ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Καλύπτεται η θέση του οφθαλμίατρου στο Νοσοκομείο Φιλιατών με πρόσληψη του Μιχαήλ Παπακίτσου ως επικουρικού ιατρού



Ανήρ δ’ άλλα κέκευθεν ενί φρεσίν, άλλα δε βάζει.,μτφρ: ο άνθρωπος άλλα έχει κρυμμένα στο μυαλό του και άλλα λέει : ( Φωκυλίδης )


…ΘΕΜΑΤΑ …07-07-2017


Καλύπτεται η θέση του οφθαλμίατρου στο Νοσοκομείο Φιλιατών με πρόσληψη του Μιχαήλ Παπακίτσου ως επικουρικού ιατρού





















Με απόφαση του υπουργείου Υγείας και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, καλύπτεται εκ νέου η θέση του οφθαλμίατρου στο Νοσοκομείο Φιλιατών, με πρόσληψη του Μιχαήλ Παπακίτσου ως επικουρικού ιατρού για τρία χρόνια, ο οποίος τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει να προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες. Λόγος για οφθαλμολογική κλινική δεν μπορεί να γίνει, αφού δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει μ' έναν μόνο επικουρικό γιατρό. Μιλάμε, λοιπόν, για εξωτερικό ιατρείο. Ο κ. Παπακίτσος, προσλαμβάνεται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, που λήγει αυτοδίκαια μόλις συμπληρωθούν 36 μήνες, και με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης ως Επιμελητής Β΄. Το νοσοκομείο είχε ξεμείνει για ένα διάστημα από οφθαλμίατρο, παρόλο που τα εξειδικευμένα περιστατικά είναι πολλά. Λόγος για οφθαλμολογική κλινική δεν μπορεί να γίνει, αφού δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει μ' έναν μόνο επικουρικό γιατρό. Μιλάμε, λοιπόν, για εξωτερικό ιατρείο.Γενικά όμως το θέμα είναι πως διορίζονται γιατροί στο Νοσοκομείο Φιλιατών οι οποίοι δικαιούνται μετά από πέντε χρόνια να φύγουν με αίτηση όπου θέλουν.Αυτό συμβαίνει κατά ομολογία «ειδικού» στο θέμα επειδή η περιοχή έχει χαρακτηριστεί ΑΓΟΝΗ. Εδώ , θέλουν οι πολίτες της Θεσπρωτίας και ιδιαίτερα των Φιλιατών να σταματήσουν οι πολιτευτές τις μπουρδολογίες και να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με « αλλαγές »,να παρθούν άμεσα θετικά μέτρα για την περιοχή και όχι εγκαίνια της πεντάρας με κλαρίνα της φανφάρας.


ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS











 



 
Σύλληψη 53χρονου υπηκόου Αλβανίας στον Πωγωνίσκο Ιωαννίνων για παράβαση της δασικής νομοθεσίας
Συνελήφθη, χθες (08-07-2017) το μεσημέρι σε δασική περιοχή στον Πωγωνίσκο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου, ένας 53χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για παράβαση της δασικής νομοθεσίας και παράνομη είσοδο στη χώρα. Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι σε ορεινή - δασική περιοχή στον Πωγωνίσκο Ιωαννίνων, ο 53χρονος κατελήφθη από τους αστυνομικούς να έχει συλλέξει τσάι βουνού, συνολικού βάρους έξι κιλών, ενώ όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει παράνομα στο ελληνικό έδαφος.Η παραπάνω ποσότητα τσαγιού κατασχέθηκε.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου.
Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 21 και 25 ετών.Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πάτρας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 22χρονου ημεδαπού.Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 21 και 25 ετών.Αναλυτικότερα, ο 22χρονος εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχαν αναρτήσει οι δράστες, σχετικά με πώληση κινητού τηλεφώνου.Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία τους, ο 22χρονος εξαπατήθηκε αφού τον έπεισαν να καταθέσει, μέσω ταχυδρομικής επιταγής, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, για την αγορά του κινητού τηλεφώνου, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοραπωλησία.Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο δραστών  ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε το παραπάνω χρηματικό ποσό το οποίο και αποδόθηκε στον παθόντα.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συνελήφθη 37χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Μεταμόρφωση Ιωαννίνων, για κατοχή λαθραίου καπνού
Συνελήφθη, χθες (08-07-2017) το βράδυ, στο 19ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης (διασταύρωση Μεταμόρφωσης Ιωαννίνων), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε λεωφορείο με αλβανικές πινακίδες κυκλοφορίας, στο οποίο επέβαινε ο 37χρονος δράστης, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία βαλίτσα, που περιείχε δύο συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους ενός κιλού, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία δασμολόγησης και φορολόγησης.Οι κατασχεθείσες ποσότητες καπνού θα αποσταλούν στο Τελωνείο Ιωαννίνων για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Ληστεία στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων, μέχρι στιγμής δραστών, που διέπραξαν ληστεία, χθες (08.07.2017) το βράδυ, σε σπίτι στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων.Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, οι δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε σπίτι όπου διαμένει ζευγάρι ημεδαπών, ηλικίας 79 και 78 ετών και αφού ακινητοποίησαν την 79χρονη με τη χρήση βίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
 
Συλλήψεις στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για διάφορα αδικήματα, στην Ήπειρο

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών υπηρεσιών της Ηπείρου, συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, επτά άτομα για διάφορα αδικήματα.Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
           Σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Άρτας και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μεταλλικά αναδιπλούμενα μαχαίρια ενώ από τον έλεγχο τον στοιχείων του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κας. Ανακρίτριας του 2ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για απόπειρα ληστείας από κοινού.
           Χθες μετά τα μεσάνυχτα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στο σημείο εισόδου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Γ’ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, ποινής κάθειρξης επτά ετών και επτά μηνών και χρηματικής ποινής (2.000) ευρώ, για κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, παράνομη οπλοφορία και παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
           Χθες το βράδυ, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε προανακριτικά, απογευματινές ώρες της 06-07-2017, προσποιούμενος τον πελάτη, εισήλθε σε κατάστημα πώλησης αγροτικών μηχανημάτων στην πόλη των Ιωαννίνων και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε ένα αλυσοπρίονο. Επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης δεκατριών μηνών, για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βίας, εξύβρισης και μη συμμόρφωσης σε προσωρινή διαταγή δικαστηρίου.
           Χθες το πρωί, στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, ένας 61χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών και ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Ζακύνθου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
           Χθες το πρωί, στην Νέα Σινώπη Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 43 ετών, διότι όπως διαπιστώθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, κατείχαν σε στάβλους ιδιοκτησίας τους, ο μεν 40χρονος μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (48,7) γραμμαρίων, ο δε 43χρονος μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα κυνηγετικό όπλο, για το οποίο στερούνταν άδειας κατοχής.
           Σήμερα το πρωί, στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 70χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, δύο υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας 40 και 29 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.













Δεν υπάρχουν σχόλια: