ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

6η Υ.ΠΕ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ : ‘’ θετική η πορεία του Νοσοκομείου ‘’



Οι άνθρωποι είναι ελάχιστα προφυλαγμένοι από αυτό που η επιτυχία τούς εμποδίζει να το φοβηθούν. ( Τίτος Λίβιος )


…ΘΕΜΑΤΑ …26-07-2017


6η Υ.ΠΕ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ : ‘’ θετική η πορεία του Νοσοκομείου ‘’






















Αναφορικά με το Δελτίου Τύπου της ΕΙΝΗ (26/7/2017) σε ότι αφορά το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών θα ήθελα να σας  ενημερώσω τα εξής .
1.         Σε σύνολο 40  ιατρών που προβλέπονται στο οργανισμό του Νοσοκομείου  υπηρετούν  34  καθώς και 6  επικουρικοί ιατροί. Η παραίτηση του οφθαλμίατρου  στις 13/6 /17 αποτελεί προσωπική του επιλογή όπως προφορικά ενημέρωσε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου . Επίσης η θέση του οφθαλμιάτρου καλύφθηκε εκ νέου  από τις 18/7/2017.
2.         Ο μαστογράφος του Νοσοκομείου βρίσκεται στο στάδιο της αδειοδότησης από την ΕΑΕΕ και αναμένεται να λειτουργήσει άμεσα
3.         Το πλαίσιο εφημέρευσης του ιατρικού προσωπικού αποτελεί συνάρτηση των υπηρετούντων ιατρών, καθώς και της οικονομικής  δαπάνης που προβλέπεται από τον προϋπολογισμό για το Νοσοκομείο. Επιπροσθέτως, γνωμοδοτικά τοποθετούνται για το πλαίσιο εφημέρευσης τόσο το Επιστημονικό Συμβούλιο όσο και ο Δντης Ιατρικής Υπηρεσίας . Αν ζητούσατε τα προγράμματα εφημέρευσης θα διαπιστώνατε ότι  οι αδικίες του παρελθόντος  με επιλεκτικές εφημερεύσεις ιατρών έχουν διορθωθεί
4.         Το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας παρελήφθη από το ΓΝΦ που είναι ο φορέας λειτουργίας στις 5/5/2017. Έκτοτε, έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες που αφορούν την λειτουργία του κτηρίου οι οποίες ολοκληρώνονται τις επόμενες εβδομάδες . Παράλληλα έχει αρχίσει να παραλαμβάνεται και ο εξοπλισμός του ο οποίος έχει εξασφαλιστεί μέσω
του ΕΣΠΑ .
5.         Η τήρηση του ωραρίου προβλέπεται στον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και είναι αυτονόητη υποχρέωση όλων
6.         Σχετικά με την διάταξη νόμου που προβλέπει την μετάθεση ιατρικού προσωπικού   μετά την παρέλευση 5ετούς υπηρεσίας, δίνεται η δυνατότητα στα Νοσοκομεία για         την άμεση προκήρυξη της θέσης .
Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω  για την θετική πορεία του Νοσοκομείου όπως αποτυπώνεται στις οικονομικές καταστάσεις για το 2016 και για τις οποίες θα ενημερωθείτε σύντομα με επόμενο δελτίο τύπου.Τέλος  η διοίκηση του Νοσοκομείου είναι στην διάθεση σας για περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τα θέματα και τις προοπτικές του Νοσοκομείου Φιλιατών.
  Μετά τιμής ,
Σπύρος Δερδεμέζης  :  Διοικητής Γ.Ν. Φιλιατών

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ  ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ 18ΧΡΟΝΟ ΑΣΘΕΝΗ Δ. ΚΟΛΙΟΜΙΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ



















Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεστρίνης Θεσπρωτίας ενισχύει το 18χρονο συγχωριανό μας Δημήτρη Κολιομίχο, ο οποίος νοσεί από σπάνια και σοβαρή ασθένεια, έχοντας ηθική και ανθρωπιστική υποχρέωση απέναντι σε συμπάσχοντα συντοπίτη μας και ανταποκρινόμενος στην έκκληση της οικογένειάς του. Έτσι, μέρος των εσόδων από την οργάνωση της δημοτικής βραδιάς, την Παρασκευή 28 Iουλίου , θα διατεθούν για τη θεραπεία  του Δημήτρη.Όλοι οφείλουμε να συνεισφέρουμε ό,τι μπορούμε, προκειμένου να βοηθήσουμε έναν έφηβο, που δίνει  ηρωικό αγώνα επιβίωσης, για να αποδείξουμε ότι η ανθρωπιά δεν χάθηκε από την εποχή μας. Μας χρειάζεται ο νεαρός και δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε.
Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεστρίνης

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS 










 






Σύλληψη δύο ημεδαπών για ρευματοκλοπή στην Πρέβεζα
Συνελήφθησαν, την (26.07.2017) το πρωί στη Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, ηλικίας 50 και 52 ετών, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος. Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε οι δύο συλληφθέντες, είχαν παρέμβει με αυτοσχέδιους μηχανισμούς και καλώδια, στο δίκτυο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε, προκειμένου να προμηθεύονται παράνομα ηλεκτρικό ρεύμα, στις κατοικίες τους. Προανάκριση για τις υποθέσεις αυτές πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας, ενώ οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν με την συμμετοχή συνεργείου της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε Πρέβεζας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
Θανατηφόρο τροχαίο στην Άρτα
Την (25-07-2017) το βράδυ, στο 10ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άρτας – Γαβριάς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε αρδευτικό αύλακα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το  Τμήμα Τροχαίας Άρτας.
Σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία για την κλοπή σε σταθμευμένο όχημα σε παραλία της Θεσπρωτίας
σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 33 και 55 ετών, οι οποίοι διέπραξαν ακόμα μία κλοπή σε σταθμευμένο όχημα σε παραλία της Θεσπρωτίας .Σε συνέχεια του χθεσινού (25-07-2017) Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας που αφορούσε την εξιχνίαση κλοπής σε σταθμευμένο όχημα σε παραλία της Θεσπρωτίας, με δράστες δύο ημεδαπούς άνδρες, ηλικίας 33 και 55 ετών, συμπληρωματικά, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, προέκυψε ότι οι δύο δράστες εμπλέκονται και σε άλλη μία παρόμοια περίπτωση. Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες, το μεσημέρι της 23-07-2017, αφαίρεσαν από το εσωτερικό ενός ακόμη οχήματος που ήταν σταθμευμένο σε παραλία της Πλαταριάς Θεσπρωτίας, χρηματικό ποσό, ένα πορτοφόλι και μία τσάντα. Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένη μεθοδολογία και συγκεκριμένα, αφού προκαλούσαν στρέβλωση των θυρών των οχημάτων, στη συνέχεια με αυτοσχέδιο άγκιστρο απασφάλιζαν τις πόρτες και αφαιρούσαν αντικείμενα από το εσωτερικό τους.Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Κατάσχεση ναρκωτικών στο Κομπότι Άρτας
Από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, εντοπίστηκε και περισυλλέχθηκε, χθες (25-07-2017) το βράδυ, σε αγροτική περιοχή στο Κομπότι Άρτας, κρυμμένη μέσα σε θάμνους, μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (1.041) γραμμαρίων.Διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου στο Καλπάκι
Συνελήφθη, χθες (25-07-2017) το πρωί στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και Άνω Πωγωνίου, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Συκιάς Χαλκιδικής, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις  της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος για ηχορύπανση
Συνελήφθη, σήμερα (26-07-2017) μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, ένας 23χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι  σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, κατελήφθη να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.Συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, για υγειονομικές παραβάσεις




                                                                         






Δεν υπάρχουν σχόλια: