ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συλλήψεις δύο φυγόποινων στην Ηγουμενίτσα και στο Κεράσοβο Ιωαννίνων



…ΘΕΜΑΤΑ …02-07-2017

Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός έμπορος ναρκωτικών, σε «μπλόκο» στο Κομπότι Άρτας 






























Ο δράστης μετέφερε με  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πάνω από (74) κιλά ακατέργαστης κάνναβης .Συνελήφθη, σήμερα (01-07-2017) το πρωί στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Αντιρρίου (στο ύψος του Κομποτίου Άρτας), από αστυνομικούς  της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 40χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 40χρονος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -62- συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (74.475) γραμμαρίων.Επίσης, κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Συλλήψεις δύο φυγόποινων στην Ηγουμενίτσα και στο Κεράσοβο Ιωαννίνων




















Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο στην Ηγουμενίτσα και στο Κεράσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων, δύο άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις. Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
           Χθες το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων και μία του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σύρου, συνολικής ποινής φυλάκισης είκοσι οκτώ (28) μηνών και συνολικής χρηματικής ποινής (8.800) ευρώ, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις Νομοθεσίας περί επιταγών και αυθαιρέτων.
           Σήμερα μετά τα μεσάνυκτα στο Κεράσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Μεικτής Ομάδας Συνοριακής Δράσης Ιωαννίνων, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, ποινής φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματικής ποινής (4.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.















Δεν υπάρχουν σχόλια: