ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Φιλιατιώτικο Καρναβάλι 26-02-2017



…ΘΕΜΑΤΑ …26-02-2017

Στους Φιλιάτες Σάββατο βράδυ παραμονή της Απόκριας Γαϊτανάκι με λαμπαδηφορία



























Σαββάτο βράδυ στους Φιλιάτες και ο Πολιτιστικός Σύλλογος για πρώτη φορά καθιερώνει την παραμονή της Απόκριας Γαϊτανάκι με λαμπαδηφορία.
Φιλιατιώτικο Καρναβάλι 26-02-2017




















































Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και το φετινό μας καρναβάλι στους Φιλιάτες που αποτελεί και την κορυφαία εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου της Πόλης.Φέτος σε ιδιαίτερα δυσχερείς οικονομικές συνθήκες, με την ψυχή κυρίως των νέων πάλεψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλιατών μαζί με τον πολιτιστικό οργανισμό του Δήμου, για να πραγματοποιήσουν άψογα την εκδήλωση. Μέσα από τη χαρά της Συλλογικής προσπάθειας είπαμε όλοι “ όχι” στην κατήφεια της κρίσης και δώσαμε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες μας να διασκεδάσουν με την επίκαιρη σάτιρα των θεμάτων που παρουσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος .Χαιρετισμό απεύθυναν ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Σπύρος Παππάς και ο Βουλευ΄της Θεσπρωτίας της ΝΔ κ. Βασίλης Γιόγιακας.Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους συνετέλεσαν να πραγματοποιηθεί η Εκδήλωση αυτή του Καρναβαλιού. .Ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία, κάτω από καλύτερες συνθήκες για όλους μας, να το επαναλάβουμε.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS


















 
Συνελήφθη 42χρονη ημεδαπή σε χωριό της Άρτας, κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων
Κατασχέθηκαν συνολικά (4) καπνογόνα, (640) κροτίδες και (698) πυροτεχνικά παιδικά αθύρματα .Συνελήφθη, χθες (25-02-2017) το πρωί σε χωριό της Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, 42χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα βιβλιοπωλείο, ιδιοκτησίας της 42χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (4) καπνογόνα, (640) κροτίδες και (698) πυροτεχνικά παιδικά αθύρματα, τα οποία διέθετε παράνομα προς πώληση. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.
Συνελήφθη 56χρονος αλλοδαπός στην Κακαβιά, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και Βούλευμα για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες (25-02-2017) το απόγευμα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, 56χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του 26ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Αθηνών και Βούλευμα του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Συνελήφθη  27χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετέφερε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, ποσότητα ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν (2.100) γραμμάρια κάνναβης.Συνελήφθη, σήμερα (26-02-2017) μετά τα μεσάνυχτα στο 42ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, Άνω Πωγωνίου και Μαστοροχωρίων, ένας 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και για απείθεια. Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, εντόπισαν δίκυκλη μοτοσικλέτα, με οδηγό τον 27χρονο και επιχείρησαν να την ελέγξουν, ωστόσο αυτός αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια, ύστερα από αναζητήσεις, η δίκυκλη μοτοσικλέτα εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στο 42ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης, ενώ ο 27χρονος οδηγός της συνελήφθη.Στην κατοχή του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σακίδιο που περιείχε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (2.100) γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκε η παραπάνω δίκυκλη μοτοσικλέτα καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός στην Πάργα, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων
Συνελήφθη, χθες (25-02-2017) το πρωί στην Πάργα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 36χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα ο 36χρονος κατείχε στο σπίτι του τα παρακάτω:
           ένα περίστροφο, μη λειτουργικό, για το οποίο στερούνταν άδεια κατοχής
           ένα στιλέτο, τύπου πεταλούδα και
           (84) ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: