ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συλλήψεις ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων



Ο νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Οι μικρές μύγες πιάνονται, ενώ οι μεγάλες σχίζουν το δίχτυ και φεύγουν : ( Ανάχαρσις )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:


Συλλήψεις ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων 

















Συνελήφθησαν (3) άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις
Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο:
Συνελήφθη, μεσημεριανές ώρες την 25-03-2015 στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, ένας 61χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούν δύο αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης (9) μηνών και χρηματική ποινή (1800) ευρώ, για παραβάσεις ΚΟΚ και παραβάσεις της Νομοθεσίας σχετικά με γεωργικά προϊόντα.
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες την 25-03-2015 στη Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί  καταδικαστική απόφαση, για παραβάσεις ΚΟΚ.
Συνελήφθη, την 25-03-2015 το απόγευμα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών,  ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί  καταδικαστική απόφαση, ποινής φυλάκισης (14) μηνών, για απόπειρα κλοπής και εμπρησμό από αμέλεια.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ / Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ      
  






















 

Διοργάνωση δράσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και εθελοντισμού
Η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας συμμετέχει ως εταίρος στο έργο «Adriatic Model Forest-AMF", το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας "IPA ADRIATIC 2007-2013" και έχει ως στόχο τη  δημιουργία νέων Model Forest (Πρότυπα Μοντέλα Δασών) στην περιοχή της Αδριατικής. Κύριο χαρακτηριστικό των πρότυπων δασών είναι η συμμετοχική διαχείριση των διαθέσιμων φυσικών πόρων κάτω από την ομπρέλα των αρχών της βιωσιμότητας και της αειφορίας.
Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών του ευρωπαϊκού έργου «ADRIATIC MODEL FOREST – AMF», η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. ΠΕΛΟΡΟΥΣ διοργανώνει διήμερο δράσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και σας προσκαλεί το Σάββατο 28/03/2015 και την Κυριακή 29/03/2015 να συμμετέχετε ενεργά στις συμβολικές αυτές δράσεις.Οι δράσεις περιλαμβάνουν τον εθελοντικό καθαρισμό, καθώς και τη δενδροφύτευση και αισθητική αναβάθμιση περιοχής εντός των ορίων του Δήμου Ηγουμενίτσας. Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή τοπικών συλλόγων και εθελοντών, καθώς και με τη συνεισφορά καθενός από εμάς.Η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε όσους συλλόγους και εθελοντικές οργανώσεις το επιθυμούν μαζί με τα μέλη τους, καθώς και σε πολίτες κάθε ηλικίας να συμβάλλουν ενεργά στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν και να μεταφέρουν το μήνυμα της προστασία και διαφύλαξης του φυσικού μας περιβάλλοντος. Σημείο και ώρα συνάντησης: Ξωκλήσι Αγιος Νεκτάριος Θέση Γωνιά Ηγουμενίτσα  και ώρα 11:00 πμ. 

Συνεδριάζουν οι φαρμακοποιοί για την κατάργηση του διευρυμένου ωραρίου 















Έκτακτη Γενική Συνέλευση έχουν προγραμματίσει οι φαρμακοποιοί το Σάββατο 28 Μαρτίου προκειμένου να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν τον κλάδο και κυρίως το θέμα του ωραρίου λειτουργίας. Ο ΠΦΣ κάνει λόγο για χάος που θέτει σε κίνδυνο το πρόγραμμα των εφημεριών.Το ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου έχει συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων από ολόκληρη την χώρα με κεντρικό θέμα την ρύθμιση της λειτουργίας των φαρμακείων με την κατάργηση του θεσμού του διευρυμένου ωραρίου (νόμος Λοβέρδου 3918/2011) και όλων των μνημονιακών διατάξεων.«Η υγεία πρέπει επιτέλους να σταματήσει να αποτελεί χρηματοοικονομικό μέγεθος», τονίζει ο πρόεδρος του ΠΦΣ, Κωνσταντίνος Λουράντος, συμπληρώνοντας πως «με την χαώδη αυτή κατάσταση ουσιαστικά οι εφημερίες απαξιώνονται και καταργούνται, οι ώρες λειτουργίας επικεντρώνονται στις ώρες αγοραστικής αιχμής, ενώ το φαρμακείο της γειτονιάς αργοσβήνει μπροστά στα πολυκαταστήματα φαρμάκων και χιλιάδες φαρμακοποιοί οδηγούνται στη ανεργία και στην ανέχεια».Οι φαρμακοποιοί επικαλούνται την προεκλογική αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ ότι, «η αγορά των φαρμακείων δεν αποτελεί μια τυπική αγορά και δεν πρέπει να αφήνεται να ρυθμιστεί από τους κανόνες της αγοράς».

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ταφή των άταφων Ελλήνων ηρώων του 1940 στα βουνά της Αλβανίας













 

Το ζήτημα των άταφων Ελλήνων ηρώων του 1940, που έπεσαν στα βουνά της Αλβανίας κατά τον ελληνοϊταλικό πόλεμο, επαναφέρουν στην επικαιρότητα δέκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων τέσσερις Ηπειρώτες, Γιάννης Καραγιάννης (Ιωαννίνων), Μάριος Κάτσης (Θεσπρωτίας), Κων/νος Μπάρκας (Πρέβεζας) και Βασ. Τσίρκας (Άρτας).Απευθυνόμενοι προς τους αρμόδιους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, ζητούν να μάθουν ποιες θα είναι οι ενέργειες της Κυβέρνησης, προκειμένου να εφαρμοστεί η συμφωνία που έχει υπογραφεί μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας.Όπως τονίζουν στην ερώτησή τους οι δέκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «στις 23-03-2010 η Αλβανική Βουλή κύρωσε τη συμφωνία με την Ελλάδα για την έρευνα, εκταφή, ταυτοποίηση και ταφή των Ελλήνων πεσόντων στρατιωτών στην Αλβανία κατά τη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου το 1940-41.Η συμφωνία προβλέπει την κατασκευή στρατιωτικών νεκροταφείων στην Αλβανία (Βουλιαράτες-Κλεισούρα).Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχουν ανοίξει οι ομαδικοί τάφοι και δεν έχει γίνει ο ενταφιασμός.»Αρμόδια για την υλοποίηση της ανωτέρω συμφωνίας ορίστηκε η Μικτή Επιτροπή Ελλάδας - Αλβανίας, η οποία συνήλθε μόνο μια φορά 23-04-2012.Η μεγάλη καθυστέρηση εφαρμογής της συμφωνίας δυσχεραίνει τις διαδικασίες εύρεσης και ταυτοποίησης των οστών υπενθυμίζοντας, ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.Ήρθε η ώρα να αποδοθεί η τιμή σε αυτούς, που έδωσαν τη ζωή τους σε σημαντικές μάχες εναντίον του φασισμού. Σε ένα καιρό, που ο φασισμός στην Ευρώπη ξυπνάει, η απότιση φόρου τιμής στους νεκρούς του αντιφασιστικού αγώνα, γίνεται πιο επιτακτική. Η ικανοποίηση του αιτήματος των συγγενών και φίλων των πεσόντων αποτελεί τόσο πατριωτικό, όσο και ανθρωπιστικό χρέος».

Διεθνείς βράβευση της ομάδας μελετών παθολογίας τραχήλου

















Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο παγκόσμιο συνέδριο HPV λοιμώξεων και παθολογίας του κατώτερου γεννητικού συστήματος της γυναίκας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη την περασμένη εβδομάδα (05-07 Μαρτίου), η Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Μελετών παθολογίας τραχήλου (HeCPA Group), με πρόεδρο τον καθηγητή Μαιευτικής - Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ευάγγελο Παρασκευαίδη, εντυπωσίασε με τη συμμετοχή της και απέσπασε τα πρώτα βραβεία του Συνεδρίου.Πιο συγκεκριμένα, η μελέτη ‘’Γονιμότητα και έκβαση κυήσεως μετά από αφαιρετική θεραπεία προκαρκινικών αλλοιώσεων του τραχήλου’’ απέσπασε το 1ο βραβείο καλύτερης εργασίας και η μελέτη του ‘’Κολπικού μικροβιώματος σε γυναίκες με προκαρκινικές αλλοιώσεις’’ απέσπασε το 2ο βραβείο καλύτερης ερευνητικής μελέτης. Αμφότερες οι μελέτες είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων, του HeCPA Group και του Imperial University College του Λονδίνου. Επιπλέον και ανάμεσα στους πλέον καταξιωμένους παγκοσμίως επιστήμονες που συμμετείχαν ως ομιλητές στο ανωτέρω συνέδριο, οι 800 περίπου σύνεδροι ανέδειξαν δια ψηφοφορίας ως την καλύτερη ομιλήτρια του συνεδρίου, μέλος της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Ομάδας.Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια και εύχονται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου










 


Τη δημοπράτηση έργων και την ανάδειξη αναδόχων για παρεμβάσεις και έργα αποκατάστασης και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας στη τελευταία συνεδρίασή της.Αναλυτικά,Με απόφαση της Ο.Ε. αναδείχθηκαν οι ανάδοχοι για τα έργα:
- «Διαχείριση και απαιτούμενα έργα βελτίωσης λιμνοθαλασσών Άρτας – Α’ ΦΑΣΗ»(μελέτη), με προεκτιμώμενη αμοιβή 295.213,83 ευρώ (Ανάδοχος: Χριστιάνα Μαματση, Γούναρης Νικόλαος, Σελλουντος Κωνσταντίνος, Ελεζογλου Θρασύβουλος - Κωνσταντίνος, Μαντζαβρακος Ηλίας)
-«Ασφαλτόστρωση Δημοτικής οδού στο Δ.Δ. Ν. Σαμψούντας», προϋπολογισμού 30.000 ευρώ (Ανάδοχος: Καραμπιτιανης Ιωάννης ΕΔΕ)
-«Αντιπλημμυρικά έργα στο Δ.Δ. Ζερβού του Δήμου Ζηρού» προϋπολογισμού 15.000 ευρώ (Ανάδοχος: Κωνσταντίνος Ζιώβας)
Επίσης, με απόφαση της Επιτροπής δημοπρατούνται τα έργα:
-«Αποκατάσταση και προστασία πρανών από τα νερά του ποταμού Σαρανταπόρου στη Χ.Θ. 93+000 της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης και λοιπές εργασίες αποκατάστασης της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης (Τμήμα Κόνιτσα – Όρια Ν. Ιωαννίνων)», προϋπολογισμού 403.000 ευρώ
-«Συντήρηση – αποκατάσταση οδού σύνδεσης Δολιανών με εθνική οδό Ιωαννίνων - Κακαβιάς», προϋπολογισμού 60.000 ευρώ
- «Συντήρηση στραγγιστικού δικτύου πεδιάδας Άρτας», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ (ο αρχικός διαγωνισμός απέβη άγονος)
-«Αποκατάσταση φθορών προσαγωγού διώρυγας δρόμων και επιφανειακή πύκνωση δικτύου στον κάμπο Κόνιτσας», προϋπολογισμού 45.000 ευρώ
- «Καθαρισμός ποταμού Λούρου – Αποκατάσταση αντιπλημμυρικών αναχωμάτων στην περιοχή Βούλιστα Παναγιά – Κερασώνα» Π.Ε. Πρέβεζας, προϋπολογισμού 40.000 ευρώ
-«Αποκατάσταση κατολισθαίνοντος πρανούς σε τμήμα της 8ης επαρχιακής οδού (περιοχή Πολυστάφυλου)» Π.Ε. Πρέβεζας, προϋπολογισμού 36.000 ευρώ.
- «Αποκατάσταση βλαβών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Σουλίου (Καρβουνάρι-Σπαθαραίοι», προϋπολογισμού 30.500 ευρώ.

Άκουσε τα εθνικιστικά συνθήματα το υπουργείο Εθν. Άμυνας;;; ( ρωτούν οι  σκ ... Μπιρμπιλιάγγοι )
















Εθνικιστικά συνθήματα ακούστηκαν από δυνάμεις του στρατού, κατά τη διάρκειας της χθεσινής στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Άκουσε άραγε αυτά τα συνθήματα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας;Συγκεκριμένα, σε βίντεο (πηγή: Eurokinissi) τμήμα των ΟΥΚ ακούγεται να φωνάζει: «Και το όνειρο μας είναι, στην Πόλη εμείς να μπούμε, σημαία να υψώσουμε, τον ύμνο εμείς να πούμε». Οι άνδρες του σώματος αυτού έχουν πρωταγωνιστήσει και στο παρελθόν σε ανάλογες εθνικιστικές εξάρσεις.Εξάλλου, τμήμα της Σχολής Ευελπίδων τραγουδά το γνωστό: «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα, που έδιωξες τους βάρβαρους κι ελεύθερη είσαι τώρα».
Βροχή, αιωνόβιοι ανάπηροι πολέμου, υπουργοί βρεγμένοι, ένα αδέσποτο σκυλάκι, φαντάροι που μοίραζαν σημαιάκια, κόσμος και τσολιάδες και τέλος συγκινημένο τον τέως να παρακολουθεί από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» το φαντασμαγορικό θέαμα, αναλογιζόμενος ίσως με νοσταλγία τις δικές του λαμπρές στιγμές, όταν μπροστά του παρήλαυναν οι Ενοπλες Δυνάμεις, των οποίων ήταν και αρχηγός, ενώ παρέμεναν κλεισμένοι στα μπουντρούμια και στις εξορίες οι αριστεροί της εποχής. Αυτό το χθεσινό ξέφρενο πατριωτικό γλέντι υπό βροχή υπήρξε από κάθε άποψη το πιο cult γεγονός από την ημέρα που ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση. Πάντως, η απουσία των ΜΑΤ να φυλάνε τους πατριώτες πολίτες πρέπει να ομολογήσουμε ότι αποτελεί δείγμα έστω μιας δημοκρατικότερης αντίληψης για τους εθνικούς εορτασμούς, όσο τουλάχιστον δεν επιβάλλοντα με το στανιό στους πολίτες.

Από 26 Μαρτίου 2015 οι αιτήσεις για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων στο ΙΚΑ...?















Από 26 Μαρτίου 2015, θα μπορούν οι οφειλέτες με ληξιπρόθεσμα χρέη στο ΙΚΑ να καταθέσουν αίτηση υπαγωγής στη λεγόμενη ρύθμιση των 100 δόσεων.Για τους οφειλέτες του ΟΑΕΕ η ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων για ρύθμιση θα είναι η 2α Απριλίου χωρίς αλλαγές σε ό,τι αφορά στα χρέη ατόμων που είναι υπό συνταξιοδότηση (παραμένουν τα 20.000 ευρώ ως επιτρεπόμενο όριο οφειλής για συνταξιοδότηση).Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στη νέα ρύθμιση ορίζεται η 30η Απριλίου 2015.Συγκεκριμένα, στην εν λόγω ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στo IKA υπάγονται οι ασφαλιστικές οφειλές που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες στις 2 Μαρτίου 2015, που αφορούν δηλαδή σε εισφορές μισθολογικών περιόδων έως και τον Ιανουάριο 2015, αλλά και οφειλές που έχουν ήδη υπαχθεί σε υφιστάμενες ρυθμίσεις. Αντίστοιχα για τον Ο.Α.Ε.Ε., μπορούν να ενταχθούν οφειλές που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες, έως τις 31/12/2014 και για τον Ο.Γ.Α. οφειλές χρονικής περιόδου έως τις 30/06/2014. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπαγωγή στην παρούσα ρύθμιση είναι η καταβολή των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών από 01.03.2015 και εφεξής.Όπως τονίζεται και στην επιστολή του ΙΚΑ, η συγκεκριμένη ρύθμιση αποτελεί για τους οφειλέτες, μια «τελευταία ευκαιρία».Οι αιτήσεις για την υπαγωγή στη νέα ρύθμιση σε ό,τι αφορά στις οφειλές στο ΙΚΑ θα υποβάλλονται απευθείας στις Ταμειακές Υπηρεσίες των Υποκαταστημάτων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και στα κατά τόπο αρμόδια περιφερειακά ΚΕΑΟ.Το σύνολο της οφειλής (κύρια οφειλή και προσαυξήσεις) κεφαλαιοποιείται τον προηγούμενο της ρύθμισης μήνα (στην κεφαλαιοποιημένη οφειλή συμπεριλαμβάνονται και οι οφειλές του Ιανουαρίου 2015). Εάν η οφειλή είναι άνω των 5.000 ευρώ προσαυξάνεται με 0,25% μηνιαία (χωρίς οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση, προσαύξηση ή ποινή). Για οφειλές κάτω των 5.000 ευρώ δεν επιβάλλεται καμία μηνιαία προσαύξηση.Ο αριθμός των μηνιαίων δόσεων μπορεί να φτάσει μέχρι τις 100, με ελάχιστο ποσό καταβολής τα 50 ευρώ. Με τον νέο νόμο δίνεται στους οφειλέτες η δυνατότητα διακανονισμού των οφειλών με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους και σε αριθμό δόσεων που οι ίδιοι θα επιλέξουν, απολαμβάνοντας σημαντικές εκπτώσεις σε πρόστιμα, προσαυξήσεις και λοιπές επιβαρύνσεις που φθάνουν ως και την πλήρη απαλλαγή.Ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων χορηγείται έκπτωση επί των προσαυξήσεων και των πρόσθετων τελών (εξαιρουμένων των αυτοτελών προστίμων), ως ακολούθως:
Έκπτωση 100% για εφάπαξ καταβολή της οφειλής
Έκπτωση 80% για ρύθμιση έως 36 δόσεις
Έκπτωση 70% για ρύθμιση από 37 έως 50 δόσεις
Έκπτωση 60% για ρύθμιση από 51 έως 72 δόσεις
Έκπτωση 50% για ρύθμιση από 73 έως 100 δόσεις
Προϋποθέσεις – Διαδικασία υπαγωγής
Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη στην παρούσα ρύθμιση είναι η καταβολή των τρεχουσών εισφορών του Φεβρουαρίου 2015 έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Μαρτίου καθώς και των τρεχουσών εισφορών από εκεί και έπειτα εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών.
Τι απαιτείται για την ένταξη στη ρύθμιση
Για την ένταξη στη ρύθμιση απαιτείται μόνο η υποβολή της αίτησης υπαγωγής και η προσκόμιση αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας του οφειλέτη. Κάθε δόση καταβάλλεται έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα.Για την καταβολή των δόσεων αυτών δεν απαιτείται ιδιαίτερη ειδοποίηση του οφειλέτη.





Δεν υπάρχουν σχόλια: