ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

1ος Ερασιτεχνικός Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους Δήμου Ηγουμενίτσας



Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει.: ( Μέγας Αλέξανδρος )


…ΘΕΜΑΤΑ …08-08-2017


1ος Ερασιτεχνικός Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους Δήμου Ηγουμενίτσας 
















Ο Δήμος Ηγουμενίτσας επενδύοντας στην Έβδομη Τέχνη και θέλοντας να υποστηρίξει την δημιουργική έκφραση των δημοτών του διοργανώνει τον 1ος Ερασιτεχνικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους με θέμα:
«Ο τόπος μας …. αλλιώς»
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη και προβολή περιοχών του Δήμου Ηγουμενίτσας, καθώς και του περιβαλλοντικού και πολιτιστικού τους πλούτου, μέσω της διάδοσης της τέχνης του κινηματογράφου και της ταινίας μικρού μήκους. Επιπλέον επενδύει στην ανταλλαγή απόψεων, αλλά κυρίως στην καλλιέργεια του πνεύματος φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των νέων κινηματογραφιστών. Καλούμε λοιπόν όλους, όσοι αισθάνονται δημιουργικοί και θέλουν να λάβουν μέρος να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στον Δήμο, μαζί με τα δικαιολογητικά και το απαραίτητο οπτικοακουστικό υλικό απαραιτήτως μέχρι και την Πέμπτη 31 Σεπτεμβρίου 2017. Βραβεύουμε:
         την ατομική ή συλλογική έκφραση με ελεύθερη επιλογή της κατηγορίας του κινηματογραφικού είδους (ντοκιμαντέρ, μυθοπλασία, βίντεο τέχνης κ.α.)
         την πρωτοποριακή και εναλλακτική ματιά στην παρουσίαση του θέματος
         τη βέλτιστη αποτύπωση του θέματος στον μικρότερο δυνατό κινηματογραφικό χρόνο
         το τεχνικά άρτιο αποτέλεσμα.
Οι όροι και οι λεπτομέρειες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας tmm.igoumenitsa.gr ενώ η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας
Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας : ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017
Το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει ότι η  παράσταση  «Ως δια μαγείας» με τον μάγο SANKARA που ήταν να πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 08-08-2017 στις 21:00 στο Δασάκι Ηγουμενίτσας  δεν θα γίνει όπως μας ενημέρωσαν λόγω βλάβης του αυτοκινήτου μεταφοράς των σκηνικών. Οι υπεύθυνοι της παραγωγής ζητούν συγνώμη από το κοινό και θα γίνει προσπάθεια για την εύρεση νέας ημερομηνίας για την παράσταση στην πόλη μας.
Ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ , Γεράσιμος Φουσέκης

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS













 



Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός στην Πάργα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη, χθες (07-08-2017) το μεσημέρι στην Πάργα Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, στην κατοχή του 27χρονου καθώς και στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
           οχτώ συσκευασίες που περιείχαν MDMA (μεθαμφεταμίνη), συνολικού βάρους (4) γραμμαρίων
           τρείς συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (48,2) γραμμαρίων
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συνελήφθη 48χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Κακαβιά Ιωαννίνων, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, σήμερα (08-08-2017) τα ξημερώματα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς και του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης. Συγκεκριμένα, σε βάρος του 48χρονου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Ιταλικές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για εμπορία ναρκωτικών, πράξη που έλαβε χώρα την 25-02-2011 στην πόλη Μπάρι της Ιταλίας.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες (07-08-2017) το μεσημέρι στο 14ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (5) γραμμαρίων.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, προχθές (06-08-2017) το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, προχθές (06-08-2017)  μετά τα μεσάνυχτα στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, ένας 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψε στο έδαφος ένα τσιγάρο κάνναβης.
Σύλληψη  αλλοδαπού φυγόποινου  στην Άρτα
Συνελήφθη, χθες (07-08-2017) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του  Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης οχτώ μηνών για πλαστογραφία.












Δεν υπάρχουν σχόλια: