ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Οι επιτυχόντες σε σχολές Φιλιατιώτες μαθητές



Οι γυναίκες μπορεί να συγχωρέσουν κάποιον που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, ποτέ όμως κάποιον που την έχασε. :  ( Ταλεϋράνδος )


 …ΘΕΜΑΤΑ …08-09-2017


Οι επιτυχόντες σε σχολές Φιλιατιώτες μαθητές




















Η γνωστή  δεσποσύνη Βασιλική Τάτση , βυζαντινή «Τσαμαντούρα» στην καταγωγή ,της Ουρανίας και του Χρήστου Τάτση , εγγονή του αείμνηστου Διδάσκαλου Γεράσιμου Γώγου ,εισήχθη στο Πανεπιστήμιο της φυσικής αγωγής και επιστήμης Αθηνών.Η Βασιλική έχει διακριθεί στο μπαλέτο με διεθνείς συμμετοχές. Συγχαρητήρια και ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ σε όλους .

6η Υ.ΠΕ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ : Επαναλειτουργεί από 11/9/2017 ο Μαστογράφος του Νοσοκομείου























Πρόσφατα ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο απαιτούμενος έλεγχος από τον ακτινοφυσικό    του Νοσοκομείου σε συνεργασία με την εταιρεία που εποπτεύει τα συστήματα υπολογιστικής ακτινογραφίας  και ξηράς εκτύπωσης. Επιπλέον ενσωματώθηκε στην άδεια λειτουργίας  του εργαστηρίου  που εκδόθηκε από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας ο Μαστογράφος,  με αποτέλεσμα να διασφαλίζεται πλήρως η ασφαλής λειτουργία του ( AΔA: 708Γ469ΗΕΡ-ΧΝΩ ). Κατόπιν των ανωτέρω σας ενημερώνουμε ότι το σύνολο του εξοπλισμού του εργαστηρίου είναι σε πλήρη λειτουργία και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίζουν τα ραντεβού τους καλώντας την Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων        του Νοσοκομείο στα τηλέφωνα 2664360228 και 2664360284.
Ο  ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ  :  ΣΠΥΡΟΣ  ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ                   

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννης Λώλος























Στα πλαίσια των εγκαινίων της Ιόνιας Οδού ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννης Λώλος και ο Δήμαρχος Φιλιατών, κ. Σπυρίδων Παππάς συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Αλέξη Τσίπρα. Αμφότεροι του έθεσαν το ζήτημα της κατασκευής του οδικού άξονα, που θα συνδέει το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, παρακάμπτοντας την πόλη της Ηγουμενίτσας, με το τελωνείο του Μαυροματίου, καθώς και την αναβάθμιση του οδικού άξονα Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας. Τέλος, απηύθυναν στον κ. Πρωθυπουργό πρόσκληση να επισκεφθεί την Θεσπρωτία, η οποία μέσω του Λιμένα της Ηγουμενίτσας, του Τουρισμού και της Πρωτογενούς παραγωγής παρουσιάζει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης. 
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ – «ΑΡΙΑΔΝΗ» -  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

























Σας  προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνει το Κέντρο  Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Θεσπρωτίας – «ΑΡΙΑΔΝΗ», με αφορμή το κλείσιμο των θερινών προγραμμάτων ελεύθερης έκφρασης και δημιουργικής απασχόλησης, την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα από 10:00΄π.μ. μέχρι και 15:00΄μ.μ., στο Camping   Δρέπανος.Η παρουσία σας θα μας τιμήσεις ιδιαίτερα.
Με  εκτίμηση, Για το Δ.Σ.
    Η  Πρόεδρος                         Η   Γραμματέας
 ΚΟΤΣΩΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ                ΠΑΠΠΑ  ΟΥΡΑΝΙΑ
    
Δήλωση συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων  





















Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους κατόχους αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων με οινοποιήσιμες ποικιλίες του δήμου μας, ότι υποχρεούνται αμέσως μετά το πέρας του τρυγητού να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 436/2009, όπως ισχύει κάθε φορά.Ειδικότερα για το έτος 2017, οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» της επίσημης ιστοσελίδας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠ.Α.Α.Τ.) www.minagric.gr.Η ημερομηνία υποβολής των Δηλώσεων Συγκομιδής αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου 2017 και λήγει την 30η Νοεμβρίου 2017, οπότε και θα κλείσει η ψηφιακή υπηρεσία για τις δηλώσεις συγκομιδής του έτους 2017.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Μάντζου στο Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Π.Ε. Θεσπρωτίας ή στο τηλέφωνο 26653 60134.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ -  NEWS
Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:














 
 





           Δευτέρα (11-09-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα-  Αχουρία Κεραμίτσας – Μαλούνι - Αχούρια Μαλουνίου.
           Τρίτη (12-09-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
           Τετάρτη (13-09-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
           Πέμπτη  (14-09-2017)    και    ώρες    από     18.00  έως   01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος - Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
           Παρασκευή   (15-09-2017)   και  ώρες    από  08.00  έως  15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
           Κυριακή  (17-09-2017)   και   ώρες   από    08.00   έως   15.00
           ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη – Αυλότοπος – Κουκλιοί - Γλυκή.
Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα
Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
           Χθες το πρωί, στα Ιωάννινα και στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, δύο άτομα, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας και μία 22χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα η 22χρονη είχε προμηθευτεί από τον 38χρονο αλλοδαπό, ποσότητα κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης. Συνολικά κατασχέθηκαν, μία συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους (0,6) γραμμαρίων, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (2) γραμμαρίων, ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης, το χρηματικό ποσό των (2.075) ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. 
           Χθες το πρωί, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 28χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε και επέδειξε πλαστό υπηρεσιακό σημείωμα Ελληνικών Αρχών.
           Χθες το πρωί, στην Πάργα Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο ημεδαποί, ένας 20χρονος και μία 32χρονη, διότι μετά από έρευνα που έγινε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε σπίτι όπου διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
           Χθες το πρωί, στην Καστάνιανη Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση  του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, ποινής φυλάκισης εννέα μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και αλλοδαπών.
           Χθες το πρωί, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί, ένας 19χρονος και μία 21χρονη, διότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 19χρονου όπου βρισκόταν και η 22χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (9,5) γραμμαρίων καθώς και ένα τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένο με καπνό.
           Χθες το απόγευμα, στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
           Σήμερα μετά τα μεσάνυκτα, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (300) ευρύ, για παράβαση του ΚΟΚ.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: