ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Σάρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Δήμο Φιλιατών με αντιπρόσωπο τον Αντιδήμαρχο κ. Παύλο Μπέλλο



Όταν νιώθεις σημαντικός, γίνεσαι βαρύς, αδέξιος, ματαιόδοξος. Για να γίνεις όμως Άνθρωπος του Φωτός, πρέπει να είσαι ελαφρύς και ρευστός : ( Κάρλος Καστανέντα )

ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Σάρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Δήμο Φιλιατών με αντιπρόσωπο τον Αντιδήμαρχο κ. Παύλο Μπέλλο




















Ο Αντιδήμαρχος Φιλιατών κ. Παύλος Μπέλλος ήταν στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας εκλογικός αντιπρόσωπος στο Δήμο των Φιλιατών του κ.Κυριάκου Μητσοτάκη Προέδρου πλέον της Ν.Δ. ! Ο κ. Παύλος Μπέλλος ήταν εκλογικός αντιπρόσωπος με εξουσιοδότηση από το γραφείο του κ. Κ. Μητσοτάκη και μαζί με την ομάδα των συνεργατών του ο κ. Π.Μπέλλος έκαναν πολύ καλή δουλειά και έφεραν άριστα αποτελέσματα.Ο δήμος Φιλιατών είναι ο πρώτος Δήμος στην Θεσπρωτία που πλειοψηφεί ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.Το αποτέλεσμα ήταν 149 ο Κυριάκος Μητσοτάκης και 74 ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης..Ο κ. Π. Παύλος Μπέλλος είχε κάνει μεγάλη οργάνωση με ανθρώπους που τρέχανε και τον στηρίξανε,όπως η Πρόεδρος της κοινότητας Φιλιατών κα Παρασκευή Καίσαρη Σκεύη και άλλοι που είχανε πολύ καλή οργάνωση και πήγε πολύ καλά ο νυν πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο Δήμος Φιλιατών.Ο κ. Κ. Μητσοτάκης είναι προσωπικός φίλος του κ. Π. Μπέλλου και έχει άψογη συνεργασία μαζί του σε πολλά θέματα. Ο κ. Παύλος Μπέλλος ήταν ένας από τους 700 εθελοντές του Κυριάκου Μητσοτάκη.
...N.K.

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αλέξης Αναστασίου























Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αλέξης Αναστασίου εκδότης των εφημερίδων ΤΟΛΜΗ και ΤΙΤΑΝΗ με πολύχρονη παρουσία στα δημοσιογραφικά δρώμενα του τόπου, απεβίωσε σε ηλικία 68 ετών από ανακοπή καρδιάς.Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Καλό ταξίδι Αλέξη.

ΕΛ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS 










 



Εξιχνίαση απόπειρας απάτης  στην Άρτα
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 35 και 64 ετών.Εξιχνιάσθηκε, ύστερα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, απόπειρα απάτης σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε,  την 22-12-2015 στην περιοχή της Άρτας.Συγκεκριμένα, 41χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης κρεοπωλείου, κατήγγειλε ότι την 22-12-2015, άγνωστο άτομο του τηλεφώνησε και αφού του συστήθηκε ως υπάλληλος ελεγκτικής υπηρεσίας, του ζήτησε χρηματικό ποσό, προκειμένου να αποφευχθεί επικείμενος έλεγχος.Ύστερα από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 35 και 64 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας και την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Κλοπή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Ορεινό Ιωαννίνων
Την 12-01-2016 το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου  κλοπή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στο Ορεινό Ιωαννίνων.Ειδικότερα, τα ξημερώματα της 10/01/2016, άγνωστοι δράστες παραβίασαν παράθυρο της εκκλησίας και αφαίρεσαν μία υφασμάτινη χρυσοκέντητη εικόνα, ένα χρυσοκέντητο ύφασμα –παράσταση, έναν μπρούντζινο σταυρό, δύο Ιερά Ευαγγέλια, ένα ασημένιο δισκοπότηρο και έναν μπρούντζινο δίσκο.Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου.
Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός φυγόποινος στην Κακαβιά Ιωαννίνων
Συνελήφθη, την 11-01-2016 στο βράδυ στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, φυγόποινος.Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 32χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σύρου, συνολικής ποινής φυλάκισης είκοσι έξι (26) μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, πλαστογραφία πιστοποιητικών και εκούσια απαγωγή.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κάνναβης
Συνελήφθη, την 11-01-2016 το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Άρτας – Αντιρρίου, στο ύψος της Συκούλας Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διότι  μετά από αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: