ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Δήμος Ηγουμενίτσας Ρύθμιση οφειλών



Αν ο υπέρτατος σκοπός του καπετάνιου ήταν να γλυτώσει το πλοίο του, θα το κρατούσε για πάντα στο λιμάνι.: ( Θωμάς Ακινάτης )


…ΘΕΜΑΤΑ …07-08-2017


Δήμος Ηγουμενίτσας Ρύθμιση οφειλών  






















Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σας γνωστοποιεί ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του ν. 4483/2017, οι οφειλέτες του Δήμου μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους που έχουν ήδη βεβαιωθεί, ή που θα βεβαιωθούν έως και 30-9-2017, κατόπιν αιτήσεως η οποία υποβάλλεται εντός τεσσάρων (4) μηνών από την έναρξη ισχύος του νόμου, ήτοι από 31-7-2017. Η ρύθμιση προβλέπει είτε την εφάπαξ καταβολή με απαλλαγή του εκατό τοις εκατό (100%) των προσαυξήσεων, είτε έως εκατό (100) μηνιαίες δόσεις με το ανάλογο ποσοστό απαλλαγής από προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, ήτοι:
i.          με εφάπαξ καταβολή, 100% ποσοστό απαλλαγής
ii.         από (2) έως (24) δόσεις, 80% ποσοστό απαλλαγής
iii.        από (25) έως (48) δόσεις, 70% ποσοστό απαλλαγής
iv.        από (49) έως (72) δόσεις, 60% ποσοστό απαλλαγής
v.         από (72) έως (100) δόσεις, 50% ποσοστό απαλλαγής
Οι δόσεις είναι μηνιαίες με ελάχιστη δόση (20) ευρώ εκτός από την τελευταία που μπορεί να είναι μικρότερη. Η πρώτη δόση της ρύθμισης καταβάλλεται εντός (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης διαφορετικά θεωρείται ως μη υποβληθείσα. Καθυστέρηση καταβολής δόσεως πέραν της τελευταίας εργάσιμης ημέρας του αντίστοιχου μήνα, συνεπάγεται επιβάρυνση αυτής με μηνιαία προσαύξηση 5% επί του ποσού της δόσης.Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου, (Σουλίου 3, 2ος όροφος, Ηγουμενίτσα) στα τηλ: 2665361208-61209
Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Παναγιώτα Σούρλα

Αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν βαρύ οπλισμό στην περιοχή του Μαυροματίου






















Αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν βαρύ οπλισμό, χειροβομβίδες, εκρηκτικές ύλες και πυρομαχικά, στην περιοχή του Μαυροματίου, κοντά στα Ελληνοαλβανικά σύνορα.Διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.Βαρύς οπλισμός, χειροβομβίδες, εκρηκτικές ύλες και πυρομαχικά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, στην περιοχή του Μαυροματίου Θεσπρωτίας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.Συγκεκριμένα, χθες (06-08-2017) το βράδυ στην περιοχή του Μαυροματίου Θεσπρωτίας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, εντοπίστηκε ομάδα τριών ατόμων να κινούνται πεζή και να μεταφέρουν ταξιδιωτικούς σάκους, με κατεύθυνση προς το εσωτερικό της χώρας.Κατά την επιχείρηση ακινητοποίησής τους, οι δράστες απέρριψαν στο έδαφος τους σάκους και τράπηκαν σε φυγή προς το αλβανικό έδαφος. Ακολούθησε καταδίωξη, πλην όμως εκμεταλλευόμενοι το δασώδες και το δύσβατο της περιοχής, διέφυγαν της σύλληψης.
Από το σημείο περισυλλέχθηκαν τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι, οι οποίοι περιείχαν:
           τρία πολεμικά τυφέκια (Kalashnikov), με επτά γεμιστήρες
           έντεκα  χειροβομβίδες, αμυντικού τύπου
           τριάντα τρεις πυροκροτητές
           πέντε πλακίδια εκρηκτικής ύλης TNT, βάρους (1005) γραμμαρίων
           ένα κυτίο με δέκα πυροδοτικούς μηχανισμούς χειροβομβίδων
           (1593) φυσίγγια διαμετρήματος (7,62 * 39 mm).
Τα όπλα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
 






Δεν υπάρχουν σχόλια: