ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 44 και 43ετών στα Γιάννενα για ναρκωτικά



ΘΕΜΑΤΑ…@

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 44 και 43ετών, στους Νεγράδες και στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων, για μεταφορά και διακίνηση ποσότητας κάνναβης 



























Κατασχέθηκαν πάνω από (50) κιλά ακατέργαστης κάνναβης και δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε   συνεργασία   με   αστυνομικούς   της Ομάδας   Πρόληψης   και   Καταστολής   Εγκληματικότητας   (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων   και   του   Τμήματος   Συνοριακής   Φύλαξης   Κόνιτσας,οδήγησαν στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 44 και 43 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ποσότητας κάνναβης. Συγκεκριμένα,   συνελήφθη   χθες  το   απόγευμα   στους   Νεγράδες Ιωαννίνων,   ο   44χρονος   ημεδαπός,   γιατί   μετέφερε   με   Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς το εσωτερικό της χώρας (στο πορτ – παγκάζ και στα   πίσω   καθίσματα   του   αυτοκινήτου),   τέσσερις   ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν -50- αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -50.100- γραμμαρίων. Ακολούθως, στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων, εντοπίστηκε ακόμη ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που λειτουργούσε ως προπομπός και  στο οποίο επέβαινε ο 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος και συνελήφθη. Τα ναρκωτικά, τα δύο οχήματα καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις παράνομες συναλλαγές τους, κατασχέθηκαν. Η   προανάκριση   ενεργείται   από   το   Τμήμα   Δίωξης   Ναρκωτικών Ιωαννίνων ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 44χρονη ημεδαπή στη Φιλιππιάδα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
H συλληφθείσα κατελήφθη στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της πόλης να παραλαμβάνει ασυνόδευτο δέμα που περιείχε  ποσότητα ηρωίνης.Συνελήφθη, χθες (05.08.2016) το απόγευμα στη Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μία 44χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Αναλυτικότερα, χθες το απόγευμα στο χώρο των ΚΤΕΛ Φιλιππιάδας,  οι αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας, εντόπισαν και συνέλαβαν την 44χρονη, διότι παρέλαβε ασυνόδευτο δέμα από λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Φιλιππιάδα, στο οποίο βρέθηκε κρυμμένη μέσα σε ψωμί, μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (2,66) γραμμαρίων.Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί σε δασική περιοχή στο Ορεινό Ιωαννίνων, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και της παράνομης εισόδου στη χώρα
Κατασχέθηκαν μία κυνηγετική καραμπίνα και έξι φυσίγγια .Συνελήφθησαν, χθες (05-08-2016) το απόγευμα στο Ορεινό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 47, 21 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και της παράνομης εισόδου στη χώρα. Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, εντοπίστηκαν οι τρεις αλλοδαποί σε δασική περιοχή στο Ορεινό Ιωαννίνων και συνελήφθησαν διότι όπως προέκυψε είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας.  Επίσης, στην κατοχή του 47χρονου αλλοδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κυνηγετική καραμπίνα και έξι φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα. Από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων τους προέκυψε επιπλέον ότι σε βάρος του 35χρονου δράστη εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, χθες (05-08-2016) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Ιωαννίνων, για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: