ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας με θέμα το «Εμπορευματικό Κέντρο»



Ο πραγματικά σοφός άνθρωπος μένει απαρατήρητος : ( Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί ) 
 
...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας με θέμα το «Εμπορευματικό Κέντρο»








Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας συζητήθηκε το θέμα του «Εμπορευματικού Κέντρου» και αποδομήθηκαν για ακόμη μια φορά, με τεκμηριωμένα επιχειρήματα τα έωλα κριτήρια της μελέτης. Καταδείχθηκε έτσι η αδυναμία ορισμένων να απεγκλωβιστούν από τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες, που πιθανόν να έχουν ως αποτέλεσμα, να θέσουν εν αμφιβόλω την βιωσιμότητά του Εμπορευματικού.Η δημιουργία τετελεσμένων γεγονότων  στη χωροθέτηση, χωρίς προηγουμένως να υπάρχει η απαραίτητη διαβούλευση με όλους τους άμεσα ενδιαφερόμενους φορείς, το μόνο που καταφέρνει είναι να διχάσει για άλλη μια φορά την Θεσπρωτία.Για το σκοπό αυτό επιστράτευσαν κατευθυνόμενες μελέτες πολλών χιλιάδων ευρώ,τις οποίες και τους προκαλούμε να δημοσιοποιήσουν άμεσα. Οι λογικές, των προσωπικών στρατηγικών συμμαχιών και των πολιτικών παιχνιδιών δεν έχουν θέση στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Θεσπρωτίας.Σε αυτόν τον σχεδιασμό ο Δήμος Ηγουμενίτσας επιβάλλεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς και σε οποιαδήποτε επένδυση αφορά τον λιμένα της Ηγουμενίτσας, αφού αυτός είναι ο άμεσος αποδέκτης των αρνητικών επιπτώσεων της λειτουργίας του Λιμένα (ηχορύπανση, θαλάσσια και ατμοσφαιρική ρύπανση).Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας απέδειξε ότι λειτουργεί ενάντια στα συμφέροντα της πόλης, της οποίας και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και σήμερα. Πρέπει επιτέλους οι διοικούντες τον ΟΛΗΓ να καταλάβουν ότι η περιοχή ευθύνης τους εκτείνεται εντός της χερσαίας ζώνης και συγκεκριμένα εντός του εγκεκριμένου Master Plan και για οποιοδήποτε άλλο σχεδιασμό τους, εκτός της εν λόγω ζώνης, επιβάλλεται η συνεργασία με τον Δήμο  Ηγουμενίτσας και τους κοινωνικούς εταίρους. Καλούμε δε, όλους τους φορείς, καθώς και τον πολιτικό κόσμο της περιοχής, να πάρουν θέση. Να μην προχωρήσουν σε ενέργειες, υιοθετώντας τετελεσμένες καταστάσεις. Απαιτούμε τέλος, από τον αρμόδιο Υπουργό, να προβεί άμεσα στην νομοθετική ρύθμιση προκειμένου να εκπροσωπείται ο Δήμος Ηγουμενίτσας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού. Ανώτατος κριτής όλων μας είναι οι πολίτες και η κοινωνία της Ηγουμενίτσας.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

ΙΝΚΑ ΗΠΕΙΡΟΥ : Ti πρέπει να προσέξουμε, πριν την αγορά των γυαλιών ηλίου















1.Προσέχουμε να φέρουν τη σήμανση CE, ότι δηλαδή είναι κατασκευασμένα, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
2.Προσέχουμε την ποιότητα των φακών, ώστε να μας εξασφαλίσουν την μέγιστη απορροφητικότητα (100%), από την υπεριώδη ακτινοβολία UVA & UVB και να μη δημιουργούν παραμορφώσεις.
3.Φροντίζουμε τα γυαλιά, που επιλέγουμε, για τα μικρά παιδιά, να έχουν πλαστικούς φακούς, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος πιθανών τραυματισμών, από το σπάσιμο του φακού.
4.Ελέγχουμε το υλικό κατασκευής του σκελετού να μην προκαλεί ερεθισμούς και αλλεργίες, στο δέρμα.
5.Συμβουλευόμαστε οπτικούς, προκειμένου να λάβουμε τις απαραίτητες εγγυήσεις, για την ασφάλεια των γυαλιών, που πρόκειται να αγοράσουμε.
6.Αποφεύγουμε την αγορά γυαλιών, από πλανόδιους πωλητές και άλλα σημεία πώλησης, που δεν εγγυώνται την ασφάλεια της επιλογής μας. Δεν παρασυρόμαστε, από τις αντιγραφές μοντέλων Οίκων Μόδας, που είναι μεν μικρής αξίας, αλλά αμφίβολης ποιότητας και κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί, για την ποιότητα κατασκευής τους.
-. Ο κίνδυνος στα γυαλιά ηλίου χαμηλής ποιότητας είναι μεγάλος καθώς το άτομο που τα έχει αγοράσει και τα χρησιμοποιεί, πιστεύει ότι προστατεύεται από την επικίνδυνη ακτινοβολία κι έτσι εκτίθεται χωρίς καμία άλλη προστασία σε αυτήν. Συνέπεια αυτού μπορεί να είναι σοβαρές βλάβες τόσο του εσωτερικού του ματιού, όσο και των βλεφάρων
7.  Γυαλιά ηλίου: μυστικά  για σωστή επιλογή
Ανάλογα με τη χρήση που πρόκειται να κάνουμε υπάρχει και η κατάλληλη απόχρωση του φακού:
•Οι αποχρώσεις του καφέ είναι ιδανικές για συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας.
•Οι γκρίζοι και γκριζοπράσινοι φακοί καλύπτουν τις περισσότερες χρήσεις, προσφέρουν καλή σκίαση, χωρίς να αλλοιώνουν τα χρώματα.
•Οι κίτρινοι φακοί είναι κατάλληλοι για χειμερινά σπορ, κυνήγι.
•Οι χρωματιστοί φακοί όπως ροζ ή μωβ είναι ιδανικοί όταν έχει συννεφιά, γιατί δεν παρέχουν μεγάλη σκίαση σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας και άρα για το ελληνικό καλοκαίρι δεν βοηθούν.
8.  Συντήρηση των γυαλιών
 Επίσης δεν πρέπει να αμελούμε τη σωστή συντήρηση των γυαλιών μας, έτσι ώστε αυτά να συνεχίζουν να διατηρούν τις προστατευτικές τους ιδιότητες.Για περισσότερες πληροφορίες-παράπονα ή καταγγελίες, Iνστιτούτο Προστασίας Καταναλωτών Ηπείρου : τηλ/φάξ: 2651065178 ή 6946290582 e.mail: inpka.hp@gmail.com.-

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
















Υπόμνημα - ΠΡΟΣ: 
- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ  ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
-ΟΑΕΔ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟΥ
-ΟΑΕΔ  ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
-ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
-ΣΥΛΟΓΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ
-Μ.Μ.Ε.
ΘΕΜΑ: Σχετικά με τις νέες εγγραφές παιδιών που θα γίνουν στον βρεφονηπιακό σταθμό Ηγουμενίτσας του ΟΑΕΔ για την νέα σχολική χρονιά 2015-2016.
Ως Εργατικό Κέντρο θα θέλαμε να διατυπώσουμε ορισμένες προτάσεις τις όποιες βεβαίως τις έχουμε υποβάλλει και κατά το παρελθόν αλλά επανερχόμαστε για να τις φρεσκάρουμε πιστεύοντας ότι η κυβέρνηση και ο αρμόδιος φορέας που είναι  πλέον ο ΟΑΕΔ – μετά την κατάργηση του  οργανισμού της εργατικής εστίας και του ΟΕΚ, και που  εκκρεμεί   δέσμευση  της  σημερινής  κυβέρνησης  για  επανασύσταση -  θα   τις εξετάσει έγκαιρα, και θα λάβει όλα εκείνα τα μέτρα που απατούνται για την πλήρη και απρόσκοπτη λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού με αυξημένη χρηματοδότηση.Οι ανάγκες των εργαζόμενων σήμερα είναι τεράστιες, η ανεργία που τσακίζει την κάθε οικογένεια, οι χαμηλές αμοιβές για όσους εργάζονται, το ελαστικό οράριο, η υποαπασχόληση οι κατακρεουργημένες κοινωνικές παροχές κλπ. Αν προστεθεί και η στέρηση του δικαιώματος φιλοξενίας των παιδιών τους στον βρεφονηπιακό σταθμό η κατάσταση θα είναι ακόμα ποιο τραγική.
Όπως θεωρούμε απαράδεκτο να αποκλείονται από το δικαίωμα υποβολής αίτησης των ανέργων γονέων και πρέπει να αρθεί άμεσα αυτή η αδικία.Η προσχολική αγωγή δεν είναι πολυτέλεια.
Είναι βασική ανάγκη, πρώτα απ’ όλα για την ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού, η συστηματική και επιστημονικά οργανωμένη αγωγή πρέπει να ξεκινά από την προσχολική ηλικία για όλα τα παιδιά,  γι’ αυτό και η κυβέρνηση, να πάρει όλα τα μέτρα προκειμένου να γίνουν δεκτά στον βρεφονηπιακό σταθμό, όλα τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Αποτελεί βασική ανάγκη της κάθε οικογένειας, του κάθε νέου ζευγαριού και ιδιαίτερα της νέας μητέρας.Κι είναι τραγικό να υπάρχει σταθμός με υποδομή που μπορεί να φιλοξενήσει διπλάσια παιδιά από ότι φιλοξενεί σήμερα και να μένει ανεκμετάλλευτος λόγο μη ύπαρξης ικανοποιητικού αριθμού παιδαγωγικού και βοηθητικού προσωπικού, άρα το πρώτο που πρέπει να μεριμνήσει η  κυβέρνηση και ο ΟΑΕΔ άμεσα, είναι η πρόσληψη προσωπικού μόνιμης απασχόλησης, για την νέα σχολική χρονιά.Επόμενος   σαν  Εργατικό  Κέντρο  απαιτούμε:
-Ικανοποιητική χρηματοδότηση για όλες τις ανάγκες του σταθμού με πλήρη λειτουργία.
-Άμεσα να επιστραφούν πίσω τα αποθεματικά που δεσμεύτηκαν για τις ‘’ανάγκες’’ των πιστωτών, αυτές δεν είναι δικές μας ανάγκες αλλά τα αποθεματικά είναι δικά μας.
-Αξιοποίηση για τις ανάγκες των εργαζομένων των αποθεματικών των καταργημένων οργανισμών Ε.Ε. και ΟΕΚ, με προοπτική την άμεση επανασύσταση τους και επαναφορά της εργοδοτικής εισφοράς.
-Να γίνουν δεκτά στον βρεφονηπιακό σταθμό όλα τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
-Να γίνουν άμεσα οι αναγκαίες προσλήψεις παιδαγωγικού και βοηθητικού προσωπικού μόνιμης απασχόλησης.
ΓΙΑ  ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο   Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ           ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS









 



Σύλληψη 34χρονου αλλοδαπού στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα και καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, την 17-06-2015 το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας  34χρονος υπήκοος Αλβανίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα και καταδικαστική απόφαση.Ειδικότερα, όπως προέκυψε κατά τον έλεγχο, ο 34χρονος στερείται νομίμων προϋποθέσεων εισόδου και παραμονής στη χώρας μας και επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμεί μέτρο απαγόρευσης εισόδου και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης  (3) μηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας «περί αλλοδαπών». Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενήργησε το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών
Συνελήφθη στα Ιωάννινα για ναρκωτικά
Στην κατοχή 69χρονου ημεδαπού ο οποίος και συνελήφθη την 16-06-2015/20:00, ως επίσης  και σε  έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης και κρυσταλλικής αμφεταμίνης, καθώς και  (25.1) γραμμάρια καπνού εμπορίου αναμεμιγμένη με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα).
Συνελήφθη 69χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα, κατηγορούμενος για ναρκωτικά
Συνελήφθη την 16-06-2015 το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 69χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, στην κατοχή του δράστη και στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•μία συσκευασία καπνού με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας», βάρους (25,1) γραμμαρίων,
•μία συσκευασία με κρυσταλλική αμφεταμίνη, βάρους (2,2) γραμμαρίων,
•δύο τεμάχια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας», βάρους (1,5) γραμμαρίων,
•μία συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους (0,6) γραμμαρίων,
•ένα τσιγαριλίκι με κάνναβη αναμεμιγμένη με καπνό, βάρους (0,5) γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθη στο Λούρο Πρέβεζας, 54χρονος ημεδαπός, που διωκόταν για πλαστογραφία και φοροδιαφυγή
Συνελήφθη την 16.06.2015 το βράδυ στο Λούρο Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικής Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας  54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα, ο 54χρονος διωκόταν με δυο αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ιωαννίνων, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης  (3) ετών και (1) μηνός, για φοροδιαφυγή και πλαστογραφία.Οι συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
Συνελήφθησαν  δύο αλλοδαποί στο Λούρο Πρέβεζας, κατηγορούμενοι για κατοχή κάνναβης και παράνομη είσοδο στη χώρα
Συνελήφθησαν, την 17-06-2015 μετά τα μεσάνυχτα στο Λούρο Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 27 και 24 ετών, κατηγορούμενοι για τα - κατά περίπτωση- αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης εισόδου στη χώρα.Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να κινούνται πεζοί στο Λούρο Πρέβεζας  και κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή τους δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, βάρους (70,4) γραμμαρίων.Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, ο 29χρονος δράστης στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα  Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός διακινητής  στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του, έναν μη νόμιμο μετανάστη
Συνελήφθη, την 17-06-2015 το πρωί στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά ενός μη νόμιμου μετανάστη.Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 45χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, έναντι χρηματικής αμοιβής, έναν 26χρονο ομοεθνή του λαθρομετανάστη, με προορισμό την Αμφιλοχία. Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 45χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Άρτας.
Συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός, για απόπειρες κλοπών στην Άρτα
Συνελήφθη, 17-06-2015 στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 22χρονος ημεδαπός,  κατηγορούμενος για απόπειρες κλοπών.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σήμερα τα ξημερώματα, ο 22χρονος αποπειράθηκε αρχικά να διαρρήξει κατάστημα «internet café» και στη συνέχεια ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στην πόλη της Άρτας.Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Συνελήφθησαν άμεσα δύο ημεδαπές Ρομά, για ληστεία στα Ιωάννινα
Οι κατηγορούμενες άρπαξαν με τη βία το πορτοφόλι ηλικιωμένης ημεδαπής.Συνελήφθησαν άμεσα την 17-06-2015 το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο ημεδαπές Ρομά, ηλικίας 35 και 23 ετών, κατηγορούμενες για ληστεία από κοινού. Ειδικότερα, την 17-06-2015  το πρωί στην πόλη των Ιωαννίνων, οι δύο κατηγορούμενες, κινούμενες πεζές, προσέγγισαν μία 78χρονη ημεδαπή και αφαίρεσαν από την τσάντα της  ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (440) ευρώ ενώ όταν η ηλικιωμένη το αντιλήφθηκε και αντέδρασε, άσκησαν σε βάρος της σωματική βία και τράπηκαν σε φυγή.Το κλεμμένο πορτοφόλι αποδόθηκε στην παθούσα.Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ το προανακριτικό έργο διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.















                                          
                                          



Δεν υπάρχουν σχόλια: