ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Παρελήφθησαν από το Νοσοκομείο Φιλιατών η πρώτη παρτίδα του εξοπλισμού που αφορά το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας



Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης.: ( Ιωάννης Καποδίστριας )


…ΘΕΜΑΤΑ …07-07-2017


6η Υ.ΠΕ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ : Παρελήφθησαν από το Νοσοκομείο Φιλιατών η πρώτη παρτίδα του εξοπλισμού που αφορά το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας























Παρελήφθησαν (7/7/2017) από το Νοσοκομείο Φιλιατών η πρώτη παρτίδα του εξοπλισμού (ενδοσκοπικός εξοπλισμός ) που αφορά το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας .Ο ενδοσκοπικός εξοπλισμός αποτελείται από δύο πύργους λαπαροσκοπικών επεμβάσεων γενικής χειρουργικής και αρθροσκοπικός πύργος ορθοπεδικών επεμβάσεων. Οι ενδοσκοπικοί πύργοι που θα εγκατασταθούν είναι συστήματα τελευταίας τεχνολογίας με απεικονιστικά συστήματα υψηλής ευκρίνειας High definition που θα επιτρέψουν την πραγματοποίηση διάφορων επεμβάσεων με απόλυτη ακρίβεια και ασφάλεια για τους ασθενείς.Μετά την παραλαβή του εξοπλισμού θα ακολουθήσουν όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι  και θα τεθούν σε πλήρη λειτουργία. Σύντομα αναμένεται και η παραλαβή της δεύτερης παρτίδας εξοπλισμού  ( ακτινολογικός εξοπλισμός ) μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας που ολοκληρώθηκε προ ημερών από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
   Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ , ΣΠΥΡΟΣ ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Αλβανίας, για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση και παράνομη είσοδο στη χώρα  (199) κιλών χασίς






























 














Κατασχέθηκαν σε «καβάντζα» σε δασική περιοχή στον Άγιο Βλάσιο Θεσπρωτίας, δέκα σάκοι που περιείχαν πάνω από (199) κιλά κάνναβης .Συνελήφθησαν, χθες (06-07-2017) το μεσημέρι, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής-διακίνησης ναρκωτικών ουσιών,  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25, 26 και 19 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα. Ειδικότερα, οι τρεις αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν καθώς προέκυψε ότι επιτηρούσαν σε δασική περιοχή στον Άγιο Βλάσιο Θεσπρωτίας, σημείο με κρυμμένη ποσότητα κάνναβης (καβάντζα), την οποία είχαν προηγουμένως εισαγάγει στη χώρα, μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου, με σκοπό να την προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας. Σε έρευνα που έγινε στο σημείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα σάκοι, που περιείχαν ενενήντα οχτώ δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (199) κιλών και (326) γραμμαρίων.Επίσης, κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως μέσα επικοινωνίας. Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους εκκρεμούν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
           Δευτέρα (10-07-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα-  Αχουρία Κεραμίτσας – Μαλούνι - Αχούρια Μαλουνίου.
           Τρίτη (11-07-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
           Τετάρτη (12-07-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
           Πέμπτη  (13-07-2017)    και    ώρες    από     08.00  έως   15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος - Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
           Παρασκευή   (14-07-2017)   και  ώρες    από  08.00  έως  15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
           Σάββατο  (15-07-2017)    και    ώρες    από    18.00   έως   01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πολύδροσο – Πέντε Εκκλησίες – Πλακωτή – Πετροβίτσα – Ραβενή – Καλιθέα – Χαραυγή - Λεπτοκαρυά.
Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη, χθες (06-07-2017) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 37χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος δράστης, όπου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη, βάρους (1,8) γραμμαρίων.Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (152,8) γραμμαρίων.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. 
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, χθες (06-07-2017) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης έξι μηνών, για παραβίαση της υποχρέωσης για διατροφή.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο στην Πέτρα Πρέβεζας
Συνελήφθησαν, χθες (06-07-2017) το βράδυ στην Πέτρα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού, δύο ημεδαποί, διότι κατελήφθησαν να ασκούν δραστηριότητα υπαίθριου εμπορίου, διαθέτοντας προς πώληση διάφορα προϊόντα παρεμπορίου, στερούμενοι την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ηρωίνης στην Ελεούσα Ιωαννίνων
Συνελήφθη, χθες (06-07-2017) το μεσημέρι στην Ελεούσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 28χρονος ημεδαπός διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
           δύο συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου», συνολικού βάρους (5,4) γραμμαρίων
           μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,3) γραμμαρίων












Δεν υπάρχουν σχόλια: