ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

1ο Φεστιβάλ Θεάτρου Ηγουμενίτσας



ΘΕΜΑΤΑ

1ο Φεστιβάλ Θεάτρου Ηγουμενίτσας


























Στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας διοργανώνεται το1ο Φεστιβάλ Θεάτρου Ηγουμενίτσαςστις 18, 19 και 20 Αυγούστου στο «Δασάκι» Ηγουμενίτσας.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ έχει ως εξής:
           Πέμπτη 18/8 ώρα 21:30, «Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας» από το τμήμα υποκριτικής του Δ.Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας.
           Παρασκευή 19/8 ώρα 21:30, «Τα μπακλαβαδάκια» από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλιατών.
           Σάββατο 20/8 ώρα 21:30, «Ο Θεατρίνος», του Αλ. Τσίτσου από την Πειραματική Σκηνή Νέων Ηγουμενίτσας.Η Είσοδος είναι ελεύθερη.
Ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ: Γεράσιμος Φουσέκης

Περιφερειακή συνάντηση, στην οποία θα παρουσιαστεί το Πρόγραμμα ΄΄Υγεία για Όλους΄΄




















Την Πέμπτη 18.8.2016 και ώρα 18.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Hπείρου ( Ν. Ζέρβα 2, 4ος όροφος, γρ.6),  Περιφερειακή συνάντηση, στην οποία θα παρουσιαστεί το Πρόγραμμα ΄΄Υγεία για Όλους΄΄, από τους συντονιστές του Προγράμματος, παρουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας, των Δήμων ,  εκπροσώπων της 6ης Υ.ΠΕ., και του Π.Π.Ν.Ιωαννίνων, της Επιστημονικής Επιτροπής Ηπείρου, εκπροσώπων της Καρδιολογικής Εταιρείας, οι  οποίοι συμμετέχουν ενεργά στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα δράσης ΄΄Υγεία για Όλους΄΄. Μέσα από την συζήτηση και την συνεργασία, οι παρόντες θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν τις δυσκολίες εφαρμογής και να αναλάβουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου το Πρόγραμμα να υλοποιηθεί συντονισμένα και με επιτυχία άμεσα στους Δήμους της Περιφέρειας Ηπείρου, μεγιστοποιώντας τα οφέλη των αδύναμων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.Σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, ανεργίας και κοινωνικού αποκλεισμού, αποτελεί επιτακτική ανάγκη τόσο της πολιτείας όσο και της κοινωνίας,  η αφιλοκερδής βοήθεια στους συνανθρώπους, δίνει στον καθένα μας την ικανοποίηση του να προσφέρει δύναμη και στήριξη σε εκείνους που το έχουν ανάγκη.Όραμά μας είναι μία κοινωνία στην οποία όλες οι ΄΄Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες΄΄ θα έχουν ίση μεταχείριση και προστασία από το νόμο, ίσες ευκαιρίες και πρόσβαση στην εκπαίδευση, στην υγεία, την αγορά εργασίας και θα ενθαρρύνονται να συμμετέχουν ενεργά στην οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική ζωή του τόπου.Οι ενδεικτικές δράσεις που περιλαμβάνει το Πρόγραμμα είναι:
Κλινική παιδιατρική εξέταση, εμβολιασμοί και οδοντιατρικός έλεγχος σε παιδιά, Γυναικολογική εξέταση: μαστογραφία - test pap, κλινική εξέταση ενηλίκων (παθολογικός- καρδιολογικός έλεγχος).Καταγραφή περιστατικών που χρήζουν άμεσης δευτεροβάθμιας περίθαλψης- προώθηση αυτών σε Μονάδες Υγείας. Δημιουργία ηλεκτρονικής βάσης, καταγραφή στοιχείων και εμβολιασμών σε ηλεκτρονικό βιβλιάριο.Με την υποστήριξη:
           Του Υπουργείου Υγείας
           Του Υπουργείου Εργασίας-Κοινωνικών Ασφαλίσεων & Κοινωνικής Αλληλεγγύης
           Του KEΣΥ
           Της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών
           Των Επιστημονικών φορέων
Οι συντονιστές του προγράμματος, Σ. Καλανταρίδου, Ε.Θηραίος, Ε. Κούκκου, Ε. Σωτηροπούλου .

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
















Συνελήφθησαν στο Κανάλι Πρέβεζας για ηχορύπανση
Συνελήφθησαν στο Κανάλι Πρέβεζας,  σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, για ηχορύπανση            Συνελήφθησαν, σήμερα (16-08-2016) μετά τα μεσάνυκτα στο Κανάλι Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 25 ετών, ως ιδιοκτήτης και ως προσωρινά υπεύθυνος αντίστοιχα, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες), για ηχορύπανση.Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης στα καταστήματά τους, λειτουργούσαν μουσική παραβιάζοντας τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
Συνελήφθησαν έξι υπήκοοι Ρουμανίας στα Ιωάννινα, για παράνομο έρανο
Συνελήφθησαν, χθες (15.08.2016) το απόγευμα στην πόλη των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, έξι υπήκοοι Ρουμανίας  (τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες, ηλικίας από 20 έως 27 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών. Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο, εντοπίστηκαν οι έξι αλλοδαποί να προσεγγίζουν θαμώνες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και να διεξάγουν έρανο, με τη μορφή δωρεών, για λογαριασμό συνδέσμου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, χωρίς την απαιτούμενη άδεια, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, χθες (14.08.2016) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.Α.Σ. Ηγουμενίτσας, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Ρουμανικές Αρχές για κλοπή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε εξοχική κατοικία στον Πρωτόπαππα Ιωαννίνων
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 30χρονος υπήκοος Αλβανίας .Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ζίτσας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση διάρρηξης σε εξοχική κατοικία στον Πρωτόπαππα Ιωαννίνων.Σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, σε βάρος ενός 30χρονου υπηκόου Αλβανίας, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως 26-03-2016 σε εξοχική κατοικία στον Πρωτόπαππα Ιωαννίνων.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ζίτσας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: