ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (Ν.Π.Δ.Δ.) - ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ



Η πράξη είναι ατομική, η ευθύνη συλλογική : ( Σιμόν Βίζενταλ )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (Ν.Π.Δ.Δ.) - ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ               
ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ–ΠΡΟΣΛΗΨΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Κ.Φ.Α για τα Π.Α.γ.Ο 2014-2015.



























Το Ν.Π.Δ.Δ. του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δ. Ηγουμενίτσας,ανακοινώνει:
την πρόσληψη δύο (2) ωρομίσθιων Καθηγητών Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Κ.Φ.Α.), σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ),από την υπογραφή της σύμβασης εώς  31/07/2015,για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) για την χρονική περίοδο 2014-2015, σύμφωνα με τα κατωτέρω:
Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να:
1. Έχουν όριο ηλικίας από 23 έως 65 ετών.
2. Έχουν Πτυχίο Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμο αλλοδαπής  σχολής Τ.Ε.Φ.Α.Α.
3. Να έχουν την υγεία και την καταλληλότητα που να τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
4. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία κ.λ.π.).
Β. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ -ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ, οδός Ελευθερίας 7, από την Τρίτη 24/03/2015 και για δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες,ήτοι: εως και 02/04/2015, καθημερινά από τις 09:00-13:00 και η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από:
1.Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λ.π.
2.Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, στην οποία να αναφέρεται ότι τα στοιχεία της αίτησης και του βιογραφικού σημειώματος είναι αληθή.
(3) Επικυρωμένη φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.
(4) Επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
(5) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
(6) Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.
(7) Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.
(8) Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.
(9) Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
 Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.                         
     Γεράσιμος Φουσέκης

Συλλήψεις φυγόποινων στην Άρτα και στην Πρέβεζα


















Συνελήφθησαν, την 17-03-2015, από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Άρτας και Πρέβεζας, δύο φυγόποινοι, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
1.Την 17-03-2015 το μεσημέρι στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, ποινής φυλάκισης (10) μηνών και (10) ημερών, για σωματική βλάβη από αμέλεια και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.
2. Την 17-03-2015 το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, ποινής φυλάκισης (4) μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Τέλος ο Internet Explorer έπειτα από 20 χρόνια













Τέλος ο Internet Explorer έπειτα από 20 χρόνια - Ερχεται ο Spartan Ερχεται ο Spartan.Τίτλοι τέλους έπειτα από τουλάχιστον 20 χρόνια πέφτουν για το πρόγραμμα περιήγησης (browser) Internet Explorer, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Microsoft.Ο Κρις Καποσέλα, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ του τεχνολογικού κολοσσού, ανακοίνωσε πως ο άλλοτε κυρίαρχος browser με περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως δεν θα περιέχεται στη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows (Windows 10) που ετοιμάζει η Microsoft.Ο Internet Explorer θα αντικατασταθεί από το Project Spartan για τον οποίο φήμες αναφέρουν ότι θα θυμίζει σε πολλά τον Google Chrome, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι σίγουρα ταχύτερος από τον προκάτοχό του και πιο "ελαφρύς".

Die Welt : Δεν υπάρχει κατοχικό δάνειο









Η γερμανική εφημερίδα επικαλείται έγγραφο στο οποίο γίνεται λόγος για ένα «γερμανικό υπόλοιπο χρέους ύψους 476 εκατομμυρίων».Δεν υπάρχει δάνειο 476 εκατομμυρίων κατοχικών μάρκων υποστηρίζει η Die Welt με δημοσίευμα της, επικαλούμενη πρωτότυπα έγγραφα που βρίσκονται στα αρχεία του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών.Σύμφωνα πάντα με τη «Die welt», με βάση αυτά τα έγγραφα «δεν υπήρχε γερμανικό δάνειο αυτού του ποσού, αλλά μόνο η απαίτηση για τα έξοδα της κατοχής, τα οποία έπρεπε να αναλάβει η Ελλάδα».Συγκεκριμένα η γερμανική εφημερίδα επικαλείται έγγραφο που βρίσκεται στον υπ’ αριθμόν R27320 φάκελο, του πολιτικού αρχείου, του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, στο οποίο γίνεται λόγος για ένα «γερμανικό υπόλοιπο χρέους ύψους 476 εκατομμυρίων», από το οποίο προκύπτει ότι «δεν πρόκειται ούτε για δάνειο, ούτε για πίστωση, αλλά απλώς για ποσό που έχει υπολογιστεί».

Απεργούν στις 20 Μαρτίου 2015 οι έκτακτοι αρχαιολόγοι
















Πανελλαδική εικοσιτετράωρη απεργία κηρύσσει ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων (Σ.Ε.Κ.Α.) για την Παρασκευή 20 Μαρτίου.Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν την ερχόμενη Παρασκευή 20 Μαρτίου οι έκτακτοι αρχαιολόγοι.Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους,ζητούν, μεταξύ άλλων, «αυτόνομο υπουργείο Πολιτισμού και στελέχωση του μόνιμου προσωπικού, σταθερή πληρωμή των μηνιαίων αποδοχών στα έργα ΕΣΠΑ, ανάκληση σχετικής υπουργικής απόφασης και προσμέτρηση στη μισθολογική εξέλιξη μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών».Ο Σ.Ε.Κ.Α. καλεί τα μέλη του την ίδια ημέρα, στις 11 το πρωί, σε παράσταση διαμαρτυρίας, στο κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού στην Αθήνα, στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου στην Κρήτη.

ΛΑ ΜΠΟΥΑΝΑ ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟΣ : ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (19/03) ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΕΝΤΑΜΕΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ














 


Την Πέμπτη 19 Μαρτίου, στις 21:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η πενταμερής συνάντηση, στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ.Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη συνάντηση θα συμμετέχουν εκτός από τον Έλληνα πρωθυπουργό, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο Πρόεδρος της ΕΕ, Ντόναλντ Τουσκ και ο Πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι.




                                                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια: