ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών στο Πληκάτι Ιωαννίνων για παράβαση της δασικής νομοθεσίας



Μαντικήν μη εχθαίρει.μτφρ: μην απορρίπτεις την προφητική δύναμη : ( Χίλων ο Λακεδαιμόνιος )  


…ΘΕΜΑΤΑ …03-06-2017


Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Αλβανίας σε δασική περιοχή στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, για εισαγωγή στη χώρα και μεταφορά ναρκωτικών 




























Κατασχέθηκαν δύο σάκοι με (37.610) γραμμάρια κάνναβης .Συνελήφθησαν, σήμερα (03-06-2017) νωρίς το πρωί σε δασική περιοχή της Σαγιάδας Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33, 22 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνησή τους στο εσωτερικό της χώρας. Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς σε δασική περιοχή της Σαγιάδας Θεσπρωτίας νωρίς το πρωί σήμερα, να έχουν εισέλθει πεζοί παράνομα στη χώρα και συνελήφθησαν διότι εισήγαγαν και μετέφεραν δύο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν -35- συσκευασίες κάνναβης, βάρους -37- κιλών και -610- γραμμαρίων. Συνολικά κατασχέθηκαν :
           -37- κιλά και -610- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και
           -3- κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του 33χρονου και του 25χρονου εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ -  NEWS












 
 


Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών στο Πληκάτι Ιωαννίνων για παράβαση της δασικής νομοθεσίας
Οι δράστες είχαν συλλέξει από δασική περιοχή -70- κιλά θεραπευτικών βοτάνων .Χθες, (02-06-2017) το απόγευμα σε δασική περιοχή στο Πληκάτι Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πυρσόγιαννης και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, συνέλαβαν τέσσερις υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 51, 24, 37 και 23 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της δασικής νομοθεσίας και παράνομη είσοδο στη χώρα. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, αστυνομικοί εντόπισαν σε δασική περιοχή του Πληκατίου Ιωαννίνων, τους προαναφερόμενους, να έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας και να έχουν συλλέξει ποσότητες θεραπευτικών βοτάνων, συνολικού βάρους -70- κιλών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων.
Εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Κοζάνης, έμφορτο με ναρκωτικά
Κατασχέθηκαν πάνω από (335) κιλά ακατέργαστης κάνναβης .Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των διακινητών.Εντοπίστηκε, χθες (02-06-2017) νωρίς το πρωί στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης (κοντά στην Τράπεζα Κόνιτσας), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έμφορτο με πάνω από (335) κιλά κάνναβης.Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης και αναζητείται ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας καθώς και συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν μέχρι στιγμής εξακριβωθεί.Ειδικότερα, χθες νωρίς το πρωί στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης (κοντά στην Τράπεζα Κόνιτσας), οι αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα ενώ λίγο αργότερα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και μαζί με τον συνοδηγό του οχήματος, διέφυγαν πεζοί, εκμεταλλευόμενοι το δασώδες και δύσβατο της περιοχής.Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, στο εσωτερικό του οχήματος και στο χώρο των αποσκευών, υπήρχαν (174) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (335.050) γραμμαρίων.Η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, κατασχέθηκαν. Την προανάκριση και τις έρευνες  ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών  Ιωαννίνων.
Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών από διαμερίσματα, που διαπράχθηκαν στα Ιωάννινα
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 24χρονος υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών .Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών από διαμερίσματα, που διαπράχθηκαν στα Ιωάννινα. Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 24χρονος υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 24χρονος δράστης χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, εισέρχονταν σε διαμερίσματα πολυκατοικιών, θραύοντας τον ομφαλό της πόρτας με διαρρηκτικά εργαλεία, κατά τις ώρες που οι ιδιοκτήτες ή οι ένοικοι αυτών απουσίαζαν. Όπως διακριβώθηκε, ο 24χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 17-07-2015 έως 08-09-2015 στην πόλη των Ιωαννίνων, διέρρηξε τέσσερα διαμερίσματα, απ’ όπου αφαίρεσε χρυσαφικά και διάφορα κοσμήματα. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.










Δεν υπάρχουν σχόλια: