ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ AΓΙΟΥ KOΣΜΑ ΡΑΓΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ



ΘΕΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ AΓΙΟΥ KOΣΜΑ ΡΑΓΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ



















Ἀνακοινώνεται ὅτι τό διήμερο 23 καί 24 Αὐγούστου 2016, θά ἑορταστεῖ ἡ μνήμη τοῦ ἱερομάρτυρα καί ἰσαπόστολου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ στόν περικαλλῆ ὁμώνυμο ‘Iερό Nαό Ραγίου Θεσπρωτίας, μέ τό ἀκόλουθο πρόγραμμα:
* Την Τρίτη 23 Αὐγούστου 2016, παραμονή τῆς ἑορτῆς, καί ὥρα 19.00 μ.μ, θά τελεσθεῖ Μεγάλος  Ἑσπερινός μετ’ Ἀρτοκλασίας.
* Τήν Τετάρτη 24 Αὐγούστου 2016, ἀνήμερα τῆς ἑορτῆς, καί ὥρα 7:30π.μ., θά τελεσθεῖ  Ὄρθρος καί Θεία Λειτουργία.
Ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς, φλογερός κήρυκας τοῦ Εὐαγγελίου, μᾶς διδάσκει, μέ τίς ἅγιες διδαχές, τίς ὁποῖες μᾶς ἄφησε ὡς παρακαταθήκη, νά εἴμαστε ζωντανοί χριστιανοί καί νά στολίζουμε μέ ἀρετές τήν ψυχή μας, πού είναι ὅτι πολυτιμότερο ἔχουμε.
 ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σχέδιο Ασφάλειας Νερού από τη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας 





















Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας ενημερώνει ότι η πρόταση της με τίτλο«ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΔΕΥΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ» εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020» και στον Άξονα προτεραιότητας «Προστασία του Περιβάλλοντος και Αειφόρος Ανάπτυξη», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.Η υλοποίηση του Σχεδίου Ασφάλειας Νερού από τη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας είναι ένα από τα μέτρα που προβλέπονται από το Διαχειριστικό Σχέδιο Λεκανών Απορροής Υδατικού Διαμερίσματος Ηπείρου σε εναρμόνιση με την Οδηγία 98/83/ΕΚ περί πόσιμου νερού στην Ελλάδα. Στοχεύει στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και στην υιοθέτηση και εφαρμογή ορθών πρακτικών στο δίκτυο διανομής του πόσιμου νερού, μέσω ελαχιστοποίησης παρουσίας ρυπαντών-ειδικά στην πηγή του- σωστής επεξεργασίας του ύδατος και σωστής διανομής στα δίκτυα ύδρευσης. Αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση της ποιοτικής διαχείρισης του ύδατος από την πηγή ως τον καταναλωτή υιοθετώντας την αρχή των «πολλαπλών φραγμάτων», εστιάζοντας στην ανάγκη εφαρμογής συγκεκριμένων μέτρων ελέγχου σε κάθε κρίκο της αλυσίδας υδροδότησης.Η συνολική διάρκεια υλοποίησης της πράξης είναι 24 μήνες, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 256.741,94€.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - ΝΕWS











 


 
Κλοπή στην Πλαταριά Θεσπρωτίας
Άγνωστοι δράστες, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο την 16-08-2016 , 03:20 έως 03:40, σε πρατήριο υγρών καυσίμων και  αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.Οι Δράστες αναζητούνται.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε εξοχική κατοικία στο Γηρομέρι Θεσπρωτίας
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 21χρονος υπήκοος Αλβανίας .Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε εξοχική κατοικία στο Γηρομέρι Θεσπρωτίας.Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 21χρονου υπηκόου Αλβανίας, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 06-12-2015 έως 01-03-2016 σε εξοχική κατοικία στο Γηρομέρι Θεσπρωτίας, απ’ όπου αφαιρέθηκαν είδη οικοσκευών, εργαλεία, ρούχα και ποτά.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου στην Ανατολή Ιωαννίνων
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 33χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου στην Ανατολή Ιωαννίνων.Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου, σε βάρος ενός 33χρονου ημεδαπού, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που έγινε βραδινές ώρες της 10/11-03-2016 στην Ανατολή Ιωαννίνων.Το παραπάνω όχημα το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην πόλη των Ιωαννίνων, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.
Συνελήφθη 25χρονος υπήκοος Αλβανίας στο Καστρί Θεσπρωτίας, για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα
Ο δράστης είχε αποκρύψει σε θαμνώδη έκταση «καβάτζα» (27.548) γραμμάρια κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.Συνελήφθη, χθες (17-08-2016) το απόγευμα στο Καστρί Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη είσοδο στη χώρα. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το απόγευμα στο Καστρί Θεσπρωτίας τον 25χρονο και τον συνέλαβαν, διότι όπως διαπιστώθηκε είχε αποκρύψει σε θαμνώδη έκταση «καβάτζα», δύο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν (25) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (27.548) γραμμαρίων. Η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.Ο συλληφθείς, οποίος επιπρόσθετα στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.
Θανατηφόρο τροχαίο
Χθες (17-08-2016) το βράδυ, στο 69ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας – Ιωαννίνων (περιοχή Φιλοθέης Άρτας), δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 62χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν ο 37χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και μία 68χρονη ημεδαπή πεζή, που παρασύρθηκε κατά τη σύγκρουση των οχημάτων. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.
Συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός φυγόποινος στον Κατσικά Ιωαννίνων
Συνελήφθη, χθες (17-08-2016) το πρωί στον Κατσικά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και επτά μηνών, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία - οπλοχρησία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: