ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Λιτανεία και περιφορά της ιερής εικόνας της Αγίας Τριάδοςστους Φιλιάτες 05-06-2017



…ΘΕΜΑΤΑ …04-06-2017


Ο 2ος Φιλιατιώτικος Μικρός Μαραθώνιος (Μ.Μ.), διαδρομής 12,130 μέτρων 04-06-2017



















Ολοκληρώθηκε ο 2ος Μικρός Μαραθώνιος (Μ.Μ.), διαδρομής 12,130 μέτρων, που ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία της Κοινότητας Ραγίου και κατέληξε στο Λιμάνι του Δ. Δ. Σαγιάδας.


Λιτανεία και περιφορά της ιερής εικόνας της Αγίας Τριάδοςστους Φιλιάτες












 




Στους Φιλιάτες με ευλάβεια έγινε δοξολογία του Αγίου Πνεύματος, την Δευτέρα 05-06-2017 στην Εκκλησία της Αγίας Τριάδος και το απόγευμα η λιτανεία της Αγίας Τριάδος με περιφορά της εικόνας γύρο της πόλης, με πλήθος πιστών να την ακολουθεί.Πολλοί ήταν οι ιερείς που βοήθησαν τα εκκλησιαστικά της εορτής και πολλοί οι φορείς που ήρθαν στην λειτουργία και στην περιφορά της εικόνας.Ο περιφερειάρχης Ηπείρου, περιφερειακοί Σύμβουλοι όπως η κα Λίανα Απανοπούλου- Σάρα και ο κ. Αλκης Λάμπτου,ι τοπικοί βουλευτές,ο Δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι Φιλιατών, ο Δήμαρχος Ηγουμεν’ίτσας κ. Ι. Λώλος κ.α. .Μετά την περιφορά της εικόνας ο κόσμος κάθισε στην κεντρική πλατεία Φιλιατών που ήταν ήδη έτοιμη να δεχτεί επισκέπτες με πολλά τραπεζοκαθίσματα. Ηταν καλά οργανωμένο το πανηγύρι στους Φιλιάτες ,με την ορχήστρα να παίζει παραδοσιακά τραγούδια.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS


















Ληστεία στα Κτίσματα Πωγωνίου Ιωαννίνων
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων, μέχρι στιγμής δραστών, που διέπραξαν ληστεία, χθες (04-06-2017) νωρίς το απόγευμα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφεπαντοπωλείο) στα Κτίσματα Πωγωνίου Ιωαννίνων.Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, οι τρείς δράστες, προσποιούμενοι αρχικά τους πελάτες, εισήλθαν σε κατάστημα ημεδαπού, ηλικίας 81 ετών και αφού ο ένας εκ των δραστών τον ακινητοποίησε, αφαίρεσαν από το ταμείο του καταστήματος και από την κατοχή του παθόντα χρηματικό ποσό καθώς και έξι κούτες τσιγάρων.Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, σήμερα (05-06-2017) μετά τα μεσάνυχτα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα τσιγάρο κάνναβης.Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών             Συνελήφθη, χθες (04-06-2017) το απόγευμα στο 15ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, μία 37χρονη ημεδαπή, διότι σε έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν  τρία αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν μείγμα καπνού και ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (5,2) γραμμαρίων.
Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα στο Δελβινάκι Ιωαννίνων
Συνελήφθη, χθες (03-06-2017) το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, συνολικής ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής (6.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Σύλληψη αλλοδαπού για ψευδή ανώμοτη κατάθεση και παράνομη είσοδο στη χώρα στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, χθες (03-06-2017) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πρέβεζας, ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, για ψευδή ανώμοτη κατάθεση και παράνομη είσοδο στη χώρα.Αναλυτικότερα, ο δράστης συνελήφθη αρχικά για παράνομη είσοδο στη χώρα καθόσον στερούνταν παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων ενώ όπως διαπιστώθηκε δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας.Στη συνέχεια, από τον έλεγχο των πραγματικών του στοιχείων, προέκυψε επιπρόσθετα ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός στην Πάργα, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή στην Πάργα
Κατασχέθηκαν δύο πυροβόλα όπλα (ένα πιστόλι και ένα περίστροφο), 48 φυσίγγια και 31 κάλυκες Συνελήφθη, χθες (03-06-2017) το πρωί στην Πάργα Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί Όπλων. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο, διότι διαπιστώθηκε ότι κατείχε κρυμμένα στην αυλή του σπιτιού του:
           ένα πιστόλι, μάρκας valtro, διαμετρήματος 9 mm, με ενσωματωμένη γεμιστήρα
           ένα περίστροφο, διαμετρήματος 0,32 cal
           (48) φυσίγγια, διαμετρήματος 0,32 cal
           (31) κάλυκες, διαμετρήματος 0,32 cal
Τα όπλα και πυρομαχικά κατασχέθηκαν.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συνελήφθησαν στην Αμφιλοχία τρία άτομα για μεγάλη ποσότητα κάνναβης 150  κιλά
Συνελήφθησαν στην Αμφιλοχία, τρία άτομα (ένας 29χρονος υπήκοος Συρίας, ένας 44χρονος ημεδαπός και μία 31χρονη υπήκοος Ρουμανίας), μέλη εγκληματικής ομάδας, που εμπλέκονται στην εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση μεγάλης ποσότητας κάνναβης Ο 29χρονος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο περίπου (150) κιλά κάνναβης ενώ οι άλλοι δύο δράστες λειτουργούσαν ως προπομποί υποστηρικτικά στη διακίνηση των ναρκωτικών.Το αυτοκίνητο που ήταν έμφορτο με τα ναρκωτικά ήταν κλεμμένο και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας .Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, οδήγησαν χθες (04-06-2017) το πρωί, στη σύλληψη τριών ατόμων, μελών εγκληματικής ομάδας, που εμπλέκονται στην εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση μεγάλης ποσότητας κάνναβης.Πρόκειται για έναν 29χρονο υπήκοο Συρίας, έναν 44χρονο ημεδαπό και μία 31χρονη υπήκοο Ρουμανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και κλοπή τροχοφόρων.Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο,  στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου (στην περιοχή του Κομποτίου Άρτας), το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση το Αντίρριο.Ο 29χρονος αλλοδαπός οδηγός του οχήματος δε συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών και αναπτύσσοντας ταχύτητα, προσπάθησε να διαφύγει, εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο στο Λουτρό Αιτωλοακαρνανίας.Μετά από συντονισμένη επιχείρηση με τη συνδρομή και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ο 29χρονος εντοπίστηκε στην πόλη της Αμφιλοχίας και συνελήφθη μαζί με τους άλλους δύο δράστες (τον 44χρονο και την 31χρονη), οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε, επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο και λειτουργούσαν υποστηρικτικά ως προπομποί, κατά τη διακίνηση των ναρκωτικών.Μετά από έρευνα, βρέθηκαν στο εσωτερικό του πρώτου οχήματος, (59) ανισοβαρή δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (149.978) γραμμαρίων.Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δράστες αποτελούν μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ενώ εξακριβώθηκε ότι το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ήταν έμφορτο με τα ναρκωτικά ήταν κλεμμένο και η κλοπή του είχε δηλωθεί την 22-10-2016 στο Τμήμα Ασφάλειας Καισαριανής Αττικής, ενώ επιπρόσθετα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.Συνολικά, κατασχέθηκαν:
           ποσότητα κάνναβης, βάρους (149.978) γραμμαρίων
           δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
           το χρηματικό ποσό των (610) ευρώ, ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών και
           τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, με σκοπό την πλήρη διερεύνηση της δράσης τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια: