ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στο Πλαίσιο Φιλιατών Θεσπρωτίας αλλοδαποί διαρρήκτες



Οι γυναίκες χωρίς αντρική παρέα χάνουν τη λάμψη τους ενώ οι άντρες χωρίς γυναικεία συντροφιά χάνουν το πνεύμα τους.  ( Άντον Τσέχωφ )


…ΘΕΜΑΤΑ …19-01-2017


Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στο Πλαίσιο Φιλιατών Θεσπρωτίας αλλοδαποί διαρρήκτες























Οι δράστες εντοπίσθηκαν μέσα σε σπίτι, το οποίο είχαν προηγουμένως διαρρήξει .Συνελήφθησαν, χθες (18-01-2017) το βράδυ  στο Πλαίσιο Φιλιατών Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς  του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 19 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.Ειδικότερα, οι δύο κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω μέσα σε σπίτι στο Πλαίσιο Φιλιατών, το οποίο είχαν προηγουμένως διαρρήξει.Επίσης, σημειώνεται ότι  οι δράστες είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του 21χρονου εκκρεμεί επιπρόσθετα μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.

Τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Μαργαριτίου συνάντησε ο Β. Γιόγιακας στη Βουλή



















Τους μαθητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς του Γενικού Λυκείου Μαργαριτίου συνάντησε ο Βασίλης Γιόγιακας στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψής τους στη Βουλή. Ο βουλευτής Θεσπρωτίας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και συνομίλησε μαζί τους κατά την ξενάγησή τους στο κτίριο της Βουλής. Τα σχολεία περιηγήθηκαν μεταξύ άλλων στην αίθουσα της Ολομέλειας καθώς και σε έκθεση αφιερωμένη στον Ιωάννη Καποδίστρια ενώ παρακολούθησαν ενημερωτική προβολή για την ιστορία του κτιρίου και τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.


Συνελήφθησαν γέφυρα Βροσίνας ποσότητα κάνναβης 214 κιλών




















Συνελήφθησαν στη Βροσίνα και στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, τρία άτομα, μέλη εγκληματικής ομάδας, που μετέφεραν οργανωμένα, με δύο αυτοκίνητα, μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.Κατασχέθηκαν (213) κιλά και (800) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο αυτοκίνητα .Η αυτόφωρη σύλληψη τριών εμπόρων ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε την (18-01-2017) το μεσημέρι στη Βροσίνα και στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, απέτρεψε την εισαγωγή και διοχέτευση στο εσωτερικό της χώρας  περισσοτέρων από (213) κιλών κάνναβης.Πρόκειται για έναν 63χρονο ημεδαπό καθώς και δύο υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 27 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης σε συνδυασμό με τα αδικήματα της εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, συνελήφθη την (18-01-2017) το το μεσημέρι στη γέφυρα Βροσίνας Ιωαννίνων, ο 63χρονος ημεδαπός, γιατί μετέφερε με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, προς το εσωτερικό της χώρας, (10) σάκους που περιείχαν (132) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (213.800) γραμμαρίων. Επίσης, στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων και οι δύο υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι  επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και λειτουργούσαν ως προπομποί, ελέγχοντας το δρομολόγιο και διευκολύνοντας τη μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.Συνολικά, κατασχέθηκαν:
•(132) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (213) κιλών και (800) γραμμαρίων,
•δυο οχήματα
•επτά κινητά τηλέφωνα.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.


ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS 











 




Αίρεται η απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό στο Νομό  Ιωαννίνων
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου ανακοινώνεται ότι, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, αίρεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού στο Νομό Ιωαννίνων, από την 73,000 χθ έως και την 122,00 χθ (από τον Κόμβο Κατσικά έως τον Κόμβο Παναγιάς).
Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή στο Καλπάκι Ιωαννίνων, για διευκόλυνση παράνομης εισόδου τεσσάρων αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας 
Συνελήφθη, σήμερα (19-01-2017) το πρωί στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων και Κόνιτσας, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για διευκόλυνση εισόδου στο εσωτερικό της χώρας τεσσάρων μη νόμιμων αλλοδαπών.Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο Καλπάκι Ιωαννίνων, όταν κατά τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 37χρονο συλληφθέντα, διαπιστώθηκε η μεταφορά, προς το εσωτερικό της χώρας, τεσσάρων υπηκόων Αλβανίας (ηλικίας 31, 25, 20 και 31 ετών), οι οποίοι στερούνταν δικαιολογητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα. Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για την λαθρομεταφορά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ προανάκριση  διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.
 Ληστεία σε  σούπερ μάρκετ στα Ιωάννινα
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου, μέχρι στιγμής δράστη, που διέπραξε ληστεία, χθες (18.01.2017) και ώρα 20:50 σε  σούπερ μάρκετ στα Ιωάννινα.Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο δράστης έχοντας καλυμμένα χαρακτηριστικά του προσώπου του,  εισήλθε σε σούπερ μάρκετ και αφού απείλησε με όπλο τους υπαλλήλους, αφαίρεσε από το ταμείο χρηματικό ποσό. Την προανάκριση διενεργεί την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν άμεσα δύο ημεδαποί για κλοπή από κατάστημα στην Κόπραινα Άρτας
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, είχαν ως αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη δύο 17χρονων ημεδαπών, για κλοπή από κατάστημα στην Κόπραινα Άρτας. Ειδικότερα, χθες (18-01-2017) το απόγευμα στην Κόπραινα Άρτας, οι προαναφερόμενοι εισήλθαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εκμεταλλευόμενοι την απουσία του ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή, που περιείχε χρηματικό ποσό. Εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς λίγο αργότερα στην Περάνθη Άρτας  και συνελήφθησαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.










Δεν υπάρχουν σχόλια: