ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Εξιχνιάστηκε κλοπή από Δ.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στην Πρέβεζα



ΘΕΜΑΤΑ

Εξιχνιάστηκε κλοπή από Δ.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στην Πρέβεζα 




















Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από Δ.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στην Πρέβεζα και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 21χρονου ημεδαπού. Αναλυτικότερα, ο 21χρονος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής από ανασφάλιστο Δ.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, που έγινε χθες (08-10-2016) αργά το απόγευμα στην Πρέβεζα, όπου αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό.Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Σύλληψη 44χρονου ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Πρέβεζα



















Συνελήφθη, χθες (08-10-2016) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη 55χρονου ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Πρέβεζα





















Συνελήφθη, χθες (08-10-2016) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: