ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Δ.Ι.Ε.Κ. Γ.Ν. Φιλιατών - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




Η κόλαση λοιπόν είν’ η πατρίδα μας.: ( Νίκος Καρούζος )


…ΘΕΜΑΤΑ …11-08-2017


Δ.Ι.Ε.Κ. Γ.Ν. Φιλιατών  -  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


















Σας ενημερώνουμε  ότι το Δ.Ι.Ε.Κ. Γ.Ν. Φιλιατών  ειδικότητας «Βοηθός νοσηλευτικής γενικής νοσηλείας»,  θα δεχτεί για το εκπαιδευτικό έτος 2017-2018 αιτήσεις υποψήφιων καταρτιζόμενων προς επιλογή στο Α’ εξάμηνο κατάρτισης.Επίσης, σας γνωστοποιούμε ότι οι απόφοιτοι ΕΠΑΣ, ΕΠΑΛ, ΤΕΕ Β΄ Κύκλου Ειδικότητας «Βοηθών νοσηλευτών» δύνανται να καταταχθούν στο Γ’ εξάμηνο κατάρτισης στην ειδικότητα  «Βοηθός νοσηλευτικής ατόμων με ειδικές παθήσεις».Το Δ.Ι.Ε.Κ. Γ.Ν. Φιλιατών λειτουργεί σε πρωινό ωράριο και δίνεται η δυνατότητα στους καταρτιζόμενους σίτισης και στέγασης στην Μαθητική Εστία Φιλιατων.Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2664360415, 2664360408 ή στο e-mail: diek_gn_filiaton@yahoo.gr. Οι αιτήσεις θα γίνονται δέκτες από 1/9/2017- 15/9/2015
Από την διεύθυνση του Δ.Ι.Ε.Κ.
 
Λογω του Δεκαπενταύγουστου επιστρέφονται οι πινακίδες καθώς και οι άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων






















Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται οι πινακίδες καθώς και οι άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Δεκαπενταύγουστου.Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται από σήμερα, 10 Αυγούστου 2017, οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους κατά την εορταστική περίοδο του Δεκαπενταύγουστου.Η Απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας, που αφαιρούνται ή κατατίθενται στις Αστυνομικές Αρχές μέχρι και 14 Αυγούστου 2017, για παραβάσεις που αφορούν σταθμεύσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
















Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Κακαβιά Ιωαννίνων και στην Πρέβεζα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο στην Κακαβιά Ιωαννίνων και στην Πρέβεζα, δύο άτομα, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας και μία 30χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα. Ειδικότερα, ο 33χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε  ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή του 18ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών και Διάταξη του Προέδρου Εφετών Αθηνών, για τα αδικήματα της ληστείας, της  αρπαγής και παραβάσεων της Νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών.Σε βάρος της 30χρονης, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Θεσσαλονίκης, για επαιτεία.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.
Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών από εξοχικές κατοικίες, που διαπράχθηκαν στο Τεριάχι Πωγωνίου Ιωαννίνων
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 32χρονος υπήκοος Αλβανίας .Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, οδήγησαν στην εξιχνίαση δύο υποθέσεων διαρρήξεων - κλοπών από εξοχικές κατοικίες, που διαπράχθηκαν στο Τεριάχι Πωγωνίου Ιωαννίνων.Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και φθορές ξένης ιδιοκτησίας.Από τη διερεύνηση των υποθέσεων, προέκυψε ότι ο 32χρονος δράστης εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις διαρρήξεων – κλοπών που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 18-01-2016 έως 21-06-2016 σε εξοχικές κατοικίες στο Τεριάχι Πωγωνίου Ιωαννίνων, απ’ όπου αφαιρέθηκαν ηλεκτρικά εργαλεία και συσκευές.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες (08-08-2017) το απόγευμα στο 16ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.













Δεν υπάρχουν σχόλια: