ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ενημερωτικές διαλέξεις της Ελληνικής Αστυνομίας σε μαθητές στην Ήπειρο κατά το σχολικό έτος 2016 – 2017



…ΘΕΜΑΤΑ …03-07-2017


Ενημερωτικές διαλέξεις της Ελληνικής Αστυνομίας σε μαθητές στην Ήπειρο κατά το σχολικό έτος 2016 - 2017






















Καταρτισμένοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν 140 διαλέξεις σε μαθητές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .Αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή, την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, την πρόληψη των ναρκωτικών, τον διαδικτυακό και σχολικό εκφοβισμό καθώς επίσης ζητήματα σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού .Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία 140 ενημερωτικές διαλέξεις σε μαθητές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ήπειρο, κατά το σχολικό έτος 2016 – 2017. Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για την ενημέρωση, την προστασία και την ασφάλεια των μαθητών, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, καταρτισμένοι αστυνομικοί που υπηρετούν σε διάφορες υπηρεσίες των τεσσάρων Διευθύνσεων Αστυνομίας της περιφέρειας μας (Δ.Α. Ιωαννίνων, Δ.Α. Άρτας, Δ.Α. Πρέβεζας και Δ.Α. Θεσπρωτίας), πραγματοποίησαν 140 ενημερωτικές διαλέξεις σε μαθητές που φοιτούν στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής μας. Ειδικότερα, στις διαλέξεις συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα σχετικά με την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή, την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, την πρόληψη των ναρκωτικών, τον διαδικτυακό και σχολικό εκφοβισμό καθώς επίσης και ζητήματα σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού, όσον αφορά το επάγγελμα του αστυνομικού. Μέσα από τη διαδραστική επικοινωνία με τους ομιλητές, οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν, να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους και να διαμορφώσουν την άποψη τους στα θέματα που αναπτύχθηκαν. Η Αστυνομία στην Ήπειρο θα συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες δράσεις και στο μέλλον, συνεργαζόμενη με όλους τους Φορείς της περιοχής.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS

















Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας στο Ράγιο Θεσπρωτίας, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα
Συνελήφθησαν, χθες (02-07-2017) το μεσημέρι στο Ράγιο Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25 και 40 ετών, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα.Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ κατείχαν αλβανικά διαβατήρια με πλαστές σφραγίδες εισόδου, τα οποία και κατασχέθηκαν.Επίσης, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων τους, εκκρεμούσαν σε βάρος τους μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.
Σύλληψη  φυγόποινης ημεδαπής στην Άρτα
Συνελήφθη, προχθές (01-07-2017) το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μία 37χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, ποινής φυλάκισης (508) ημερών, για αυθαίρετη οικοδομική δόμηση κατ’ εξακολούθηση.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, χθες (02-07-2017) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης  Δράσης Ιωαννίνων, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός στην Άρτα για εμπρησμό σε δύο κάδους απορριμμάτων
Συνελήφθη, προχθές (01-07-2017) αργά το απόγευμα στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, ένας 42χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εμπρησμό, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παρακώλυση συγκοινωνιών.Ειδικότερα, προχθές αργά το απόγευμα στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, ο 42χρονος κατελήφθη από τους αστυνομικούς να έχει προκαλέσει πυρκαγιά σε δύο δημοτικούς κάδους απορριμμάτων και να τους έχει τοποθετήσει  στη μέση της οδού, παρακωλύοντας με αυτό τον τρόπο την κυκλοφορία των οχημάτων.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.










Δεν υπάρχουν σχόλια: