ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Δήμος Ηγουμενίτσας : Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής



Αυτοί από πάνω μπορούν να σιγουρέψουν τις θέσεις τους μόνο δίνοντας γενναιόδωρα σε αυτούς από κάτω.: ( Ι Τσινγκ )

              
…ΘΕΜΑΤΑ …25-02-2017


Δήμος Ηγουμενίτσας : Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής 


























Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους της περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Μαργαριτίου να πραγματοποιήσουν εξετάσεις προληπτικής ιατρικής (καρδιογράφημα, οξυμέτρηση, σπιρομέτρηση, μέτρηση γλυκόζης, μέτρηση πίεσης, μέτρηση ολικής χοληστερόλης / τριγλυκεριδίων) στο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου και να λάβουν γνωμάτευση, εφόσον κριθεί απαραίτητο, από καρδιολόγους/πνευμονολόγους του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, μέσω του Προγράμματος Τηλεϊατρικής Vodafone.Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου τηλ. 2665094211.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS 












 


 
Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για σωματεμπορία
Συνελήφθη, χθες (24-02-2017) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, 40χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, σύμφωνα με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη και η προσωρινή του κράτηση για το αδίκημα της σωματεμπορίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας
Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
           Τρίτη (28-02-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
           Τετάρτη (01-03-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
           Πέμπτη  (02-03-2017)   και   ώρες    από    18.00  έως      01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα
           Παρασκευή  (03-03-2017)   και  ώρες    από  08.00  έως  15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
           Κυριακή (05-03-2017)   και   ώρες   από    08.00   έως   15.00
 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη – Αυλότοπος –  Κουκλιοί - Γλυκή.
Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Γεωργίας, οι οποίοι εμπλέκονται σε κλοπή από σούπερ μάρκετ στην Πρέβεζα
Συνελήφθησαν, χθες (24-02-2017) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, τρεις υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 35, 42 και 41 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε κλοπή από σούπερ μάρκετ στην πόλη της Πρέβεζας.Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, δύο από τους ανωτέρω δράστες, προσποιούμενοι τους πελάτες, εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ της πόλης της Πρέβεζας και αφαίρεσαν  επτά φιάλες οινοπνευματωδών ποτών πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από υπαλλήλους του καταστήματος και στη συνέχεια συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς που μετέβησαν στο σημείο.Επίσης, πλησίον του ανωτέρω καταστήματος εντοπίστηκε και συνελήφθη ο συνεργός τους, ο οποίος τους ανέμενε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών δικύκλων και μία υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σχολείου που έγιναν στα Ιωάννινα και την Ανατολή Ιωαννίνων
Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ψευδορκία .Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο περιπτώσεις κλοπών δικύκλων και μία υπόθεση διάρρηξης – κλοπής σχολείου που έγιναν στα Ιωάννινα και στην Ανατολή Ιωαννίνων. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και ψευδορκία, σε βάρος 31χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 31χρονος από αρχές του τρέχοντος μήνα διέπραξε τις παρακάτω κλοπές:
           πρωινές ώρες της 01-02-2017, αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο από την πόλη των Ιωαννίνων
           πρωινές ώρες της 02-02-2017, αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα από την πόλη των Ιωαννίνων
           βραδινές ώρες της 12-02-2017, διέρρηξε σχολείο που βρίσκεται στην Ανατολή Ιωαννίνων και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα - υλικά.
Επίσης, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος δράστης την 04-02-2017 δήλωσε ψευδώς στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων την κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας του.Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν τα κλεμμένα δίκυκλα καθώς και μέρος των κλοπιμαίων από το σχολείο, τα οποία και θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στην Κόνιτσα Ιωαννίνων 39χρονος ημεδαπός διαρρήκτης
Ο δράστης εντοπίσθηκε μέσα σε σπίτι, το οποίο είχε προηγουμένως διαρρήξει.Συνελήφθη, χθες (24-02-2017) το βράδυ  στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κόνιτσας, ένας 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.Ειδικότερα, ο 39χρονος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω μέσα σε σπίτι στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, το οποίο είχε προηγουμένως διαρρήξει.Ο δράστης είχε αφαιρέσει κοσμήματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στον ιδιοκτήτη τους.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας.
Σύλληψη δύο αλλοδαπών  για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα
Συνελήφθησαν, χθες (23-02-2017) το απόγευμα στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28 και 26 ετών, για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα.Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου καθώς και  καταδικαστικές αποφάσεις και συγκεκριμένα:
           σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
           σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Συνελήφθησαν τρία άτομα στα Ιωάννινα, κατηγορούμενοι  για πλαστογραφία και απόπειρα απάτης
Οι δράστες επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν τραπεζική συναλλαγή, καταθέτοντας πλαστή επιταγή  .Συνελήφθησαν, χθες (23-02-2017) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τρία άτομα (μία 40χρονη ημεδαπή, ένας 55χρονος ημεδαπός και ένας 60χρονος υπήκοος Αλβανίας), κατηγορούμενοι για πλαστογραφία και  απόπειρα απάτης.Ειδικότερα, οι τρεις δράστες συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, διότι μετέβησαν σε υποκατάστημα τράπεζας στα Ιωάννινα και αποπειράθηκαν να πραγματοποιήσουν τραπεζική συναλλαγή, καταθέτοντας πλαστή επιταγή αξίας -50.000.000- δολαρίων ΗΠΑ.Επιπρόσθετα, όπως διαπιστώθηκε από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων των δραστών, σε βάρος της 40χρονης γυναίκας εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παρόμοια αδικήματα και συγκεκριμένα:
           απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με ποινή κάθειρξης δώδεκα ετών, για πλαστογραφία και
           απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με ποινή φυλάκισης δεκαοχτώ μηνών, για απάτη.
Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σφραγίδες καθώς και έγγραφα που σχετίζονται με την παραπάνω επιταγή.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: