ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίων ραδιοερασιτεχνών



ΘΕΜΑΤΑ

Εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίων ραδιοερασιτεχνών




















Με απόφαση του Περιφερειάρχη, οι εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίων ραδιοερασιτεχνών Β'  περιόδου 2016, στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθούν στις 25 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 9.00 π.μ.. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών μέχρι την 17η Οκτωβρίου 2016. Οι εξετάσεις θα γίνουν με τη μορφή ερωτηματολογίων πολλαπλών επιλογών (ηλεκτρονική εξέταση).

Συνάντηση Περιφερειάρχη Ηπείρου με Σουηδούς παράγοντες τουρισμού





















Σε πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Ηπείρου για την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού αναφέρθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, υποδεχόμενος Σουηδούς παράγοντες - ποδηλάτες που πραγματοποιούν ταξίδι εξοικείωσης στην Ήπειρο.Τα μέλη της Σουηδικής αποστολής, όπως  δήλωσαν, έχουν εντυπωσιαστεί από το φυσικό περιβάλλον της Ηπείρου και επεσήμαναν ότι υπάρχουν δυνατότητες ανάπτυξης του ποδηλατικού τουρισμού πολύ περισσότερες απ' ότι σε άλλες χώρες,  δίνοντας έμφαση κυρίως σε ορεινές περιοχές και αντίστοιχες ορεινές διαδρομές.Ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι η Περιφέρεια επενδύει στον ποδηλατικό τουρισμό, βελτιώνει υποδομές και διαδρομές σε όλη την Ήπειρο και ζήτησε να του καταθέσουν προτάσεις από τις εμπειρίες που θα αποκομίσουν από την επίσκεψή τους, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις. Με δεδομένες τις άριστες εντυπώσεις που εκφράστηκαν στη συνάντηση, ζήτησε από τους Σουηδούς επισκέπτες να γίνουν "πρεσβευτές" της Ηπείρου στη χώρα τους. Επίσης, ευχαρίστησε το  Σουηδικό Τουριστικό γραφείο Θεματικού Τουρισμού Trawell και το ξενοδοχείο Epirus Palace, για την πρωτοβουλία οργάνωσης της επίσκεψης - εξοικείωσης, η οποία όπως ανέφερε, είναι ένα παράδειγμα ενεργούς δραστηριοποίησης των ιδιωτικών φορέων που σχετίζονται με τον τουρισμό για την προβολή της Ηπείρου.

Ανακοίνωση μετατροπής θέσης ειδικευομένων Ιατρών στο Γ.Ν. Άρτας




















Σύμφωνα με την αριθμ. Α3α/61242/2016 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2815-Β-07-09-2016) εγκρίθηκε η μεταφορά/μετατροπή μίας (1) θέσης ειδικευόμενου ιατρού ειδικότητας Γενικής Χειρουργικής, που συστάθηκε με την υπ' αριθμ. πρωτ. Α3β/οικ.13508/05-09-1990 κοινή υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 620/Β΄/1990) αποκλειστικά και μόνο για Οδοντιάτρους, προκειμένου να συνεχίσουν και να λάβουν την ειδικότητα της Γναθοχειρουργικής, σε μία (1) οργανική θέση ιατρών για εξειδίκευση στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) στο Γ.Ν. Άρτας για δύο (2) έτη.Η πλήρωση της παραπάνω θέσεως σε πρώτη φάση και εφόσον ο αριθμός των αιτήσεων των ενδιαφερομένων Ιατρών είναι μεγαλύτερος του αριθμού των θέσεων, θα γίνει ύστερα από κλήρωση.Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις. 24-10-2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.00π.μ στα γραφεία της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου (Πλ. Πύρρου 1, Γραφείο 132) ενώπιον Επιτροπής που θα συγκροτηθεί με απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου και στην οποία θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι των υποψηφίων ιατρών.Το χρονικό διάστημα υποβολής αιτήσεων είναι από 10-10-2016 έως και 21-10-2016 δέκα (10) εργάσιμες ημέρες.

Θανατηφόρο τροχαίο 



















Σήμερα (10-10-2016) και ώρα 02:45΄, στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού  Ιωαννίνων - Άρτας (περιοχή Κρυφοβό), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε ένας 23χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε ένας 24χρονος ημεδαπός.Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός των δύο οδηγών των οχημάτων καθώς και του 23χρονου επιβάτη του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο 24χρονος επιβάτης του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: