ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Πόσα χρήματα παίρνουν οι αθλητές αν κερδίσουν χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες;




Ω τραυλορήμον τραυλεπίτραυλε γνάθε,τραυλόλαλον πάντραυλον έντραυλον στόμα,
τραυληγορούν άναρθρον τρυγόνου τρόπον,σύριζε, κράζε, τρύζε σον τραυλόν μέλος,
κρού κρού κεκραγώς εν πρυμνοίς δένδρων κλάδοις. ( Λέων Στ’ ο Σοφός ).
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ στα Φιλιατιώτικα = Παλιοτσιαουλιάρη .

ΘΕΜΑΤΑ


Πόσα χρήματα παίρνουν οι αθλητές αν κερδίσουν χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες;
Κάποιοι δεν παίρνουν απολύτως τίποτα αλλά σε μερικές χώρες το χρυσό μπορεί να επιβραβευθεί μέχρι και με 753.000 δολάρια .
































Κάποιοι αθλητές διαγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες για την υπερηφάνεια και την δόξα κι άλλοι κυνηγούν επίσης και το χρηματικό έπαθλο που θα συνοδεύσει την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Υπάρχουν χώρες που επιβραβεύουν τους αθλητές τους με τεράστια χρηματικά ποσά αν επιτύχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ άλλες, συμπεριλαμβανομένης της Μεγάλης Βρετανίας, δεν τους δίνουν απολύτως τίποτα. Η εφημερίδα Independent δημοσίευσε ένα γράφημα με τα bonus που δίνουν τα κράτη στους Ολυμπιονίκες τους, εξαιρώντας τις χορηγίες και τις διαφημίσεις.Ο Joseph Schooling έγινε ο πρώτος αθλητής από την Σιγαπούρη που κέρδισε χρυσό μετάλλιο μετά τον θρίαμβό του στα 100 μ. πεταλούδα και για την νίκη του έλαβε 753.000 δολάρια. Στον αντίποδα, ο Σκωτσέζος επαγγελματίας τεννίστας Andy Murray που ήρθε στην πρώτη θέση στο τέννις ανδρών, κερδίζοντας στο Ρίο το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο απλό ανδρών δεν θα πάρει τίποτα απολύτως. Ο πρώην Αυστραλός Ολυμπιονίκης Geoff Huegill, που κέρδισε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000, υποστηρίζει ότι τα χρηματικά κίνητρα δεν λειτουργούν πραγματικά. "Ένα bonus σε μετρητά ως αμοιβή για την κατάκτηση ενός μεταλλίου είναι σημαντικό και σίγουρα εκτιμάται από τους αθλητές, ωστόσο δεν αποτελεί τον μοναδικό στόχο, αλλά περισσότερο έναν ωραίο τρόπο για την αναγνώριση των προσπαθειών που έχεις κάνει και την πειθαρχία που έχεις επιλέξει", σχολίασε πρόσφατα ο Huegill, μιλώντας στο Fox News. Τα κίνητρα μπορεί περιστασιακά να ξεφεύγουν από το πλαίσιο του χρηματικού bonus. Για παράδειγμα, οι Νοτιοκορεάτες λαμβάνουν στρατιωτικές απαλλαγές και οι Γερμανοί εξασφαλίζουν δωρεάν μπύρα για όλη τους τη ζωή αν πάνε καλά στους αγώνες.
Πηγή: www.lifo.gr

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
















Σύλληψη 34χρονου αλλοδαπού για κατοχή λαθραίου καπνού και παράνομη είσοδο στη χώρα
Συνελήφθη, χθες (19-08-2016) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με λαθραίο καπνό, βάρους (460) γραμμαρίων.Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός, ως υπεύθυνος καταστήματος, για ηχορύπανση            Συνελήφθη, σήμερα (20-08-2016) μετά τα μεσάνυκτα στη Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 51χρονος ημεδαπός, για ηχορύπανση. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατελήφθη ο 51χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να λειτουργεί μουσική έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός, ως υπεύθυνος καταστήματος, για υγειονομικές παραβάσεις
 Συνελήφθη, σήμερα (20-08-2016) μετά τα μεσάνυκτα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, ένας 22χρονος ημεδαπός, για υγειονομικές παραβάσεις. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατελήφθη ο 22χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να λειτουργεί μουσική έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου καθώς και το ωράριο λειτουργίας μουσικών οργάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: