
1.ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Κοινωνικό Παντοπωλείο 28ης Οκτωβρίου  (πρώην Μαθητική Εστία)
2.ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ Κοινωνικό Παντοπωλείο, κτίριο ΚΕΓΕ
3.ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ Κοινωνικό Παντοπωλείο,  ισόγειο παλιού Δημαρχείου Φιλιατών
4.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
5.ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
 Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν για την ημέρα και ώρα διανομής από τους Δήμους –Εταίρους και τους φορείς .  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δ/νσης Δημ.Υγείας & Κοιν. Μέριμνας στο τηλ. 26653 60187 ή στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη 266530 60103
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ  Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ , ΘΩΜΑΣ Γ. ΠΙΤΟΥΛΗ

Ινστιτούτο Προστασίας Καταναλωτών Ηπείρου :  ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ  -  Νέα σχολική χρονιά !






















To Ινστιτούτο Προστασίας Καταναλωτών Ηπείρου μαζί με τις ευχές του για Καλή Σχολική Χρονιά επισημαίνει τα εξής:
Η πολύχρωμη αγορά των τετραδίων, των μολυβιών, των βιβλίων και των άλλων μικροπραγμάτων συναρπάζει τη φαντασία των παιδιών. Οι διάφορες εταιρίες παραγωγής σχολικών ειδών εκμεταλλεύονται αυτή τη φαντασία, για να δημιουργήσουν, στα παιδιά μας, στρεβλά καταναλωτικά πρότυπα και, τελικά, να τα οδηγήσουν, στον υπερκαταναλωτισμό. Από τα είδη, που προωθούνται στην αγορά, αρκετά είναι, εντελώς, περιττά. Αυτά που θεωρούνται απαραίτητα, για ένα μαθητή, διατίθενται, σε πολλές και διαφορετικές ποιότητες και τιμές. Η επιλογή των σχολικών ειδών πρέπει να βασίζεται στο αν αυτά πληρούν τις προϋποθέσεις, που θέτει το διδακτικό προσωπικό, ώστε να γίνεται καλύτερα και ευκολότερα η διεργασία της μάθησης, στο σχολείο και στο σπίτι.Βέβαια, τα σχολικά είδη έχουν ένα σημαντικό κόστος και, πολλές φορές, επιβαρύνουν, αρκετά, τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Είναι κοινή η διαπίστωση ότι οι διαφορές τιμών, ανάμεσα στα απλά σχολικά και στα σχολικά, που είναι "της μόδας", είναι, πολλές φορές, αδικαιολόγητα μεγάλες. Οι τιμές προϊόντων "διακοσμημένων" με σούπερ - ήρωες και καινοτομικά σχέδια, είναι ιδιαίτερα υψηλές.Η αγορά σχολικών ειδών μπορεί να είναι μια εμπειρία συμμετοχής και μάθησης, τόσο για το γονέα όσο και για το μαθητή. Είναι μια ευκαιρία να περάσουν, μαζί, ένα όμορφο απόγευμα και να μάθουν, με ποιο τρόπο να κάνουν χρήσιμες και ευχάριστες αγορές.
Συμβουλές για τις σχολικές μας αγορές
 Να συζητήσουμε, με το παιδί μας, να του εξηγήσουμε και να του δώσουμε να καταλάβει τις παγίδες των διαφημίσεων, για τα σχολικά είδη καθώς και τους τρόπους, που οι διάφορες εταιρείες μας οδηγούν, στην υπερκατανάλωση. Είναι πολύ βασικό, λοιπόν, να καταλάβει το παιδί ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά, ανάμεσα στο τι πραγματικά χρειάζεται, για το σχολείο και στο τι νομίζει ότι χρειάζεται. Πρέπει να καταλάβει ότι η "ομορφιά" των σχολικών ειδών δεν είναι απαραίτητα συνδεδεμένη με τη μόδα της εποχής, αλλά, σίγουρα, επιβαρύνει το πορτοφόλι της οικογένειας. Αυτή η χρονική περίοδος μας προσφέρει μια από τις καλύτερες ευκαιρίες να εξηγήσουμε, στο παιδί μας, τα σωστά καταναλωτικά πρότυπα και τη στάση ζωής, που πρέπει να έχει απέναντι στην Κατανάλωση.   Όταν βεβαιωθούμε ότι το παιδί μας κατάλαβε τους κινδύνους, ετοιμάζουμε ένα κατάλογο, με τα είδη που θεωρούμε απαραίτητα. Στη διαδικασία αυτή, το παιδί μας πρέπει να συμμετέχει. Αν πιστεύει ότι συναποφάσισε, μαζί μας, για τα σχολικά του είδη, θα αποφύγουμε τριβές, όταν θα κάνουμε τις αγορές μας.   Είναι φυσικό, έστω και μετά από όλα αυτά, το παιδί μας, κάποιες στιγμές να παρασυρθεί, από την ποικιλία της αγοράς και να μας ζητήσει να αγοράσουμε κάποια πράγματα, τα οποία δεν είχαμε συμπεριλάβει, στον κατάλογο. Αν θεωρούμε ότι είναι περιττά πρέπει να αρνηθούμε, έστω και αν στεναχωρήσουμε το μικρό μας Καταναλωτή.   Μελετούμε, με προσοχή, τη σήμανση των σχολικών ειδών. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τα χρώματα και τα σχέδια των σχολικών ειδών. Δεν πρέπει να υποχωρήσουμε, στην πίεση του παιδιού μας, να του κάνουμε το χατίρι.Ας έχουμε πάντοτε στο μυαλό μας ότι:
Η διερεύνηση της αγοράς και η σύγκριση τιμών για το ίδιο είδος είναι απαραίτητη.   Οι διαφημίσεις, συχνά, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.   Οι κανόνες ασφάλειας, που ισχύουν για τα παιχνίδια και τα άλλα προϊόντα ισχύουν και για τα σχολικά είδη (ηλικίες, χημικά, απομιμήσεις κ.λπ.)
Πώς να επιλέξουμε σχολική τσάντα για το παιδί μας
Το βάρος τσάντας πρέπει να είναι μικρότερο από το 10% του βάρους του παιδιού.
Όχι στις τσάντες ταχυδρόμου με ένα λουρί. Ιδανική είναι η τσάντα με ρόδες.
Τα λουριά του ώμου πρέπει να είναι φαρδιά και μαλακά σαν βάτες, τα φάρδος να καλύπτει την πλάτη και η κορυφή της τσάντας να βρίσκετε στο ύψος των ώμων. 
Να έχει επιπλέον λουριά στη μέση και στο θώρακα .
Για πληροφορίες και παράπονα μπορείτε να απευθύνεστε στο Ινστιτούτο Προστασίας Καταναλωτών Ηπείρου στα τηλέφωνα 2651065178 ή 6946290582 , e.mail: inpka.hp@gmail.com.-

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Συνελήφθησαν στο Αγρίνιο, μετά από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας





















Οι δράστες κατείχαν παράνομα και μετέφεραν αρχαίο αντικείμενο.Πρόκειται για μαρμάρινη ανάγλυφη πλάκα σημαντικής αρχαιολογικής και ιστορικής αξίας καθώς και τμήμα κυλινδρικής λαβής αμφορέα, που εμπίπτει στις διατάξεις της Νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες (06-09-2017) στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 49 και 47 ετών, για παράνομη κατοχή και μεταφορά αρχαίου  αντικειμένου, σημαντικής αρχαιολογικής και ιστορικής αξίας. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για παράβαση των διατάξεων της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς. Ειδικότερα, μετά από έρευνα για την ταυτοποίηση αγνώστων ανδρών που κατέχουν αρχαίο αντικείμενο, το οποίο διέθεταν προς πώληση, εντοπίσθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή του Αγρινίου και επακολούθησε ο έλεγχός τους. Από την έρευνα στο αυτοκίνητο, βρέθηκε στο χώρο των αποσκευών του οχήματος,  μία μαρμάρινη ανάγλυφη πλάκα.Πρόκειται για παράσταση γυναικείας μορφής, τριγωνικού σχήματος, διαστάσεων (37) εκατοστά (ύψος), (39) εκατοστά (πλάτος) και (9) εκατοστά (πάχος). Σύμφωνα με αρμόδιο αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων τα  τεχνοτροπικά χαρακτηριστικά του συνηγορούν υπέρ μιας χρονολόγησης πιθανώς στον 4ο αιώνα π.Χ., υπαγόμενο στις διατάξεις της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς. Το κατασχεθέν αρχαίο αντικείμενο θα παραδοθεί στην αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων για φύλαξη και περαιτέρω εκτίμηση. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, στην οικία του 47χρονου στην Ηγουμενίτσα, βρέθηκε και κατασχέθηκε επιπρόσθετα τμήμα κυλινδρικής λαβής αμφορέα, μήκους επτά εκατοστών, που σύμφωνα με τους αρχαιολόγους χρονολογείται μεταξύ 4ου π.Χ. έως 5ου μ.Χ. αιώνα και εμπίπτει στις διατάξεις της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς. Επίσης, κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και τρία (3) κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Μέτρα προστασίας μαθητών και σχολικών συγκροτημάτων εφαρμόζονται από τη νέα σχολική περίοδο
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει της έναρξης και για όλη τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς (2017 - 2018), ενεργοποιεί ειδικό σχεδιασμό που αποσκοπεί στην εξασφάλιση συνθηκών ασφάλειας και απρόσκοπτης λειτουργίας των σχολείων της χώρας και στην προστασία της μαθητικής κοινότητας (μαθητών, εκπαιδευτικών) καθώς και των σχολικών συγκροτημάτων.Ο σχεδιασμός προβλέπει:
           επιτήρηση των σχολικών συγκροτημάτων και δραστηριοποίηση συνεργείων για τη διενέργεια ελέγχων ύποπτων ατόμων και οχημάτων, στην ευρύτερη περιοχή των σχολικών συγκροτημάτων,
           ελέγχους από συνεργεία της τροχαίας στα σχολικά λεωφορεία, λόγω της φύσης του μεταφορικού τους έργου και μέτρα τροχαίας για την προστασία των μαθητών από τροχαία ατυχήματα
           ελέγχους στα κυλικεία των σχολείων, σε παρακείμενα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε καταστήματα που λειτουργούν στα σημεία που πραγματοποιούνται σχολικές εκδρομές, προκειμένου να προστατευθεί η υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών,
           τακτικούς ελέγχους σε τουριστικά καταλύματα και επιχειρήσεις, με σκοπό παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους μαθητές και εξασφάλιση ασφαλούς διαμονής τους, κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών εκδρομών,
           συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων και τους Προέδρους των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, για την άμεση αντιμετώπιση ζητημάτων που τυχόν ανακύπτουν σε σχέση με την ασφάλεια και την προστασία των μαθητών.
Για την πληρέστερη υλοποίηση του σχεδιασμού θα ενεργοποιηθούν και οι «Αστυνομικοί της Γειτονιάς», στις περιοχές όπου εφαρμόζεται ο θεσμός.Επιπλέον τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017, ημερομηνία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, αστυνομικοί της Τροχαίας θα διανείμουν έντυπα φυλλάδια σε μαθητές και γονείς, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση τους σε θέματα οδικής ασφάλειας.Σημειώνεται ότι όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς διατίθεται σε σχολεία εξειδικευμένο προσωπικό από διάφορες αστυνομικές Υπηρεσίες, για την πραγματοποίηση ενημερωτικών διαλέξεων για την οδική ασφάλεια, την κυκλοφοριακή αγωγή και παιδεία, την ασφάλεια στο διαδίκτυο, την προστασία από τα ναρκωτικά κ.λπ. θέματα.Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στα θέματα προστασίας της μαθητικής κοινότητας και με την ευκαιρία αυτή εύχονται στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους μαθητές καλή σχολική χρονιά.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση στο Δελβινάκι
Συνελήφθη, χθες (06-09-2017) το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης τριών μηνών καθώς και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση στο Κεράσοβο
Συνελήφθη, χθες (06-09-2017) το απόγευμα στο Κεράσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα καθώς και δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Β’ Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, συνολικής ποινής φυλάκισης δεκαέξι μηνών, για κλοπή κατά συναυτουργία και απόπειρα κλοπής.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, χθες (06-09-2017) το βράδυ στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.








    



Δεν υπάρχουν σχόλια: