ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η διήμερη έκθεση φωτογραφίας, την οποία διοργάνωσε το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας




Όποιος προκομμένος άνθρωπος δεν κρύβει τα κουσούρια του είναι πιο ανόητος κι από τη γάτα που θάφτει την κοπριά της.: ( Γεώργιος Καραϊσκάκης )


…ΘΕΜΑΤΑ …12-06-2017


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η διήμερη έκθεση φωτογραφίας, την οποία διοργάνωσε το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας





















Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η διήμερη έκθεση φωτογραφίας, την οποία διοργάνωσε το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, με τίτλο: «”Το 1ο Δημοτικό σχολείο Ηγουμενίτσας και η παλιά πόλη της Ηγουμενίτσας”  - Ένα φωτογραφικό ταξίδι στο χρόνο». Η συμμετοχή του κόσμου σε αυτό το διήμερο φωτογραφικό ταξίδι ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Τα συναισθήματα των επισκεπτών πλημμύρισαν ευχάριστα την αίθουσα του πνευματικού κέντρου «Πάνθεον» στο οποίο εκτέθηκε όλο το φωτογραφικό υλικό. Τους ευχαριστούμε όλους και καθέναν ξεχωριστά για τα καλά τους λόγια και για τις προφορικές αναμνήσεις τις οποίες κατέθεσαν με πάθος όλοι οι παρευρισκόμενοι.Σε αυτή την έκθεση  επιχειρήσαμε ένα ταξίδι στο παρελθόν, το οποίο όσο κι αν οι καιροί αλλάζουν, όσες αλλαγές συμβαίνουν, στην μνήμη τουλάχιστον των παλαιότερων, παραμένει χαραγμένο με ανεξίτηλα χρώματα μαζί με τις όμορφες αναμνήσεις τους.Φωτογραφίες ασπρόμαυρες, ξεθωριασμένες μεν από τον χρόνο, αλλά όχι και από την καρδιά μας, χάρις την επιμονή ορισμένων ρομαντικών εραστών της παλιάς Ηγουμενίτσας, έχουν αποτυπωθεί και υπάρχουν σήμερα ώστε να φέρνουν πιο κοντά μας το χτες. Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον δημοσιογράφο-εκδότη κ .Αναστασίου Ευάγγελο και τον κ. Κιόχο Ιωάννη για την παραχώρηση του σπάνιου φωτογραφικού υλικού το οποίο διέθεταν στις προσωπικές τους συλλογές.Το πλούσιο φωτογραφικό  υλικό απέκτησε φωνή και λόγο στα χέρια του κ. Παπαλάμπρου Αντώνη, φωτογράφου της πόλης μας ο οποίος επιμελήθηκε προσωπικά όλες τις φωτογραφίες που παραχωρήθηκαν από τους συμπολίτες μας και πήραν την τελική τους μορφή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει λοιπόν στον σπουδαίο καλλιτέχνη της φωτογραφίας κ. Παπαλάμπρου.         Η όλη προσπάθεια όμως δεν θα είχε πραγματοποιηθεί αν η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας δεν είχε χρηματοδοτήσει την έκθεση αυτή. Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας , κ. Πιτούλη Θωμά, αφού για μία ακόμη φορά ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και στήριξε   οικονομικά τη συγκεκριμένη εκδήλωση.Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Ηγουμενίτσας για την παραχώρηση του πνευματικού κέντρου «Πάνθεον», τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας και ιδιαίτερα τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης κ. Μπέση Μαρίνα για την   στήριξη που μας προσέφερε. Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες ανήκουν στο εκπαιδευτικό και μαθητικό δυναμικό του σχολείου μας για τη συμμετοχή τους στο πλαίσιο της ανωτέρω δράσης.
Ο Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας : Γεώργιος Κύλλας

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» 





















H εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Πολιτεία ως ημέρα τιμής στους απόστρατους Αστυνομικούς, για την επιβράβευσή τους και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο, κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Για το σκοπό αυτό, τελέστηκαν σήμερα (11.06.2017) δοξολογίες υπέρ των Απόστρατων Αστυνομικών σε Ιερούς Ναούς των Ιωαννίνων, της Θεσπρωτίας, της Πρέβεζας και της Άρτας.
Παράλληλα, αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου κ. Κωνσταντίνου ΤΣΟΥΒΑΛΑ. Στις εκδηλώσεις παρέστησαν Θρησκευτικές, Πολιτικές, Δικαστικές και Στρατιωτικές Αρχές των Περιφερειακών Ενοτήτων, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, των Μ.Μ.Ε., καθώς και πλήθος αποστράτων και εν ενεργεία Αστυνομικών.
Εξιχνιάσθηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε σπίτι στην πόλη της Άρτας
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής .Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε σπίτι στην πόλη της Άρτας.Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 28χρονος δράστης, εμπλέκεται σε διάρρηξη – κλοπή σε σπίτι, που έγινε πρωινές ώρες της 03-04-2016 στην πόλη της Άρτας, απ’ όπου αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ η έρευνα ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συνελήφθη 17χρονη ημεδαπή για κλοπή από σπίτι στην Ανατολή Ιωαννίνων
Συνελήφθη, χθες (11-06-2017) το πρωί στην Ανατολή Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 17χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την 17χρονη, διότι χθες το πρωί εισήλθε σε σπίτι στην Ανατολή Ιωαννίνων, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό και χρυσαφικά.Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή της κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών στην Άρτα
Συνελήφθη, προχθές (10-06-2017) το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μία 26χρονη ημεδαπή, η οποία αντιλαμβανόμενη τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψε στο έδαφος μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (4,5) γραμμαρίων.
Σύλληψη ημεδαπού για παραεμπόριο στον Άγιο Δημήτριο Άρτας
Συνελήφθη, χθες  (11-06-2017) το μεσημέρι στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να ασκεί υπαίθριο εμπόριο, χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.
 Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στο Δελβινάκι Ιωαννίνων
Συνελήφθη, χθες (11-06-2017) το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δελβινακίου, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του  εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, ποινής φυλάκισης ενός έτους, για ψευδή ανώμοτη κατάθεση.



Δεν υπάρχουν σχόλια: