ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ερχεται ο…Πλαστικός (τρόπος) το 2016 - Αποχαιρετισμός στα μετρητά...?



Απ’ όλα τα απροσδόκητα γεγονότα, το πιο απρόσμενο είναι τα γεράματα : ( Λέων Τρότσκυ )

ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Ερχεται ο… " Πλαστικός " (τρόπος) το 2016 - Αποχαιρετισμός στα μετρητά...?

















Το αφορολόγητο και ο τρόπος με τον οποίο αυτό θα υπολογίζεται θα αποτελέσει ένα από τα κομβικά σημεία για τους φορολογούμενους στο 2016, καθώς αναμένονται ανατροπές. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τον Φεβρουάριο, ωστόσο, ο Τρύφων Αλεξιάδης έδωσε μια πρώτη γεύση.Ειδικότερα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών σε αποκλειστική του δήλωση στον ΣΚΑΪ προανήγγειλε την επέλαση του πλαστικού χρήματος η χρήση του οποίου θα καθορίζει και το αφορολόγητο.«Ότι αναγράφεται στην φορολογική δήλωση ως δαπάνη θα πρέπει να πραγματοποιείται μέσω κάρτας ή τράπεζας» δηλώνει ο Τρύφων Αλεξιάδης και συνεχίζει «Θα αναγνωρίζετια πλέον για το αφορολόγητο ότι περνάει μέσω τραπέζης. Αφορά σε ενοίκια, ιατρικά έξοδα, αγορές ΙΧ και δαπάνες οικογένειας». «Το χτίσιμο του ασφαλιστικού δεν θα έχει σχέση με το εισόδημα» καταλήγει ο κ. Αλεξιάδης.

Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός στην Άρτα, για κλοπές κινητών τηλεφώνων


















Συνελήφθη, την 02-01-2016 το μεσημέρι στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κινητών τηλεφώνων.Συγκεκριμένα, ο 36χρονος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην Περιφερειακή Οδό Άρτας και από την αναλυτική έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης -αρχικά- μιας κλοπής  κινητού τηλεφώνου από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, που έγινε το πρωί της 31-12-2015 στην πόλη της Άρτας.Στη συνέχεια, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν άλλα τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπών.Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος δράστης, τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας (01-01-2016) είχε αφαιρέσει δύο από τα παραπάνω κινητά τηλέφωνα, από θαμώνες καταστήματος στην πόλη της Άρτας ενώ η προέλευση των υπολοίπων τηλεφώνων ερευνάται.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών 


















Συνελήφθησαν, την 03-01-2016 μετά τα μεσάνυχτα, στον Ωρωπό Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο ημεδαποί, μία 34χρονη γυναίκα και ένας 41χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών και απείθειας.Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (καφενείο), όπου όπως διαπιστώθηκε οι δύο δράστες (ιδιοκτήτρια και  προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος), είχαν οργανώσει τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών.Στο χώρο του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με τσόχα, δύο τράπουλες, δύο ζάρια και 395 μάρκες πονταρίσματος.Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Νέες αντικειμενικές αξίες από το υπουργείο Οικονομικών

















Εφαρμόζοντας τη σχετική απόφαση του ΣτΕ, το υπουργείο Οικονομικών πρόκειται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει τις νέες αντικειμενικές αξίες, που θα έχουν αναδρομική ισχύ για ένα διάστημα του 2015.Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ1, οι νέες αντικειμενικές αξίες θα εφαρμοστούν με αναδρομική ισχύ από τον Μάιο του 2015.Όπως δήλωσε στο κανάλι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, «οι νέες αντικειμενικές αξίες θα ισχύσουν και για ένα διάστημα του 2016, έως ότου εφαρμοστεί το νέο σύστημα εμπορικών αξιών, το οποίο θα αντικαταστήσει το σύστημα των αντικειμενικών αξιών που έχει κλείσει τον κύκλο του».Ο κ. Αλεξιάδης σημείωσε ότι οι υπηρεσίες ανταποκρίθηκαν σε ικανοποιητικό βαθμό μετά την απόφαση του ΣτΕ και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακοινωθούν οι νέες τιμές.

O χάρτης της διαφθοράς στην Ευρώπη...!

















Η διαφθορά κοστίζει στην ευρωπαϊκή οικονομία περίπου 120 δις ευρώ ετησίως, με τις έρευνες και τους αριθμούς να δείχνουν ότι το πρόβλημα επιδεινώνεται σταθερά χρόνο με τον χρόνο.Σύμφωνα, δε, με την τελευταία μεγάλη έρευνα της Κομισιόν για το θέμα η Ελλάδα παραμένει πρωταγωνίσρια της διαφθοράς στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Η έρευνα είχε βασιστεί σε στοιχεία του Ευρωβαρόμετρου και το ερώτημα που είχε τεθεί σε όλους τους πολίτες των κρατών – μελων της Ε.Ε. ήταν «κατά πόσο η διαφθορά επηρρεάζει την καθημερινότητα και τη ζωή τους».Με βάση, δε, ακριβώς αυτή την ερευνα ο ειδικος της Statista Νιλ ΜακΚάρθι δημιούργησε τον χάρτη που αποτυπώνει την πλήρη εικόνα της διαφθοράς στην Ευρώπη: Τα υψηλότερα ποσοστά – χωρίς να προκαλούν έκπληξη –, της τάξης του 63%, εντοπίζονται στην Ελλάδα και την Ιταλία και τα χαμηλότερα στη Δανία (3%) και στη Γερμανία (6%). Η συνολική εικόνα επιβεβαιώνει, επίσης, πως τα υψηλότερα επίπεδα διαφθοράς στην Ε.Ε. εντοπίζονται στον ευρωπαϊκό νότο.Σε μια χρονιά που η Ευρώπη έζησε την πιο βαθιά ίσως κρίση της ιστορίας της και φλέρταρε ακόμη και με τη διάλυση λόγω της ελληνικής κρίσης, αυτός ο χάρτης έγινε viral τη χρονιά που πέρασε και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του top-ten του VOXEurope με τα θέματα που είχαν τα περισσότερα share.
























Δεν υπάρχουν σχόλια: