ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΠΕΔΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΘΕΜΑΤΑ…@...

ΠΕΔΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 





















                              
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του εκλεκτού συναδέλφου Δημοτικού Συμβούλου  Στέφανου Σκοπούλη.Η παρουσία του στα πολιτικά δρώμενα της πόλης των Ιωαννίνων  χαρακτηριζόταν από ήθος και ευγένεια.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.                                                                                    
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΔΗ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΩΛΟΣ ,  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Δήλωση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για τον αναπάντεχο θάνατο του Στέφανου Σκοπούλη  





















Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσα κ. Ιωάννης Λώλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση για τον αναπάντεχο θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ιωαννιτών, Στέφανου Σκοπούλη: 
«Με λύπη μου πληροφορήθηκα τον τραγικό θάνατο του Στέφανου Σκοπούλη. Υπήρξε ένας εξαιρετικός επιστήμων, αλλά και ένας αξιόλογος αυτοδιοικητικός με πολιτικό ήθος και με μεγάλη προσφορά.Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του.»
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

( Π.Α.Κ.Π.ΠΟ ) ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : «Εκδηλώσεις του Δήμου για τις Απόκριες 2016»   

















Το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας και ο Δήμος Ηγουμενίτσας προσκαλούν όλους τους φορείς και εθελοντές του Δήμου, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:00μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σε μία πρώτη διερευνητική συνάντηση με θέμα τις εκδηλώσεις του Δήμου, τις ημέρες των Αποκριών. 
Ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. : Γεράσιμος Φουσέκης

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS










 



 
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος  21χρονου ημεδαπού για κλοπή στην Ανατολή Ιωαννίνων
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, σε βάρος  21χρονου ημεδαπού Ρομά, για κλοπή που διαπράχθηκε την 02-02-2016, στην Ανατολή Ιωαννίνων.Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε η εμπλοκή του 21χρονου σε κλοπή, που έγινε το μεσημέρι της 02-02-2016, σε σπίτι 78χρονου ημεδαπού στην Ανατολή Ιωαννίνων, όπου αφαιρέθηκαν ένα ρολόι, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση  ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.
Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός στην Κρύα Ιωαννίνων, κατηγορούμενος για μεταφορά παράνομων μεταναστών
Συνελήφθη, την 08-02-2016 το απόγευμα στην Κρύα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας Ιωαννίνων (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων,ένας 48χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά παράνομων μεταναστών. Ειδικότερα οι αστυνομικοί ενήργησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 48χρονος, μέσα στο οποίο βρέθηκαν επτά αλλοδαποί μετανάστες, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας από 20 έως 34 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.Επιπρόσθετα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ένας από τους παράτυπους μετανάστες κατείχε πλαστό δελτίο αιτήσαντος ασύλου, το οποίο κατασχέθηκε.To Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται,  κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη αλλοδαπής στην Κακαβιά Ιωαννίνων,  για πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθη, την 09-02-2016 μετά τα μεσάνυχτα στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, μία 61χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενη για πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 61χρονη, διότι κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στο σημείο εισόδου, κατείχε και επέδειξε σε αυτούς, αλβανικό διαβατήριο, με επικολλημένη άδεια διαμονής, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή.Το παραπάνω πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς.
Σύλληψη δύο φυγόποινων στα Ιωάννινα και στην Πρέβεζα
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, στα Ιωάννινα και στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και της Ομάδας  ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα, σε βάρος του 33χρονου αλλοδαπού, ο οποίος στερείται νομίμων προϋποθέσεων εισόδου και παραμονής στη χώρας μας, εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου και δύο καταδικαστικές αποφάσεις, για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.Σε βάρος του 55χρονου ημεδαπού, εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις και συγκεκριμένα:
           δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, συνολικής ποινής φυλάκισης (14) μηνών και χρηματικής ποινής (2500) ευρώ, για παραβάσεις του Αγορανομικού Κώδικα.
           απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών,  ποινής φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών, για υπεξαγωγή εγγράφων και υπεξαίρεση.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: