ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Λα Λούνα μον σενιόρ : Ο παπάς με τα Gucci... , Moni Style στην Μύκονο



Λίγες είναι οι γυναίκες που η αξία τους διαρκεί περισσότερο από την ομορφιά τους : ( Λα Ροσφουκώ )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Λα Λούνα μον σενιόρ : Ο παπάς με τα Gucci... , Moni Style στην Μύκονο 
















 





Το διαδίκτυο κατακλύστηκε από σχόλια χρηστών, με άλλους να διακωμωδούν το θέαμα και άλλους να εκφράζονται με οργή. Η εμφάνιση ενός ιερωμένου με πανάκριβα αξεσουάρ γνωστών οίκων μόδας δεν συνάδει με το θρήσκευμα και τις παραδόσεις της εκκλησίας.Και αν στη Μύκονο τα έχουμε δει όλα, αυτό ξεπερνούσε και την πιο καλπάζουσα φαντασία.Το protothema.gr αναζήτησε την ταυτότητα του εικονιζόμενου ιερέα, αλλά με όσους παράγοντες ή κατοίκους του νησιού των Ανέμων και αν μιλήσαμε, κανείς δεν τον γνώριζε. “ Μήπως είναι ξένος παπάς και κάνει τις διακοπές του στη Μύκονο ; ” αναρωτήθηκαν κάποιοι με αρκετή δόση χιούμορ. Η αλήθεια όμως φαίνεται να κρύβεται αλλού. Ο εικονιζόμενος φαίνεται ότι ήταν κάποιος παραθεριστής ο οποίος υιοθέτησε το Moni Style. Φόρεσε δηλαδή ένα μαύρο ρούχο που μοιάζει με ράσο, ενώ σε συνδυασμό με την πυκνή γενειάδα του έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι είναι ιερέας. Moni style και κλαμπ για “παπάδες”: Το Moni Style, δηλαδή το ντύσιμο με μακριά μαύρη μπλούζα ή πουκαμίσα που θυμίζει ράσο, εμφανίστηκε στη Μύκονο πριν από δύο χρόνια. Όταν έγιναν αντιληπτοί οι πρώτοι “ μοναχοί ”, πολλοί τους κοιτούσαν σαν εξωγήινους. Μήπως είχαν μπερδευτεί και αντί να κατέβουν στην Τήνο, συνέχισαν με το πλοίο μέχρι τη Μύκονο; Όμως σε χρόνο ρεκόρ το συγκεκριμένο style έγινε μόδα. Μάλιστα στη Χώρα της Μυκόνου λειτουργεί και το κλαμπ Moni, το οποίο ονομάστηκε έτσι επειδή βρίσκεται στην πλατεία της Αγίας Μονής με το μικρό μοναστήρι, το οποίο σήμερα λειτουργεί ως ναός.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS















Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή στο Κομπότι Άρτας, για προώθηση τριών λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας 
Συνελήφθη, την 16-10-2015 το πρωί στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας,  κατηγορούμενος για προώθηση στο εσωτερικό της χώρας τριών μη νόμιμων μεταναστών.Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Κομπότι Άρτας, όταν κατά τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο  με οδηγό τον 38χρονο συλληφθέντα, διαπιστώθηκε η μεταφορά τριών ομοεθνών του, ηλικίας 36, 30 και 24 ετών.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σκοπός του διακινητή ήταν η διευκόλυνση της προώθησης των παραπάνω παράνομων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, καθώς οι διακινούμενοι θα κατέβαλαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.300) ευρώ.Επίσης, σε βάρος του 24χρονου λαθρομετανάστη εκκρεμούσε επιπρόσθετα μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.To I.X.E. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ προανάκριση  διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Άρτας.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Άρτα, για καλλιέργεια και κατοχή  κάνναβης
Κατασχέθηκαν (106.4) γραμμάρια κάνναβης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης.Συνελήφθησαν, την 16.10.2015 το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 41 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης). Ειδικότερα, την 16.10.2015 το πρωί, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο 35χρονος και σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή του, δύο συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, βάρους (5,52) γραμμαρίων. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, ο 35χρονος υπέδειξε στους αστυνομικούς, σημείο σε αγροτική περιοχή στον Καλόβατο Άρτας, όπου είχε φυτέψει ένα δενδρύλλιο, ύψους (2,10) μέτρων.Στη συνέχεια, σε έρευνες που ακολούθησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε στο σπίτι του 35χρονου μία σακούλα που περιείχε μίγμα αποξηραμένης κάνναβης και σπόρων κάνναβης, βάρους (31,62) γραμμαρίων και σε αποθήκη του 41χρονου συνεργού του, μία σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (69,26) γραμμαρίων.Οι ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν, κατασχέθηκαν.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συμμετοχή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε ημερίδα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα πραγματοποιήσει εισήγηση με θέμα «Διαδικτυακές Συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου», μετά από πρόσκληση του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία».Η εισήγηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα (17-10-2015) και ώρα 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο της 10ης Πανελλήνιας Συνάντησης των Φορέων Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων.Οι θεματολογίες που θα αναπτυχθούν κατά τη διεξαγωγή των εισηγήσεων θα είναι:
•Η αποστολή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
•Διαδικτυακές απειλές και μέτρα προστασίας.
•Αδικήματα και τρόπος που αυτά διαπράττονται μέσω διαδικτύου.
•Το φαινόμενο του διαδικτυακού εκφοβισμού, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης καθώς και η πρόληψη και αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες.
Την εισήγηση θα πραγματοποιήσει ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Σφακιανάκης και εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της Υπηρεσίας.
Συνελήφθη 28χρονος υπήκοος Αλβανίας στα Ιωάννινα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών 





















Στην κατοχή του δράστη καθώς και σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι του και σε υπαίθριους χώρους «καβάτζες», κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, -24,7- γραμμάρια ηρωίνης, -1.980- γραμμάρια κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας.Αλλοδαπός διακινητής ναρκωτικών, οι οποίος κατείχε και εμπορεύονταν ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, χρησιμοποιώντας το σπίτι του και υπαίθριους χώρους ως κρύπτες ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη ύστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.Συγκεκριμένα, πρόκειται για 28χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη χθες (16-10-2015) το μεσημέρι στα Ιωάννινα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου περί Ναρκωτικών και Τελωνειακού Κώδικα.Αναλυτικότερα, στην κατοχή και  στο σπίτι του συλληφθέντα στην Ασφάκα Ιωαννίνων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
•δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (1.890) γραμμαρίων
•μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,5) γραμμαρίων
•μία συσκευασία με λαθραίο καπνό, βάρους (465) γραμμαρίων.
•μία ζυγαριά ακριβείας.
•το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών.
•δύο κινητά τηλέφωνα.
Παράλληλα, κατά την εξέλιξη της αστυνομικής επιχείρησης εξακριβώθηκε η μεθοδολογία και ο τρόπος διακίνησης αγοραπωλησίας των ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων και εντοπίστηκαν υπαίθριες κρύπτες (καβάντζες) που χρησιμοποιούσε ο 28χρονος, στις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε ηρωίνη, βάρους (24,2) γραμμαρίων.
•δύο πλαστικά μπουκάλια με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (90) γραμμαρίων.
Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 28χρονου δράστη.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από  το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. 

Ο  μαζάνθρωπος  πιστεύει πως : « Η Δύση έγινε ο μόνος προορισμός μας »
….επιμέλεια Νίκος Κουτούκης


























Έκτοτε, από το 1830 μέχρι σήμερα, οι ξένοι και οι ντόπιοι παιδονόμοι μάς επιτηρούν σχολαστικά. Και, κάθε φορά που προσπαθούμε να ξεφύγουμε και να κάνουμε το δικό μας, μας μαλώνουν" δεν αρκεί να "ανήκομεν στη Δύση", πρέπει να αντιγράψουμε τους Δυτικούς σε όλα τα κουσούρια τους. Ιδίως τελευταία, με τη μόδα της παγκοσμιοποίησης, ντόπιοι κράχτες του ολοσχερούς εκδυτικισμού κατάντησαν υστερικοί.Πολιτικοί ταγοί και δημοσιολογούντες συγχύζονται υπέρμετρα με κάθε γηγενές έθος που επιβιώνει ακόμη.Αν στον Λαγκαδά αμολάγαμε ταύρους στους δρόμους όπως στην Παμπλόνα, θα ήταν περισσότερο ανεκτό από τα Αναστενάρια. Αν φοράγαμε σκοτσέζικο κιλτ σαν τον Σον Κόνερι στις επίσημες στιγμές, θα ήταν πιο αποδεκτό από τη φουστανέλα. Κι αν γίνει καμιά στραβή - ζωντανή χώρα είμαστε -, οι ετερόφωτοι ψαλιδόκωλοι μας επισείουν περιδεείς το φόβητρο των άλλων" οι γνωστοί σαχλαμαράκηδες ξεσπαθώνουν στα κανάλια: "πάλι γελάνε μαζί μας" και "τι θα πουν οι ξένοι". Μας εθίζουν να τρέμουμε το CNN όπως παλιά την κουτσομπόλα της γειτονιάς μη μας πιάσει στο στόμα της. Είναι φανερό πως οι άνθρωποι πάσχουν. Η πολιτισμική διαφορά και η εθνική ιδιαιτερότητα εκλαμβάνονται από το συρρικνωμένο Εγώ τους σαν μειονέκτημα.Όπως ο σπουδαγμένος σκερβελές που ντρέπεται για το τσεμπέρι της μάνας που τον σπούδασε.Μάλλον δεν έχουν επίγνωση πού φύτρωσαν. Εδώ είναι Ελλάδα. Είμαστε στη Βαλκανική Χερσόνησο, αλλά δεν είμαστε Σλάβοι" συνορεύουμε με την Ανατολή, αλλά δεν είμαστε μουσουλμάνοι " ανήκουμε στην Ευρώπη, αλλά δεν είμαστε Δυτικοί.Τι είμαστε;Έλληνες.Εστω Νεοέλληνες.Αυτό κάποιοι συμπλεγματικοί δεν μπορούν να το αντέξουν. Αδυνατούν να επωμιστούν την μοναδικότητά  μας.Με την πρώτη επίκριση γονατίζουν. Καμία αυτοπεποίθηση " καμία υπερηφάνεια γι' αυτή τη μοναδικότητα που μας χαρίστηκε. Η συγγένεια και η ομοιότητα παρέχουν ασφάλεια, ενώ εμείς βιώνουμε την ευλογία και την κατάρα που ορίζουν το μοναχοπαίδι. Το οποίο δεν είναι a priori ούτε καλύτερο ούτε χειρότερο από τα άλλα παιδιά είναι απλώς μοναχοπαίδι, με τις δικές του κληρονομιές και τα δικά του γνωρίσματα. Στην Ελλάδα δεν ισχύει το βάρβαρο δυτικό αξίωμα "δεν υπάρχει κοινωνία, μόνο άτομα" (Θάτσερ). Δίνουμε ακόμη προτεραιότητα στις ανθρώπινες σχέσεις. Τον οικογενειακό κύκλο, την παρέα, τη φιλία, το ήθος και τον άλλον, την αλέγρα όψη της ζωής, την κοινωνική κρίση για τον βίο μας.Η οικογένεια, ο αρχαιότερος θεσμός του ανθρώπινου είδους, που ίχνη του ανακαλύπτονται πριν 130.000 χρόνια, στην Ελλάδα διαπνέεται ακόμη από αγάπη, σύμπνοια και αλληλεγγύη. Δεν φτάσαμε στη δυτική εξαχρείωση των γονιών που δανείζουν τα παιδιά τους, για να σπουδάσουν, και απαιτούν την πρώτη δόση εξόφλησης από τον πρώτο τους κιόλα μισθό. Οι διάφοροι ανησυχούντες για την προς τα έξω εικόνα μας είναι κατά κανόνα ξενοσπουδαγμένα ανθρωπάρια που περιφρονούν τον τόπο τους.Είναι αυτοί που τοποθετούν τη χώρα στο τρίτο υπόγειο του δυτικού μεγάρου που βρεθήκαμε.Στους πάνω ορόφους και στα ρετιρέ οι άλλοι μπορούν να μπεκρουλιάζουν, να χυδαιολογούν, να βάζουν τη μουσική στη διαπασών, να φέρνουν πόρνες, να σοδομίζονται, να πυροβολούνται, κι εμείς στο υπόγειο "μούγγα στη στρούγκα" και να πατάμε στα νύχια μην ακουστούμε. Δεν πρέπει να δίνουμε δικαίωμα. Ευτυχώς, οι Έλληνες "αεί παίδες εισίν". Άναρχοι και ατίθασοι, έχουν τις παμπάλαιες νόρμες τους περί πολιτικώς ή κοινωνικώς "ορθού", και οι διάφοροι ξενόφερτοι κανόνες είναι για να παραβιάζονται.Μπορεί να συμβιβαζόμαστε επιφανειακά, να ακολουθούμε μόδες και ντιρεκτίβες αλλότριες, αλλά οι πρόγονοί μας δεν έσβησαν μέσα μας "ζούνε και μετά τον θάνατό τους".Έχουμε δικαίωμα στη διαφορά.Και ουδείς τεχνοκράτης δικαιούται να υποτιμά έναν λαό που δημιούργησε τον κορυφαίο σύγχρονο λαϊκό πολιτισμό αγάπης και ανθρώπινης συναλληλίας. Άλλα είναι αυτά που μας γελοιοποιούν στα μάτια κάθε λογικού όντος και για τα οποία θα έπρεπε να ντρεπόμαστε.Πόσο όμως " δημοκρατικό " ακούγεται.Ο  λαουτζίκος   χαίρεται. Οι  κυβερνήτες  ζητάνε  την  γνώμη  του. Ο  μαζάνθρωπος  όμως  δεν  καταλαβαίνει  οτι  έτσι  εξισώνεται  η  ψήφος   του  σοφού  με  την  ψήφο  του  ηλίθιου. Αυτό  και  άν  ακούγεται  δημοκρατικό : " Μόρφωση  στον  λαό ". Πολύ  δελεαστικό  σύνθημα. Ο  μαζάνθρωπος  δεν  βλέπει  όμως  οτι  βάζοντας  στην  ίδια  αίθουσα   διδασκαλίας  (Δημοτικού  ή  Γυμνασίου ή  Λυκείου )  τον  σοφό  μαζί  με  τον  βλαμμένο   καταστρέφεις  την  Παιδεία. Διότι  ο  μέν   βλαμμένος  ουδέποτε θα   ωφεληθεί  (  σε  όποιο  εκπαιδευτικό  σύστημα  και  αν  είναι )   ο  δέ  σοφός   θα  ζημιωθεί  διότι  ο  βλαμμένος  θα  καταστρέψει   το  ήρεμο  και  σοβαρό  κλίμα  της  τάξης.  Έχουμε ακούσει  απο  εκπαιδευτικούς  να  λένε  "Εξ'  αιτίας  του  τάδε  (ανήσυχου  μαθητή )  δεν  πέρασε  κανένας  συμμαθητής   του  στην  Τριτοβάθμια  Εκπαίδευση ".Δηλαδή  ένας μόνο υπερκινητικός και πνευματικά  καθυστερημένος   κατέστρεψε  την  ευκαιρία  μάθησης για   όλους  τους   άλλους.Ο  μαζάνθρωπος  δεν  βλέπει  οτι   βάζοντας   δεκαπλάσιους  φοιτητές  στα  Πανεπιστήμια   υποβαθμίζεις  την  Παιδεία   διότι  τώρα  αντιστοιχούν  ένα  μικροσκόπιο  σε  δέκα  φοιτητές  και  δεν  είναι  δυνατόν  να  γίνει  μάθημα  έτσι.Ο  μαζάνθρωπος  δεν  αναρωτιέται  ποτέ  "Πόσους   δικηγόρους   ή    πολιτικούς  μηχανικούς   χρειάζεται  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  η  χώρα ;" .Εάν  πράγματι , οι πουλημένοι  πολιτικοί , ήθελαν  να  ΜΟΡΦΩΣΟΥΝ  τον  πολύ  λαό ας  έβαζαν  στα  κανονικά  πανεπιστήμια  τους  απολύτως  απαραίτητους και  ας  ίδρυαν   ανοικτά  πανεπιστήμια   παντού  για  όλους  τους  υπόλοιπους . Αν  ο   "λαός"    ενδιαφέρεται  πραγματικά  για  την  μόρφωση   ας  πάει  στα  ανοικτά  πανεπιστήμια  που  δεν  δίνουν  πτυχίο .Να  δούμε  πόσοι  πραγματικοί  λάτρεις  της  Γνώσης  υπάρχουν.
« Αν ένας γάιδαρος σε κλωτσήσει, δεν έχει νόημα να τον κλωτσήσεις και εσύ » ( Σωκράτης ).















Δεν υπάρχουν σχόλια: